Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Dostałem AJ na 90min.

Najlepsza odpowiedź Shoxie, 10/03/2017 - 23:34

Nie zezwalamy na apelowanie od kar na forum. Jeżeli system nie pozwala Ci na apelację od Twojej kary, to po prostu nie możesz tego teraz (lub nigdy) zrobić. Jeżeli masz problem z karą systemową, przeczyść swój system lub grę z modyfikacji i poczekaj na dezaktywację. Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Shehe0 10/03/2017 - 22:34

Shehe
  • Gracz

Witam. Dostałem bana za złe użycie komendy /do. Zgadzam się. Ale gdy ktoś wzywa taxi po to żeby mu utrudnić pracę to weź Cie. Pani zamówiła taxi przyjechałem nie było jej na miejscu, ale jak pojechałem bardzie w dół zapytać kto po taxi dzwonił to w tej chwili przyjechał jakiś koleś na motorze i mi nie pozwolił wycofać, zawadzał drogę i nie mogłem wyjechać. Czemu ja dostałem AJ a nie on? (który mi przeszkadzał). :-[ :( o i jeszcze dodam, że musiałem zapłacić za niego 30$ automat za zniszczenie taxi.

Użytkownik Shehe edytował ten post 10/03/2017 - 22:36

• Do góry
    • 0

#2 Korniszonek_To_Ja-4 10/03/2017 - 22:50

Korniszonek_To_Ja
  • Gracz

Moim zdaniem, zgadzam się ze złym użyciem komendy /do ale czy to nie powinna być blokada chatu przynajmniej na kilka godzin/dni niż ban na 90 minut ?. A z przeszkadzaniem to powinieneś zadzwonić na policję, chyba, że nikt nie był na służbie.

Użytkownik Korniszonek_To_Ja edytował ten post 10/03/2017 - 22:51

• Do góry
    • -1

#3 Shoxie709 10/03/2017 - 23:34

Shoxie
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

Nie zezwalamy na apelowanie od kar na forum. Jeżeli system nie pozwala Ci na apelację od Twojej kary, to po prostu nie możesz tego teraz (lub nigdy) zrobić. Jeżeli masz problem z karą systemową, przeczyść swój system lub grę z modyfikacji i poczekaj na dezaktywację.
  • Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych