Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

brak możliwości opłacenia budynków.

budynki pszypau problem padł monitor fatal error

Najlepsza odpowiedź AntiRust, 31/03/2017 - 23:42

Jeżeli masz podpisane budynki pod jakiś panel, to osoba która ma zarządzanie może opłacić. Jeżeli nie ma nikt zarządzania, a masz kogoś pod panelem komu możesz zaufać to daj mu uprawnienia aby to zrobił.

A sprawdź też czy nie masz możliwości podłączyć komputera pod telewizor, wtedy sam sobie poradzisz. :P

Pod panelem jestem sam, mam podłączony pod TV z tym, że bez drugiego monitora nie odpalę gta. Jedynie reinstal pomaga, ale teraz nie mam instalki ani czasu na to. Czekam na jakiegoś Admina który zrobi hokus pokus :P

Zobacz cały post

• Please log in to reply
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 AntiRust137 31/03/2017 - 23:15

AntiRust
  • Gracz

cześc,

mam dwa budynki i zaraz kończy mi się pewnie ich opłata. Nie byłoby problemu gdybym miał jak je opłacić, ale sfajczył mi się monitor i nie mam na czym odpalić sampa. Jak to ogarnąć, żeby ich nie stracić razem ze strefą?

• Do góry
    • 0

#2 MłodyJunior137 31/03/2017 - 23:25

MłodyJunior
  • Gracz

Jeżeli masz podpisane budynki pod jakiś panel, to osoba która ma zarządzanie może opłacić. Jeżeli nie ma nikt zarządzania, a masz kogoś pod panelem komu możesz zaufać to daj mu uprawnienia aby to zrobił.

A sprawdź też czy nie masz możliwości podłączyć komputera pod telewizor, wtedy sam sobie poradzisz. :P

• Do góry
    • 0

#3 AntiRust137 31/03/2017 - 23:42

AntiRust
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Pod panelem jestem sam, mam podłączony pod TV z tym, że bez drugiego monitora nie odpalę gta. Jedynie reinstal pomaga, ale teraz nie mam instalki ani czasu na to. Czekam na jakiegoś Admina który zrobi hokus pokus :P

• Do góry
    • -1

#4 MłodyJunior137 01/04/2017 - 00:28

MłodyJunior
  • Gracz

Hmm.. Więc może popytaj po znajomych kto Ci pożyczy na godzinkę monitor. W sumie to wątpię, że administracja opłaci to za Ciebie.

• Do góry
    • 0

#5 Uchaty155 01/04/2017 - 07:27

Uchaty
  • Gracz

Polecam zajść do znajomego, ogarnąć temat, i tyle. :)

• Do góry
    • 0

#6 Przemek69818 01/04/2017 - 07:50

Przemek69
  • Gracz

Polecam zajść do znajomego, ogarnąć temat, i tyle. :)

jeszcze mu blokadę dadzą za udostępnianie konta :D
  • Do góry
    • 0

#7 Uchaty155 01/04/2017 - 08:07

Uchaty
  • Gracz

jeszcze mu blokadę dadzą za udostępnianie konta :D

Nie chodzi mi o to, żeby dał passy dla kumpla i on mu to zrobił, tylko, żeby zaszedł, wbił na sampa, opłacił i tyle... Myślę, że nikt nie miał by z tym jakichś większych problemów.

• Do góry
    • 0

#8 AntiRust137 01/04/2017 - 19:07

AntiRust
  • Gracz

idąc do kumpla musze zrobić to co u siebie, czyli zainstalować gta i sampa, a instalki jak wcześniej mówiłem juz nie mam..

• Do góry
    • 0

#9 AntiRust137 05/04/2017 - 17:20

AntiRust
  • Gracz

ktoś z administracji może się wypowiedzieć?

• Do góry
    • 0

#10 Milioner Czyki 1034 05/04/2017 - 19:01

Milioner Czyki
  • Gracz

*
Popularny

Administracja nic nie zrobi, bo jak każdemu mieli by pilnować budynków to nic by to nie dało. Możesz skoczyć do kolegi, pobrać GTA jak on nie ma i raz na około miesiąc przychodzić do niego i opłacać tam, bądź znaleźć osobę która będzie to robić. Innego wyboru raczej nie masz. :P

• Do góry
    • 3

Tematy o podobnych tagach: budynki, pszypau, problem, padł, monitor, fatal, error

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych