Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Święteczna Apelacja] Milioner Czyki.

święta apelacja

Najlepsza odpowiedź rick_ , 14/04/2017 - 21:08

czekam aż jakiś bohater wklei cytat że nie można apelować od kar na forum, lol 

Nie zezwalamy na apelowanie od kar na forum. Jeżeli system nie pozwala Ci na apelację od Twojej kary, to po prostu nie możesz tego teraz (lub nigdy) zrobić. Jeżeli masz problem z karą systemową, przeczyść swój system lub grę z modyfikacji i poczekaj na dezaktywację. 

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
14 odpowiedzi w tym temacie

#1 Milioner Czyki_Apelacja 39 14/04/2017 - 20:47

Milioner Czyki_Apelacja
  • Gracz

*
Popularny

Hej!

Witam wszystkich graczy jak i administrację. Ja jestem Czyki, pewnie część mnie kojarzy, inna część nie. No otóż chciałbym apelować od kary mi nadanej przez Shoxiego. Oczywiście słusznej i nie ma co tu gadać.

Kilka dni temu zostałem ukarany blokadą konta na miesiąc oraz blokadą postowanie na trzy miesiące, w skrócie dostałem 10 warnpointów za; "Kilka multikont stworzonych w celu nabijania reputacji."

Jest to prawda, no co tu dużo gadać. Przepraszam administrację za swój wybryk. Powstanowiłem napisać tutaj to z okazji świąt, może by mi się poszczęściło. Tamte konta mogą zostać zbanowanę, lecz prosiłbym aby przywrocić mi dostęp do konta. Osoby które mnie znają, potwierdzą że nie jestem jakimś szkodnikiem, ani nie chce przeszkadzać graczą w rozgrywce.

Pozostaje mi czekać na odpowiedź administracji, oraz życzyć Wam, Wesołych Świąt!

Pozdrawiam, Czyki.

• Do góry
    • 9

#2 Kolooo0 14/04/2017 - 20:50

Kolooo
  • Gracz

Na tak!

• Do góry
    • 0

#3 I Mateusz I52 14/04/2017 - 20:51

I Mateusz I
  • Gracz

Święta, dajcie mu tą szanse ;p.

• Do góry
    • -2

#4 Tuniovvski208 14/04/2017 - 20:52

Tuniovvski
  • Gracz
Oczywiście należy mu się szansa. Jeszcze że święta idą. :*
  • Do góry
    • 2

#5 Julcix184 14/04/2017 - 20:53

Julcix
  • Gracz

*
Popularny

Znam co nieco Czykiego, wiem, że to porządny człowiek. Popełnił błąd, przyznał się do niego. Każdy błędy popełnia. Jak najbardziej na tak.
  • Do góry
    • 5

#6 ICASEY 1059 14/04/2017 - 20:59

ICASEY
  • Gracz

Jak najbardziej za!

• Do góry
    • 0

#7 IceSurprise 36 14/04/2017 - 21:01

IceSurprise
  • Gracz
tak tak tak tak za!
  • Do góry
    • 0

#8 Kakaowy300 14/04/2017 - 21:04

Kakaowy
  • Gracz

• Do góry
    • 0

#9 rick_ 434 14/04/2017 - 21:08

rick_
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

*
Popularny

Nie zezwalamy na apelowanie od kar na forum. Jeżeli system nie pozwala Ci na apelację od Twojej kary, to po prostu nie możesz tego teraz (lub nigdy) zrobić. Jeżeli masz problem z karą systemową, przeczyść swój system lub grę z modyfikacji i poczekaj na dezaktywację. 

• Do góry
    • 13

#10 EviT870 14/04/2017 - 21:16

EviT
  • Gracz

Oj Czyki, Czyki wariacie. Cóż.. Ja bym mu dał szansę, spoko mordka - na pewno żałuje swojego czynu.

• Do góry
    • 0

#11 Skarga___2 14/04/2017 - 21:17

Skarga___
  • Gracz

Hej!

Witam wszystkich graczy jak i administrację. Ja jestem Czyki, pewnie część mnie kojarzy, inna część nie. No otóż chciałbym apelować od kary mi nadanej przez Shoxiego. Oczywiście słusznej i nie ma co tu gadać.

Kilka dni temu zostałem ukarany blokadą konta na miesiąc oraz blokadą postowanie na trzy miesiące, w skrócie dostałem 10 warnpointów za; "Kilka multikont stworzonych w celu nabijania reputacji."

Jest to prawda, no co tu dużo gadać. Przepraszam administrację za swój wybryk. Powstanowiłem napisać tutaj to z okazji świąt, może by mi się poszczęściło. Tamte konta mogą zostać zbanowanę, lecz prosiłbym aby przywrocić mi dostęp do konta. Osoby które mnie znają, potwierdzą że nie jestem jakimś szkodnikiem, ani nie chce przeszkadzać graczą w rozgrywce.

Pozostaje mi czekać na odpowiedź administracji, oraz życzyć Wam, Wesołych Świąt!

Pozdrawiam, Czyki.

To samo mam na głownym - tragedia.

@edit; tylko za lajkowanie posta, a nie nabijanie repki :D

Użytkownik Skarga___ edytował ten post 14/04/2017 - 21:18

• Do góry
    • 1

#12 Kakaowy300 14/04/2017 - 21:18

Kakaowy
  • Gracz

dzieki rick zawsze pomocny1!11

• Do góry
    • 1

#13 playboi tosti362 14/04/2017 - 21:45

playboi tosti
  • Gracz

Jeszcze trochę i ludzie będą pisać w Boże Ciało, albo 1 listopada świąteczne apelacje. XD

• Do góry
    • 0

#14 DawidXXL 43 14/04/2017 - 21:50

DawidXXL
  • Gracz

Czykus dobra marka Polecam chłopa,Przeprosił,przyznał się do błędu,Jestem za tak Wyraził skruchę myślę że się namyslil i nie popełni tego błedu drugi raz,Zasługuje na Tak oraz szanse

• Do góry
    • 0

#15 Boryniu 246 14/04/2017 - 21:58

Boryniu
  • Gracz

*
Popularny

Na TAK ! Czyki To GENG

• Do góry
    • 4

Tematy o podobnych tagach: święta, apelacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1