Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Plusy idą na minus

Najlepsza odpowiedź deneth3, 01/10/2017 - 18:49

Całkiem możliwe, że inni gracze mogli Ci dać minusową reputację, która się nie wyświetla przy dawaniu, więc wątpię że jest jak napisałeś. Widzę również w Twojej kartotece, że wysłałeś raport na samego siebie, a raporty działają tak samo jak minusy - dostajesz minusową reputację za raport.

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 KBraszka4712 01/10/2017 - 18:43

KBraszka47
  • Gracz

Cześć, mam pewien problem na postaci Toby Testa. Plusy które przydzielają mi gracze(komendą /plus id) idą mi na minus, wiem brzmi to dziwnie lecz sprawdzałem to kilkukrotnie i na to wygląda że tak się dzieje. Mając -32 punkty reputacji poprosiłem dwóch graczy o /plus id dla mnie, Ci oczywiście to wykonali za co ładnie podziękowałem, po chwili wylogowałem się, aby sprawdzić jak tam na /stats i z -32 miałem nagle -52. Kontaktowałem się w tej sprawie z jednym GM'em, lecz jednak wolę napisać to i na forum, bo jednak jest to rażący problem przez który np; nie mam możliwości gry w kasynie przez brak możliwości rzucenia kostką.

• Do góry
    • 1

#2 YSO HIPIS34 01/10/2017 - 18:48

YSO HIPIS
  • Gracz

ile byles przed daniem plusow online bez przelogowywania sie

• Do góry
    • 0

#3 deneth345 01/10/2017 - 18:49

deneth3
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Całkiem możliwe, że inni gracze mogli Ci dać minusową reputację, która się nie wyświetla przy dawaniu, więc wątpię że jest jak napisałeś. Widzę również w Twojej kartotece, że wysłałeś raport na samego siebie, a raporty działają tak samo jak minusy - dostajesz minusową reputację za raport.

Użytkownik deneth3 edytował ten post 01/10/2017 - 18:54

• Do góry
    • 0

#4 KBraszka4712 01/10/2017 - 18:58

KBraszka47
  • Gracz

Raczej to nie sprawa od raportu, raz się jebnąłem z raportem, a nie multum razy :P

Na dodatek gram całkiem dobrze i staram się rozpisywać jeśli z kimś gram, więc tym bardziej nie widzę powodów dlaczego ktoś miałby mi dawać same minusy.

• Do góry
    • 0

#5 deneth345 01/10/2017 - 19:00

deneth3
  • Gracz

No niby tak, ale niektórzy dają minusy specjalnie za kompletnie nic. Ba! Minusy możesz nawet dostać za dobrą gre i odgrywanie, ale cóż, ludzie to ludzie, ich nie zmienisz :/ A tak poza tym to jeden raport może jednak trochę zmienić Twoją reputację.

Użytkownik deneth3 edytował ten post 01/10/2017 - 19:04

• Do góry
    • 0

#6 YSO HIPIS34 01/10/2017 - 19:04

YSO HIPIS
  • Gracz

No niby tak, ale niektórzy dają minusy specjalnie za kompletnie nic. Ba! Minusy możesz nawet dostać za dobrą gre i odgrywanie, ale cóż, ludzie to ludzie, ich nie zmienisz :/ A tak poza tym to jeden raport może jednak trochę zmienić Twoją reputację.

ja raz sie rozpisalem i upomnialem sie o plusa i dostalem minusa takze to prawda

• Do góry
    • 0

#7 KBraszka4712 01/10/2017 - 19:21

KBraszka47
  • Gracz

Jak się ktoś prosi o plusy na PW, zazwyczaj dostaje minusa od takiej osoby. Proponuje zacząć grać ciekawsze akcje, prezentować dobry poziom, a na pewno gracze będą dawać Ci dodatnią reputację.

Tylko że to byli moi kumple, z którymi po prostu sobie siedziałem i gadałem - chciałem po prostu sprawdzić jak to zadziała bo już wcześniej o tym pisałem z Administratorem.

• Do góry
    • 0

#8 Scharlqtte1681 01/10/2017 - 19:40

Scharlqtte
  • Gracz

ja raz sie rozpisalem i upomnialem sie o plusa i dostalem minusa takze to prawda

Co Wam dają te plusy? Ja osobiście daje minusy tym, którzy się upominają. Grasz ładnie? Chcę dać plusa a tu nagle: HEJ, DASZ PLUSA? No litości.  <_<

• Do góry
    • 0

#9 deneth345 01/10/2017 - 19:44

deneth3
  • Gracz

Co Wam dają te plusy? Ja osobiście daje minusy tym, którzy się upominają. Grasz ładnie? Chcę dać plusa a tu nagle: HEJ, DASZ PLUSA? No litości.  <_<

Plusy to niby są tylko piksele, ale wpływają w jakimś stopniu na grę, np. Możliwość rzucania kostka. Dla jednych jest to złe, a dla drugich dobre, ze nie przegrają całego majątku ;)
  • Do góry
    • 1

#10 KBraszka4712 01/10/2017 - 19:49

KBraszka47
  • Gracz

Kolejne czytanie ze zrozumieniem, chcę powtórzyć że, ani razu prócz akcji z moimi dwoma ziomkami nie upominałem się o plusy i nie mam zamiaru tego robić, po prostu opisałem całą sytuację jaka mnie nastała ;)

• Do góry
    • 0

#11 Scharlqtte1681 01/10/2017 - 20:34

Scharlqtte
  • Gracz

Plusy to niby są tylko piksele, ale wpływają w jakimś stopniu na grę, np. Możliwość rzucania kostka. Dla jednych jest to złe, a dla drugich dobre, ze nie przegrają całego majątku ;)

Niby tak, do kostki trzeba więcej niż 1 jak sądzę. :) 

Kolejne czytanie ze zrozumieniem, chcę powtórzyć że, ani razu prócz akcji z moimi dwoma ziomkami nie upominałem się o plusy i nie mam zamiaru tego robić, po prostu opisałem całą sytuację jaka mnie nastała ;)

Kolejne czytanie ze zrozumieniem, nie cytowałam Ciebie więc od razu na tym skończę dalszą konwersację. 

• Do góry
    • 0

#12 Fanta200188 03/10/2017 - 16:15

Fanta200
  • Gracz

*
Popularny

coś jest nie tak z plusami dzis jak biłem duty to jakiś ziomek dał plusa odrazu po tym dałem /login i dodało na minus a nie na plus ;p

• Do góry
    • 3

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych