śmieszy mnie wypowiedź handy'ego aka surva, 3/4 serwera boci bo serwer podobno nie miał być do tego by pół dnia siedzieć przed monitorem i co chwile sprawdzać /g czy nudzić się i biegać w koło (zwłaszcza na idlewood, gdzie klientów to jedynie można łapać gdy ktoś napisze ooc, że chce karnet/żarcie/lek) zaczyna wam to wszystko wymierać, nie szukacie sposobu na sensowne nabijanie duty, było 5 prac i 200 pd, było pięknie i bajecznie, spieprzyliście to i wrzuciliście durnotę, która jedynie pogorszyła... Miały być automatyczne paydaye i co? I gówno nie ma, zapewne też nie będzie do następnych matur, czy też do kolejnych świąt, gdzie to ogłosicie kolejny raz, że unbany rozdajecie a i tak dacie może 5-ciu osobom powrócić na ten serwer, który powoli zaczyna nabierać znaczenia "pseudol" nie potrzebne dodatki i utrudnienia do gry, typu czekanie minuty, no dobra, nie o tym mowa, ale tak czy siak, serwer upada na skrypcie i frekwencji, każda według misiaka i reszty mózgów tej operacji "aktualizacja" powoduje zanik graczy, bo się im po prostu odechciewa... Był jakiś projekt podreperowania south central, prostyq pojebał sprawe, zauważył zapewne jak się gra, wrzucił jakieś badziewie że bez interakcji nie wolno, a i tak to robią... Mogę wymieniać wszystko co zauważyłem na minus przez ostatni rok, gdzie grałem, pełno oszustów, nie wolno nawet swojemu najlepszemu e-koledze zaufać bo wbije ci kose pod rzebro..
co do czasów - czasy od lat są zepsute, nie koniecznie 32 minuty trzeba bić na 18 minut duty, ale u mnie jest tak, że ustawiałem bociucha, za 18 minut wpadam do pokoju a tam 15 minut, nie raz 10 minut, zazwyczaj było to 16 minut, no opóźnienie było, zależne to jest od częstotliwości wykonywanych ruchów w grze, im bardziej stoisz w miejscu i nic nie klikasz, to tym dłużej wbijasz duty ( nie mówię tu o afku, żeby znowu mnie jakiś "gamemaster" nie upomniał) ogólnie zamiast wprowadzać kolejne syfy psujące rozgrywkę zamiast ją poprawiać, to mogliby się skupić na tym zasranym update, który był już dawno obiecany, a niedotrzymany słowa. Już chuj w temat pieniedzy jakie kosi Misiek, ale skoro widzi jaki dochód ma, to przynajmniej mógłby coś robić, by to było opłacalne dla obu stron.. Bo teraz to w sumie ten gold jest gówno wart, jak sprzedają po 2k, czy też szczerze nie daje nic więcej ciekawego jak kolorowy opis, złoty nick i możliwość stworzenia własnej postaci.. no i 8 prac, które jest dla mnie ogromnym bezsensem.
nie lepiej zamiast siedzieć przed monitorem patrzeć ciągle na /g to zrobić ze 3 prace powiedzmy po 30 lub więcej minut, wypłata zależna od ilości klientów no i chuj no i cześć, by było sprawiedliwie. Nabijasz na bocie? nie masz klientów? no to dostajesz najniższą wypłate i elo.
Zero jakiekogolwiek myślenia, ten serwer nie jest dla graczy, tylko dla administracji. Thank god, że nie gram już w sampa, napatrzyłem się tu wiele złego, gdzie nigdzie raczej tak nie ma, każda propozycja na konkurencjach była przychylna, bądź chociaż ktoś z administracji miał odwagę się wypowiedzieć za albo przeciw, a tu tematy wiszą od 2k10 roku, także siemano, bawcie się, miłej lektury, troche chaotycznie napisane, bo wkurwia mnie to, że nic tu się nie zmienia na lepsze - temat wałkowany wiele lat i raczej nie zmieni się tu nic na lepsze, tylko na gorsze, jak tak będzie dalej, to w zimie nie będzie spowrotem 300-400 osób, bo już bardziej opłacalne będzie nie grać w to, niż marnować czas tu. siema, bez hejtu, prawdę pisze, może coś dotknie kogoś tu z administracji, a gracze poprą przynajmniej część mojej wypowiedzi, bo to ważne, by TO GRACZOM SIĘ GRAŁO LEPIEJ, NIE ADMINISTRACJI.
nie zapominajmy o organizacjach bez tematów, które są niesamowicie bezkarne, niesamowicie żyją własnymi regułami na south central, administracja nie reaguje na takie rzeczy, gdy bez niczego podbiega typ nawet bez maski i cie okrada, nawet nie odegra, że zabiera ci siano czy cie przeszukuje, a jak mi to zdolny ładnie odpisał? "south central żyje własnymi zasadami" - good job zdolny, dobrze, że masz szary nick już frajerze. Fajnie by było jakby gra była dla graczy, co chyba w tej wypowiedzi podkreślam już z trzeci raz, ZOBACZYMY CZY ADMINISTRACJA MI ODPISZE NA TO, CZY ZAMIOTĄ FAGASA (mnie) POD DYWAN I ZAPOMNĄ O SPRAWIE JAK MAJĄ W ZWYCZAJU!
Użytkownik kaczuszkaaa121 edytował ten post 17/09/2016 - 09:38