Film stworzony pod moją publikę - czyli w 80% dziewczyny, które są w przedziale wiekowym 12-18 lat więc, z dystansem proszę, może wpadnie paru nowych graczy na nasz serwer!
https://www.youtube.com/watch?v=f_bp_cZUk1I

Popularny
Film stworzony pod moją publikę - czyli w 80% dziewczyny, które są w przedziale wiekowym 12-18 lat więc, z dystansem proszę, może wpadnie paru nowych graczy na nasz serwer!
https://www.youtube.com/watch?v=f_bp_cZUk1I
#sprzedał się #kiedy minecraft #ilecidali
Zobaczmy jak to wygląda z twojej strony

Popularny
Boże, to centrum popsuło wszystko... Typowe - Przestało się karać za 'dam 3k', 'kulasz o 6k/stuw' albo 'grasz o kafla? lewa kula, prawa kula'... to są skutki. Eh, pisałem to tyle razy, i napiszę jeszcze raz - Kary z 2013 roku powinny wrócić, mam na myśli blokada niechlujnego pisania, za te kozackie teksty niewyżytego gimnazjalisty sprzed komputera, jak "Nie dostaniecie pieski"...
Co do filmu, to super nagrane, i zmontowane - kawał dobrej roboty po prostu.
Użytkownik dzik_ edytował ten post 08/09/2016 - 18:51
No nieźle, fajnie zmontowane - ogólnie ładnie się prezentuje, myślę że sporo graczy po obejrzeniu tego powinno wrócić lub zacząć tutaj grę, propsik.
Dojebane hehe

Popularny
Cudownie.
Brałem udział jako super policjant, czas oglądnąć.
Pronto.
Użytkownik AkcjoNus edytował ten post 08/09/2016 - 18:21
No podoba mi sie, plusik.
Fajne to! dobre jak ci auto PROSTYQ zwinął. xD
Noo biorę się za oglądanie.
Super. Wincyj!
EDIT: Swoją drogą, 13:36 zółty Emperor, jestem, heh!
Użytkownik BubuZiusz edytował ten post 08/09/2016 - 18:54
Ładnie, propsik. Leci lajk.
Świetnie jak zawsze! Łap lajka, złapiesz?
Taka fajna reklama serwera. Props
:/
Jak dziewczyny 12 lat to tylko do Vernona, ja biore 18
Nie oglądałem ale czuje że fajne!
Aa, to ten powrót to takie lokowanie produktu?
Piękny materiał, miałem okazję zobaczyć chwilę przed premierą!
Dobra reklama serwera, następnym razem wpadnij na El Corone albo Kelly, tam zawsze się coś dzieje.
Może to idealny pomysł na kolejny materiał?
No spoko.
Goood! Dobra produkcja, polecam!

Popularny
Wole oglądać ustawianą akcje LSPD niż odwalanie mahonka i jego bandy "arabów" albo nieskończoność 3 minutowych filmików gdzie jest tylko DM/pościg.
Użytkownik DRETOX edytował ten post 08/09/2016 - 18:51

Popularny
Wole oglądać ustawianą akcje LSPD niż odwalanie mahonka i jego bandy "arabów" albo nieskończoność 3 minutowych filmików gdzie jest tylko DM/pościg.
Akcja końcowa ustawiona po to, aby po części pokazać czym zajmuje się LSPD. Bo bez sensu byłoby gdyby Kiślu miał czatować cały dzień i czekać na dobrą akcję z nagrywaniem. Jeśli materiał się przyjmie to dalsze części będą już zapewne bez naszej pomocy.
Filmik jest okay ale boli mnie to, że nie pokazałeś serwera od podstaw. Nauki jazdy czy też taxówki, pierwsze pracę oraz pokierować ludzi tak by nie zostali ''ojebani'' z forsy i by też ciągli z tego przyjemność, czy pokazać jak żyją sobie gangi by taki z 0h nie jeździł po sc na rolkach i potem nie gadał, że serw jest dziwny.

Popularny
Piękny materiał, miałem okazję zobaczyć chwilę przed premierą!
Może to idealny pomysł na kolejny materiał?
lepsza akcja będzie jak Bedryś bedzię próbował coś ukraść
A co do filmiku no to kozak, podoba mi się! zajebista reklama serwera
Nagraj odcinek przy okazji jakiegoś eventu związanego z organizacjami przestępczymi. Przy nagrywaniu promo trzeba się przede wszystkim skupić na ujęciu dużej ilości graczy w jednym miejscu - w tej sposób ukazuje się poziom popularności serwera.

Popularny
Polecam zaopatrzyć się w alarm i immo zamiast płakać na odcinku o skradziony wóz.
Nie no, a tak naprawdę to bardzo fajnie to wygląda. Dobre promo serwera.
lepsza akcja będzie jak Bedryś bedzię próbował coś ukraść
A co do filmiku no to kozak, podoba mi się! zajebista reklama serwera
weźmy zaprośmy Kiśla na wspólne kradnięcie aut z bedrysiem i toxiciem zabawa murowana a tak poważnie pokaż ten sc żeby wiedzieli że tej grze można obrać pare kierunków.
Użytkownik ganja lover edytował ten post 08/09/2016 - 19:43
Boże, to centrum popsuło wszystko... Typowe - Przestało się karać za 'dam 3k', 'kulasz o 6k/stuw' albo 'grasz o kafla? lewa kula, prawa kula'... to są skutki. Eh, pisałem to tyle razy, i napiszę jeszcze raz - Kary z 2013 roku powinny wrócić, mam na myśli blokada niechlujnego pisania, za te kozackie teksty niewyżytego gimnazjalisty sprzed komputera, jak "Nie dostaniecie pieski"...
Co do filmu, to super nagrane, i zmontowane - kawał dobrej roboty po prostu.
nie ma co się pocić dziku, to nie pomoże.
Twoja widownia już ma kisiel w majtkach na wieści że może sobie pogadać i pograć z Kiślem na żywo, w sumie przez pierwsze 5 minut naszej znajomości też go miałem Nie no, dobry krok aby powalić nieco konkurencję na kolana

Popularny
Nikt nie wspomni o debiucie filmowym Thomasa Gambino.
Fajny i przyjemny filmik, propsuje.
Akcja końcowa ustawiona po to, aby po części pokazać czym zajmuje się LSPD. Bo bez sensu byłoby gdyby Kiślu miał czatować cały dzień i czekać na dobrą akcję z nagrywaniem. Jeśli materiał się przyjmie to dalsze części będą już zapewne bez naszej pomocy.
Wiem, ten post był skierowany głównie do osób które narzekają że było to właśnie ustawiane.
Nikt nie wspomni o debiucie filmowym Thomasa Gambino.
Propsuje debiut, oskar murowany!
Użytkownik DRETOX edytował ten post 08/09/2016 - 20:22
W końcu! Już chyba ponad rok leżał pomysł.

Popularny
Jakbym tu nie gral 5 lat to nawet bym w uwierzyl w prawdziwosc i realnosc tej, jakze naturalnej, codziennej i czesto zdarzajacej sie akcji XD strzelaniny, wybuchy, mrozace krew w zylach poscigi!
przecież pisali gdzieś że to ustawione było xd
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Poradniki dla zakorzenionych →
SAMP W 144HZNapisany przez Wytrychowiec Jasiu, 30/05/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Problem z czcionką w grzeNapisany przez Grizz , 24/03/2019 |
|