https://www.youtube.com/watch?v=M55hUhx1dRw&feature=youtu.be
Spontaniczny pościg, będzie więcej, także enjoy!

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=M55hUhx1dRw&feature=youtu.be
Spontaniczny pościg, będzie więcej, także enjoy!

Popularny
Liam Cali w chuja wali.
[w='Nabijacz postów, nic nie wnosi do tematu.']

Popularny
Te strzelanie to dla mnie parodia.

Popularny
a te zera znowu strzelają, beka

Popularny
Poczuli że już nie złapią, to zaczęli strzelać, śmiech na sali.
O Boże Officerze Igor, takie ucieczki są nie na miejscu. Co o tym sądzi Twoja mama? A MOŻE TY NIE MASZ MAMY? Nie no żartuje gyt produkcja
Użytkownik BogHonorOjczyzna edytował ten post 13/06/2016 - 17:49
Strzelają! O NIE! Jesteśmy zgubieni!
Nikt wam skakać nie kazał
A z tym skokiem to się nie udało i drajwer dobry

Popularny
Strzelają! O NIE! Jesteśmy zgubieni!
Nikt wam skakać nie kazał
A z tym skokiem to się nie udało i drajwer dobry
Właśnie się zdradziłeś w swojej tajnej jednostce, ziom.
Właśnie się zdradziłeś w swojej tajnej jednostce, ziom.
Em... Co? Jednostce? Dobre. Chciałbyś
@edit: Wnioskuję po filmiku
Użytkownik Hubson98 edytował ten post 13/06/2016 - 18:09
Szkoda że nie dałeś filmiku jak dajesz /q od razu po loście.

Popularny
Odjechaliśmy na tyle daleko, że nikt i tak by nas nie złapał, poza tym żadnego zakazu nie miałem, więc mogłem, prawda?
//mam nagranie do czasu /q, więc mogę wrzucić, jeśli Was tak ściska, koty.
Użytkownik Unlucky Converse edytował ten post 13/06/2016 - 18:08

Popularny
Wszystko spoko gdyby nie ten skok. ;y
Te strzelanie to dla mnie parodia.
Parodią jest skakanie jak małpy przy pościgach.

Możecie się dalej kłócić, oby tak dalej i pod każdym kolejnym filmem jak to było do teraz zresztą. Jedna strona mówi to, a druga co innego i zawsze to samo, beka.
@Edit: Napisałem to bardziej zrozumiale.
A no ten... Nie żebym miał coś do LSPD i uciekinierów, ale wytykanie błędów w temacie pod filmikiem jest głupie i takie trochę... Wyssane z przedszkola, nie sądzicie? Weźcie zluzujcie majtki i bawcie się jak na normalnych ludzi przyszło, co z tego, że skakali - przecież skoki są fajne, co z tego że strzelali, przecież strzelaniny są fajne. Sam Bartek o tym pisał .
Użytkownik MieciO edytował ten post 13/06/2016 - 18:28
Szkoda że od razu po loście moja druga postać została wydalona z akademii co jest śmieszne. Karacie za łączenie postaci a sami macie ból gdy ktoś na innej postaci wam ucieka. Z resztą, zakazu /q nie było.
Szkoda że od razu po loście moja druga postać została wydalona z akademii co jest śmieszne. Karacie za łączenie postaci a sami macie ból gdy ktoś na innej postaci wam ucieka. Z resztą, zakazu /q nie było.
xDDDDDD Beka.
Z tego co pamiętam byłeś w LSPD kilka razy i chyba zdążyłeś się przez ten czas dowiedzieć, że jest to zakazane.
W sumie dobrze, że zrobili wam to DB skoro kilka dni temu sami waliliście je z Cheetaha przy zatrzymaniu XD
Uciekamy przed Liamem Cali? XD
dobre dobre
szkoda, że nie xodos xd
Z tego co pamiętam byłeś w LSPD kilka razy i chyba zdążyłeś się przez ten czas dowiedzieć, że jest to zakazane.
Nie ma już akademii weteranów i wszyscy są traktowani jednakowo, sugerujesz że ktoś inny gdyby sie podjął ucieczki by nie został ukarany? Ciekawe jakby się skończyło gdybyśmy ich nie zlostowali, pewnie by nie mieli bólu sraki i by się nawet nie zainteresowali kto uciekał.

Popularny
Kiedyś lider PD szybko wyjaśniał takie sprawy
Myślę, że w tej akcji emocje OOC wzięły górę i trzeba było postrzelać, mimo wszystko szanuję Sully'ego, bo wprowadził wiele dobrych zmian w PD, a dobranie niektórych ludzi do zarządu to już po prostu inna kwestia, którą po części interpretuje mój film.
Sam mordo wiesz jak to wszystko powinno wygladać doświadczenie masz więc mam nadzieje, że wiesz co najlepiej by wypadło zrobić z tym wszystkim. Lece! bajo!
Tutaj masz świętą rację. Ale jak widzicie Sully wolał tutaj wyżalić swój ból, zamiast wyjaśnić to bez takich rzeczy.
W sumie dobrze, że zrobili wam to DB skoro kilka dni temu sami waliliście je z Cheetaha przy zatrzymaniu XD
To był szał macicy kuby - myślał że to PCJ którą mu ukradli.
Wszystko spoko gdyby nie ten skok. ;y
Parodią jest skakanie jak małpy przy pościgach.
Akurat tam gdzie skakaliśmy jest czarno na białym ((Skakanie dozwolone)) więc proszę tutaj nie robić wideł z igły.
Tutaj masz świętą rację. Ale jak widzicie Sully wolał tutaj wyżalić swój ból, zamiast wyjaśnić to bez takich rzeczy.
Co tu wyjaśniać? Strzelanie do bandy uciekających szkodników, którzy po wywaleniu zwodowali frakcyjne auto i strzelali do wszystkiego, co się rusza? Co twoim zdaniem mają z nimi zrobić - dać klapsa i krzyczeć "aj ty niedobry, nie uciekaj i nie strzelaj"? Prosze cie.
//down To chyba krótką pamięć masz. Ostrzeliwujecie ludzi, a potem się dziwicie że dostajecie ostrzał?
Co tu wyjaśniać? Strzelanie do bandy uciekających szkodników, którzy po wywaleniu zwodowali frakcyjne auto i strzelali do wszystkiego, co się rusza? Co twoim zdaniem mają z nimi zrobić - dać klapsa i krzyczeć "aj ty niedobry, nie uciekaj i nie strzelaj"? Prosze cie.
Bardzo dobrze że strzelali, szkoda że nie do wybuchu :/
Strzelanie to niech ocenia lider, szkoda tylko, że się rozjebali przy tym, bo mógł być dłuższy, normalny pościg. xD
Za samo to że w środku siedział/-a/-o Charlotte Beavers, z miejsca bym strzelał. Tak samo jak On/Ona/Ono do mnie, w środku centrum na DB za to że siedziałem na PCJ
Ale mniejsza z tym.
//down To chyba krótką pamięć masz. Ostrzeliwujecie ludzi, a potem się dziwicie że dostajecie ostrzał?
Ale idzie to wyjaśnić całkiem inaczej, niż płakać i żalić się tutaj..
Nieźle,wątpie że wyskoczyłabym na most.
XD
To śmiało do LSPD możesz iść. xd
Bardzo ci dziękuję, że... Mogę uczestniczyć w LSPD.
Użytkownik Kruszynka^^ edytował ten post 15/06/2016 - 17:42
Bardzo ci dziękuję, że... Mogę uczestniczyć w LSPD.
Ja tam bym się nie cieszył.
Ja tam bym się nie cieszył.
No widzisz
W sumie jeszcze filmu nie zdążyłem oglądnąć i nie wiem o co dokładnie chodzi, ale jak czytam komentarze to mi się śmiać chce. Miałem wrażenie że konvers i kuba lizaliście dupe w LSPD niesamowicie, czytając wasze wypociny na slacku kiedy jeszcze tam grałem, a teraz cwaniakujecie w komentarzach na forum, bo coś tam w grze nie wyszło, taki troche bezbek ziomeczki.
Sumiennie oznajmiam, że to najzwyklejszy komentarz a nie hejt prowokujący do shitstormu, pozdrówki, biore się za oglądanie.

Popularny
W sumie jeszcze filmu nie zdążyłem oglądnąć i nie wiem o co dokładnie chodzi, ale jak czytam komentarze to mi się śmiać chce. Miałem wrażenie że konvers i kuba lizaliście dupe w LSPD niesamowicie, czytając wasze wypociny na slacku kiedy jeszcze tam grałem, a teraz cwaniakujecie w komentarzach na forum, bo coś tam w grze nie wyszło, taki troche bezbek ziomeczki.
Sumiennie oznajmiam, że to najzwyklejszy komentarz a nie hejt prowokujący do shitstormu, pozdrówki, biore się za oglądanie.
Źle to odbierasz, kumplu. Ten film nie miał na celu urazić nikogo z LSPD, a wywżeć nacisk na zachowanie niektórych żałosnych osób, które są wysoko w tej frakcji. Napisałem już, że Sully'ego szanuję za wprowadzenie istotnych i świeżych zmian do LSPD, nie zamierzam też wywoływać gówno-burzy ani napędzać hejtu na LSPD, bo po co? I tak tu nie gram, i dopóki nic się nie zmieni, nie zapowiada się na powrót, dzięki za wyrażenie swojej opinii, pięć.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych