Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Do zarządu]Prośba o werdykt apelacji.

apelacja rok

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kubol — 1199 05/07/2016 - 17:03

Kubol
  • Gracz

*
Popularny

Proszę zarząd o rozpatrzenie mojej apelacji która trwa już około pół roku. Zważając na fakt że jest ona zablokowana od roku. Oraz zważając na fakt że cały majątek za tamto przelewanie został zabrany.

https://net4game.com...-postaci-na-ta/

Czemu piszę ten temat?

Ponieważ apelacja trwa już długo, zależy mi na werdykcie a może go dać tylko administracja, kara była od Termita który nie pełni już wtedy pełnionej funkcji więc nie mogę jego prosić o rozpatrzenie tylko ogólnie zarząd.

.

Od razu chciałbym spróbować przechylić szalę na pozytywną stronę. Oprócz wyżej wymienionych faktów, tj;postać zablokowana od roku, cały majątek zabrany, chciałbym również dodać że zależy mi bardzo na tej postaci ze względu na związanie z nią, oraz jej historię i kreowanie na które poświęciłem bardzo dużo czasu. Próbowałem rozpocząć grę na nowej postaci ale po prostu nie sprawia mi to przyjemności i nie potrafię na niej grać, dlatego mi tak zależy.

Proszę o przemyślenie, oraz ewentualne wydanie werdyktu.

Użytkownik Kubol edytował ten post 06/08/2016 - 09:14

• Do góry
    • 8

#2 iPrice — 274 05/07/2016 - 17:04

iPrice
  • Gracz
Ona jest odrzucona Kubol, kary za przelewanie nie sa zdejmowane.
  • Do góry
    • -1

#3 Kubol — 1199 05/07/2016 - 17:06

Kubol
  • Gracz

https://net4game.com...-postaci-na-ta/

nie ma werdyktu, nie jedna osoba, która nawet nie raz przelewała miała zdejmowaną blokadę w zamian za zabranie przelewanego majątku. Ja straciłem cały, nie tylko to co przelewałem ale też to co uczciwie zdobyłem, ale rozumiem to w ramach kary.

• Do góry
    • 1

#4 PRAWILNIE ZBANOWANY DXMIN — 885 05/07/2016 - 17:07

PRAWILNIE ZBANOWANY DXMIN
  • Gracz

*
Popularny

Jestem jak najbardziej za tym by Ci zdjeli mordko. Lecz no mówiąc szczerze, słabo to widzę. Bardziej w święta bo wtedy są takie apelacje rozpatrywane.

• Do góry
    • 3

#5 Redo — 83 05/07/2016 - 17:10

Redo
  • Gracz

arkanis jakoś dostał ub za przelewanie

• Do góry
    • 0

#6 iPrice — 274 05/07/2016 - 20:53

iPrice
  • Gracz

arkanis jakoś dostał ub za przelewanie

Znam obie sytuacje, Arkanis przelewał tylko marne tysiąc dolarów przez grupę za co powinien dostać klątwę z debetem na dwa koła, a Kubol nabijał hajs na paru postaciach zarabiając przy tym setki tysięcy. To jest wielka różnica.

Użytkownik _PYSKATY_ edytował ten post 05/07/2016 - 21:02

• Do góry
    • -1

#7 Kubol — 1199 27/07/2016 - 16:21

Kubol
  • Gracz

Znam obie sytuacje, Arkanis przelewał tylko marne tysiąc dolarów przez grupę za co powinien dostać klątwę z debetem na dwa koła, a Kubol nabijał hajs na paru postaciach zarabiając przy tym setki tysięcy. To jest wielka różnica.

to słabo znasz obie sytuacje.

Temat nagle dziwnie zniknął, tymczasem proszę o odpowiedź. Wszystko co potrzebne jest zawarte w pierwszym poście, wczoraj rok minął odkąd postać jest zablokowana i sobie przypomniałem to przypadkiem i mi się smutno zrobiło, może to coś pomoże :rolleyes:?

• Do góry
    • 2

#8 Dixonek — 1660 28/07/2016 - 14:27

Dixonek
  • Zasłużony
Apelacja już dawno się zakończyła.
  • Do góry
    • 0

#9 Kubol — 1199 05/09/2016 - 17:46

Kubol
  • Gracz

Apelacja już dawno się zakończyła.

Teraz trwa druga od ponad miesiąca.

• Do góry
    • 1

#10 Bedrys_ — 696 05/09/2016 - 17:49

Bedrys_
  • Gracz

*
Popularny

gracz dość spory czas odczekał. Szanowana administracja moglibyście odblokować mu główna postać, gracz dość długo czeka na werdykt swojej apelacji. Ludzi ze starej daty brakuje na naszym serwerze ;)

• Do góry
    • 3

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych