"Każdy koniec to nowy początek"
GANG NAME: THE ALMIGHTY LATIN KING AND QUEEN NATION
AFFILATION: PEOPLE NATION
ETHNICITY IN LS CREW: LATINO - BROWN PRIDE
SYMBOLS: TRZY I PIĘCIOPUNKTOWA KORONA / KINGISM / LEW Z TARCZĄ / PIĘCIORAMIENNA GWIAZDA / TATUAŻE
AKA: LK, ALK, LKN, ALKN, ALKQN, S/S KING THUGZ 15'
COLORS: BLACK, GOLD, RED
SAYING: AMOR DE REY; BLACK AND GOLD? NEVER FOLD! ; KING'S LOVE? BLACK AND GOLD! ; WHOSE HOUSE? KING'S HOUSE!
MEMBERSHIP: KING MOTHERLAND MIDWEST FACTION - 20,000 (DOMINATED BY MEXICANS; BLOODLINE EASTCOAST FACTION - 6,500 TO 7,500 (DOMINATED BY PUERTO RICANS)
YEARS ACTIVE 1940S — PRESENT
https://www.youtube.com/watch?v=C4LLZypMNpA
Almighty Latin Kings Nation - Gang w którego skład wchodzi latynoska krew. Grupa przestępcza, która początkowo miała chronić członków szajki odbywających wyroki w najcięższych więzieniach. Z biegiem czasu gangsterzy opanowali ulice miasta, bardzo wielki przypływ ludności zaskoczyła nawet policję, która nie mogła sobie poradzić z tak zorganizowaną grupą przestępczą. Ich podziemna kultura budzi respekt i poszanowanie, nawet wśród najbardziej zniewieściałych wrogów. Barwy gangu to złoto, czerwień i czerń. Almighty Latin Kings Nation(ALKN), jeden z setów gangu Latin Kings, którzy stacjonuje w południowej części South Central, El Corona.
Każdy szanowany członek organizacji przestępczej oznaczał się licznymi tatuażami, z różnymi znaczeniami. Nowy członek gangu przysięgał miłość i wierność armii. Królowie o swoim narodzie mówią wręcz z religijną pasją. Obecnym źródłem dochodu gangu jest handel kokainą, heroiną i marihuaną na ulicach, drobne kradzieże i rozboje.Królowie oznaczają się kolejno barwami: złotymi oraz czarnymi. Czerwoną barwę reprezentował ktoś, kto przelał najwięcej krwi, ktoś wysoko postawiony i doświadczony żołnierz El Corony.

https://www.youtube.com/watch?v=rnjveq5KYDg
El Corona - dzielnica usytuowana w Los Santos, a dokładniej na rejonie potocznie zwanym "South Central" w południowej jej części. Zamieszkują tam członkowie setu Almighty Latin Kings Nation (ALKN), ludzie pochodzenia latynoskiego. Rejon o sporej aktywności wszelakich przestępstw; kradzieży, handlu narkotykami czy innych przewinień karnych. Dzielnica najbardziej aktywna w godzinach wieczornych, wtedy też najwięcej ludzi przebywa na ulicach przez co niebezpieczny jest przejazd, bądź samotna wędrówka w tamtych okolicach. Rejon zwany dzielnicą Króli, bowiem zamieszkują tutaj członkowie jednego z najbardziej brutalnych setów gangu Latin Kings, którzy cenią w sobie różne wartości ukryte w dwóch typach korony. Prayer Crown czy Royal Star Crown. Rzadko można spotkać w tych okolicach jakiegokolwiek czarnoskórego człowieka. Dzielnica, która wychowała najbardziej brutalnych ludzi rasy latynoskiej, niektórzy też zwą się "cholo". Rozpoznać można poprzez masę tatuaży na ciele, łysą głowę, złote czy czarne barwy. Rzadko, gdzie u oponentów pojawia się czerwona barwa.

JuliuszCezar
Witam wszystkich, wpadłem na pomysł utworzenia własnej organizacji przestępczej na naszym serwerze, będzie to pierwszy mój gang uliczny w tych klimatach, klimatach latynoskich - mam nadzieje że podałam temu zadaniu, wręcz jestem pewien że podołam, mam ogromne doświadczenie jeśli chodzi o tą organizacje, grałem w wielu odsłonach Latin Kings, Almighty Latin Kings, Royal CROWN Nation. Przez prawie półtorej roku siedziałem w tym samym klimacie, od czasu do czasu robiąc sobie małe przerwy. Mam zamiar trzymać się ostro kultury którą wpoił mi GTAMIX, Borek i Maxy. Mam mnóstwo pomysłów na przeróżne eventy, klimatyczne akcje i inne tego typu rzeczy a co najważniejsze? mam jeszcze więcej chęci i zapału. Chciałbym dołożył chociażby małą cegiełkę do rozwoju półświatka przestępczego na naszym serwerze tworząc przeróżne eventy, ugrupowania i inne tego typu rzeczy. Nie mam zamiaru bawić się w żaden DM, od tego mamy inne serwery - liczy się klimat, DM to mały bonusik. Potrzebuje ludzi do ekipy, ludzi którzy są pewni tego że chcą spróbować tych klimatów, zgłaszajcie się na moje PW forumowe lub komunikator skype. Trzymajcie kciuki za mój plan stworzenia organizacji w której będzie można klimatycznie pograć i wrócić do tego co kiedyś, wspólnymi siłami odbudujemy S'C - jestem tego pewien!
CREDITS:
Grafika - Anony napisy. Kubin logo.
Filmy - Max
Aplikacja - Julka, Max, GTAMIX, Borek/Boruś.
GRAFIKA BĘDZIE ZMIENIONA NA DNIACH, POSZUKUJE GRAFIKA
Użytkownik JulkaToJa edytował ten post 19/06/2016 - 15:42

Temat jest zamknięty