https://youtu.be/_uL4CjVquK8
Krótki bo krótki, pobawiłem się lekko tymi efektami jednak fanem tego nie jestem, elo.

Popularny

https://youtu.be/_uL4CjVquK8
Krótki bo krótki, pobawiłem się lekko tymi efektami jednak fanem tego nie jestem, elo.

Popularny
pierwszy zajebiste, polecam; zapraszam no i daje lajka
ale te cripsy z samych mczwórek, alez dziwne
Użytkownik Tyskie_ edytował ten post 31/01/2017 - 22:23
ale zajebisty zrobiłeś film kolo, pozdrowienia gorąco
propsuje to
daj mi nutkę grubasku <3
Ładnie, ładnie
fajno
No działo się, elegancko
fajne bo ja tam jestem hehe
Użytkownik Logiitech edytował ten post 31/01/2017 - 21:42
Moje chłopaki, dobry DM był, SC znów ożywa
Tego właśnie brakowało, ROZPIERDOLU!
coś sie zaczyna dziać! Super akcja!
Mmmraśnie.

Popularny
Świetna akcja, dawno nie dostałem takiego fajnego BW! Pozdrawiam cieplutko kolegów z admiralów!
Admiralki zniszczenia haha.
Świetna akcja, dawno nie dostałem takiego fajnego BW! Pozdrawiam cieplutko kolegów z admiralów!
Dobrze że chociaż ty masz tanie nastawienie, nie mówię że jedyny ale bardzo fajnie, superowo.
kurczę, ale się kręciłem tym radiowozem, dzięki za fajną akcję, propsuje za nute, pozdrawiam chłopaków!
Użytkownik The real Coleman edytował ten post 31/01/2017 - 22:16
Tutaj elita się wypowiada, prosimy o ciszę!
Git majonez, admirale pogromu, byłem, postrzelałem, zostawiam zielonego xD
No no, konkret wariaty.
Młyn dobry, ale z RolePlay nie ma to nic wspólnego - net4dm moim zdaniem. Montaż może być, nic specjalnego - ale jakość jest okej no i przyjemnie się nawet to ogląda.

Popularny
Szkoda, że tak szybko mnie odstrzelili ;/
Następnie szybka mobilizacja.
Nie ma to jak ustawiac $$$ za zniszczenia na db. - dobre dymy.
Stać nas, za to nie muszę chociaż oponek kupować tylko właściciel je kupuje - a hajsu na /stats było pod dostatkiem więc nie było takiej możliwości żeby mnie wywaliło z kierowcy za brak gotówy w banku, pozdrawiam cieplutko.
fajny film tylko dm coś slaby :/
Filmik kozak - spodobało mi się to że była zasada - walczymy do końca nie zostawiamy swoich - i gdy wszyscy odjechali a na nasz admiral wpadły radiolki, to po szybkim komunikacie na radiu wszyscy wpadli na lotnisko głównie z myślą , że dostaną łomot - ale udało się chłopakom! PROPSIK!
Młyn dobry, ale z RolePlay nie ma to nic wspólnego - net4dm moim zdaniem. Montaż może być, nic specjalnego - ale jakość jest okej no i przyjemnie się nawet to ogląda.
https://www.youtube....ductions/videos
Nic mi do tego, ale przecież robiliście praktycznie to samo - wystarczy że spojrzysz w swój kanał, później w temacie swojego "WWA" napisaliście, że organizacja była stworzona tylko po to żeby bawić się kosztem innych i dmić wszystko co się rusza. Co Cię nagle tknęło na takie komentarze? Bez spiny i prowa, po prostu mnie ciekawi ta nagła zmiana w tym, co mówiliście i robiliście.
@topic: No dm jak dm, fajnie - że jest co robić i do zobaczenia zatem IG!
https://www.youtube....ductions/videos
Nic mi do tego, ale przecież robiliście praktycznie to samo - wystarczy że spojrzysz w swój kanał, później w temacie swojego "WWA" napisaliście, że organizacja była stworzona tylko po to żeby bawić się kosztem innych i dmić wszystko co się rusza. Co Cię nagle tknęło na takie komentarze? Bez spiny i prowa, po prostu mnie ciekawi ta nagła zmiana w tym, co mówiliście i robiliście.
@topic: No dm jak dm, fajnie - że jest co robić i do zobaczenia zatem IG!
Nie mówię, że WWA było organizacją bez DM'u - coś się grało ale tak samo jak tutaj wyjeżdżało się na DM. net4game już dawno powinien zmienić nazwę na serwer RPG, bo strzelanie się z kilku aut pasuje bardziej pod GangWars, tudzież RPG - aniżeli RP. Żeby nie robić OFFTOP'u - to tak jak pisałem, może być. Zmieniłem swoje przekonania, taki DM już mnie nie bawi - wolę bardziej klimatyczne akcje - z maksymalnie jednym karabinem szturmowym.
Użytkownik S A G E M edytował ten post 01/02/2017 - 15:53
Podoba mi się
Admiral geng XD Takie DMy według mnie śmieszne, nie ma zabawy jeśli macie przewagę liczebną. Tylko moja dość skromna opinia.
¯\_(ツ)_/¯
Użytkownik NessioN edytował ten post 01/02/2017 - 17:54
Admiral geng XD Takie DMy według mnie śmieszne, nie ma zabawy jeśli macie przewagę liczebną. Tylko moja dość skromna opinia.
¯\_(ツ)_/¯
nie wiem czy była taka przewaga liczebna jak dał Code 0.
Ogarnijcie się już tymi komentarzami, było dobrze.Admiral geng XD Takie DMy według mnie śmieszne, nie ma zabawy jeśli macie przewagę liczebną. Tylko moja dość skromna opinia.
¯\_(ツ)_/¯
Nie grasz, nie wiesz, nie komentuj lepiej.
Nie mówię, że WWA było organizacją bez DM'u - coś się grało ale tak samo jak tutaj wyjeżdżało się na DM. net4game już dawno powinien zmienić nazwę na serwer RPG, bo strzelanie się z kilku aut pasuje bardziej pod GangWars, tudzież RPG - aniżeli RP. Żeby nie robić OFFTOP'u - to tak jak pisałem, może być. Zmieniłem swoje przekonania, taki DM już mnie nie bawi - wolę bardziej klimatyczne akcje - z maksymalnie jednym karabinem szturmowym.
https://youtu.be/md-fYpz3CAI?t=1m45s
Sam tak robiłeś.
A co do filmu - nic specjalnego.
Użytkownik Ksenon edytował ten post 01/02/2017 - 19:54
¯\_(ツ)_/¯
Największa przewagą w tej walce był pancerz.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych