Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

To jest żenada

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 narcoboss1 08/01/2017 - 21:55

narcoboss
  • Gracz

Wszedłem do pubu tych całych rockowców żeby sprawdzić co to jest po czym nie mogłem wyjść, /login, /q, /logout na 10 min, nic nie pomogło i utknąłem, dodam że dzwi były otwarte. Weszło do tego pubu pełno osób podejrzewam, że ta cała ekipa i napisałem do nich kulturalnie czemu nie mogę stąd wyjść niech ktoś mi pomoże po czym wyjaśniłem sytuacje ale nie musieli zacząć mnie okładać, żeby to pokazać ale my jesteśmy dobrzy. Dostałem BW, potem to samo zrobili i do tego mnie wszyscy zminusowali, a miałem przed tym około -100rp, dostałem bana occ, którego nie zauważyłem i napisałem na ooc i wyskoczył mi godzinny jail. Podejrzewam że jak wyjde z jaila to i tak tam będę. Pisałem do admina wielokrotnie na pm ale łaskawie nie mógł mi odpisać. Cały ten dzień w gta był chory i tak mi napsuł nerwów głównie przez tych tych gości że to jest nie do opisania. Oczekuje odwołania mi tego jaila, bo nie mam zamiaru go odsiadywać dosłownie za nic. ŻENADA Z STRONY PANÓW W TYM PUBIE, nie mam nic do community na net4game, bo jest świetne ale ci panowie nadają się co najwyżej do podludzia, liczę na pomoc.

• Do góry
    • 0

#2 Milioner Czyki 1034 08/01/2017 - 22:05

Milioner Czyki
  • Gracz
Jeżeli gracze złamali regulamin możesz napisać na nich skargę.
  • Do góry
    • 2

#3 ZivciO2298 08/01/2017 - 22:06

ZivciO
  • Gracz

Najbardziej skuteczna pomoc:
https://net4game.com...i-początek-gry/

Blokade OOC dostałeś za obrazę jednego z graczy, więc kara nadana została słusznie. Adminjail nadany systemowo za próbę jego ominięcia.

Fakt faktem, że nie powinni Ci wbijać BW po BW. :X

Użytkownik ZivciO edytował ten post 08/01/2017 - 22:07

• Do góry
    • 0

#4 narcoboss1 08/01/2017 - 22:08

narcoboss
  • Gracz

Nie będę żadnych skarg składał nie mam już nerwów na to, po prostu chce żeby mi usunęli karę jaila na godzinę, bo za nic nie będę tego odsiadywał.

Jestem nowym graczem, ciekawiło mnie to miejsce, wszedłem i już wyjść nie mogłem, to nie jest moja wina, a admin łaskawie nie mógł odpisać, 3 razy +- do gmów pisałem na pm. 

Najbardziej skuteczna pomoc:
https://net4game.com...i-początek-gry/

Blokade OOC dostałeś za obrazę jednego z graczy, więc kara nadana została słusznie. Adminjail nadany systemowo za próbę jego ominięcia.

Fakt faktem, że nie powinni Ci wbijać BW po BW. :X

Facet ale ja wyjść nie mogłem, pół godziny się męczyłem, gdyby mi admin pomógł takiej sytuacji by nie było, tym bardziej że się umówiłem na 22 z gościem coś załatwić i teraz nie mogę tego zrobić, a czekałem cały dzień. 

• Do góry
    • 0

#5 Pestidude 87 09/01/2017 - 14:51

Pestidude
  • Gracz

Nie byłeś może przypadkiem "przetrzymywany" przez nich?

• Do góry
    • 0

#6 Family Guy3591 09/01/2017 - 16:51

Family Guy
  • Gracz

blokade ooc dostałeś za to że wyzywałeś mnie oraz Groves, IC oraz OOC. Za IC dostałeś BW, a potem zacząłeś obrażać na ooc.

http://imgur.com/a/fbKoa

Jesteś zwykłym niewyżytym dzieciakiem, który płacze i wyzywa za to że sam coś sknocił. Brak poszanowania dla takich szkodników ;)

Użytkownik mad supreme edytował ten post 09/01/2017 - 16:52

• Do góry
    • 1

#7 kubica80375 09/01/2017 - 19:26

kubica803
  • Gracz
Nie wspomne kto dał /q
  • Do góry
    • 0

#8 narcoboss1 09/01/2017 - 20:44

narcoboss
  • Gracz

blokade ooc dostałeś za to że wyzywałeś mnie oraz Groves, IC oraz OOC. Za IC dostałeś BW, a potem zacząłeś obrażać na ooc.

http://imgur.com/a/fbKoa

Jesteś zwykłym niewyżytym dzieciakiem, który płacze i wyzywa za to że sam coś sknocił. Brak poszanowania dla takich szkodników ;)

Co ty mi tu facet pokazujesz jak jak wspomniałem w poście o kompletnie innej akcji. Skąd ty możesz wiedzieć kim ja jestem i ile mam lat, nie jestem "niewyżytym dzieciakiem" jak wyżej wspomniałeś tylko dorosłym człowiekiem, więc nie używaj tutaj zbędnych określeń. Podejrzewam, że sam jesteś ode mnie wiekowo młodszy ;)

Nie wspomne kto dał /q

Nerwy mi puściły i po drugie próbowałem cały czas stamtąd wyjść, bo nie było opcji, gdyby nic się nie zbugowało to nie byłoby zamieszania, a ja nie dostałbym ooc. Wystarczyło tamtego dnia tylko, żeby GM odpisał ale niestety nie mógł, ach ten los. 

Nie byłeś może przypadkiem "przetrzymywany" przez nich?

Nie nie byłem, dzwi były otwarte, dopiero potem zaczęła się zadyma i musieli zgrywać kim to oni nie są i nabijać bw cały czas, zamiast pomóc jak człowiek człowiekowi, bydło.

• Do góry
    • 0

#9 Family Guy3591 10/01/2017 - 16:12

Family Guy
  • Gracz

Co ty mi tu facet pokazujesz jak jak wspomniałem w poście o kompletnie innej akcji. Skąd ty możesz wiedzieć kim ja jestem i ile mam lat, nie jestem "niewyżytym dzieciakiem" jak wyżej wspomniałeś tylko dorosłym człowiekiem, więc nie używaj tutaj zbędnych określeń. Podejrzewam, że sam jesteś ode mnie wiekowo młodszy ;)

Pokazuje dowody na moje spekulacje. Nie sugerowałem wieku a poziom emocjonalny i dojrzałości umysłowej, oraz kultury! 

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych