Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Zdrapka Gold (Nie otrzymałem kodu)

problemy techniczne zdrapka gold

• Please log in to reply
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 DominikLenov03 — -4 10/02/2017 - 20:49

DominikLenov03
  • Gracz

Witam serdecznie wszystkich którzy to czytają, mam problem taki iż chciałem zakupić zdrapke Gold metodą sms,

Wysłałem najpierw pierwszy sms, po 5-10 minutach nie otrzymalem kodu, więc wpisałem drugi , na drugi dostałem odpowiedz (Kod do Zdrapka gold SMS 2) , nie wiem dlaczego nie dostałem pierwszego kodu, weszłem na forum i wpisalem w SMS 2 , ten kod co otrzymałem, lecz nie wpisałem kodu SMS 1 , bo go nie otrzymalem , Co mam robić ?

(Zostało mi normalnie pobrane 2 x11,08

Złożyłem reklamacje,lecz dostaem taką wiadomość na poczte podaną w reklamacji , niewiem oco chodzi:

OD: 

<

http://www.openspf.o...2&receiver=mail
(in reply to RCPT TO command)

• Do góry
    • 2

#2 saykol jest zajebisty — 140 10/02/2017 - 21:07

saykol jest zajebisty
  • Gracz

Jak masz problem to napisz do Dixoneka

• Do góry
    • 0

#3 BielikSv7 — 804 10/02/2017 - 21:08

BielikSv7
  • Gracz
Administracja za to nie odpowiada, przez email skontaktowac sie do DotPay musisz o ile sie nie myle.
  • Do góry
    • 0

#4 DominikLenov03 — -4 10/02/2017 - 21:23

DominikLenov03
  • Gracz

Jak masz problem to napisz do Dixoneka

Dixonek powiadomiony

Administracja za to nie odpowiada, przez email skontaktowac sie do DotPay musisz o ile sie nie myle.

Zrozum mnie,nie wiem do kogo się zwrócić zaś gdy napisałem przez E-Mail do DotPay, dostałem wiadomość że ten E-Mail jest zablokowany przez administracje, cos takiego (E-mail dostałem po wpisaniu sms, zaraz po przysłaniu mi drugiego kodu (Do pierwszego nie dostałem ani kodu,ani żadnego komunikatu a pieniążki zostały pobrane :P

Pozatym zrozum moją frustracje gdyż znikło z kąta 22,14 a zdrapeczki jak nie było tak niema :(

• Do góry
    • 0

#5 BielikSv7 — 804 10/02/2017 - 22:03

BielikSv7
  • Gracz
Przeciez to samo mialem, tylko ze mi sie wcisnela 1 litera przypadkowo i hajs pobralo, ale dotpay zwrocil mi kod. Na internecie masz kontakt mialowy do obslugi klienta, podajesz nr tel, nr tego kodu itd. A oni to rozptaruja i oddadza dobry kod. :)
  • Do góry
    • 0

#6 B M — 62158 10/02/2017 - 22:04

B M
  • Zarząd

*
Popularny

Twój e-mail z wp.pl został zablokowany, ponieważ mają spieprzoną konfigurację. Uciekaj od tej żałosnej firmy np. na gmail :P

Użyj tego formularza: https://www.dotpay.p...gi-sms-premium/
  • Do góry
    • 7

#7 DominikLenov03 — -4 10/02/2017 - 23:47

DominikLenov03
  • Gracz

Twój e-mail z wp.pl został zablokowany, ponieważ mają spieprzoną konfigurację. Uciekaj od tej żałosnej firmy np. na gmail :P

Użyj tego formularza: https://www.dotpay.p...gi-sms-premium/

Zrobiłem tak jak polecileś, zmieniłem poczte,podalem Gmail , odezwe się jeśli mi odpiszą,bądz przyslą prawidłowy kod

• Do góry
    • -2

Tematy o podobnych tagach: problemy, techniczne, zdrapka, gold

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych