Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Brak tekstur w niektórych miejscach.

brak tekstur

• Please log in to reply
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Don Daniel — 2787 09/05/2016 - 22:56

Don Daniel
  • Gracz

Cześć.

Problem jest taki, że w LS wszystko jest spoko i cacy, ale kiedy wyjeżdżam przykładowo do palomino czy dilimore to wszystkie budynki, drogi, drzewa, samochody robią się białe. Widać jedynie ledwo kształt tych obiektów i muszę jeździć pojazdem patrząc się na radar. Wiecie co jest przyczyną lub co mam z tym zrobić? Posiadam tam w miarę zmodowaną grafikę, ale jestem kompletnie zielony w tym temacie bo sam jej nie robiłem tylko za pomocą pewnej osoby.

Coś mam ściągnąć, coś usunąć? Foldery z grafiką i innymi duperelami mam uporządkowane więc znalezienie jakichś plików które (może?) mi zasugerujecie do usunięcia / podania nazwy itp itd nie będzie problemem. Podkreślam, że ta sytuacja zdarza się tylko w tych małych miasteczkach. W głównych miastach i autostradach czy tych większych drogach problem nie występuje.

• Do góry
    • 1

#2 Kryminalista NapoleoN — 1389 09/05/2016 - 23:12

Kryminalista NapoleoN
  • Gracz

Dopisuje sie do pytania rowniez juz kiedys mialem ten sam problem.

• Do góry
    • 2

#3 Snupp — 16 10/05/2016 - 05:20

Snupp
  • Gracz

Kiedyś jak pamiętam jak tak miałem, to karta graficzna mi się psuła - lecz wtedy tekstury co jakiś czas też skakały...

Pozdrawiam, Snupp.

• Do góry
    • 0

#4 FoD — 1089 12/05/2016 - 08:37

FoD
  • Gracz

Cześć, jest to przyczyną niedopracowanych tekstur lub timecyc które w danej porze dnia zmienia postrzeganie gry i ogólny jej wygląd. Dzieje się tak zwłaszcza w porach wieczornych. ;)

• Do góry
    • 0

#5 Don Daniel — 2787 12/05/2016 - 12:05

Don Daniel
  • Gracz

Cześć, jest to przyczyną niedopracowanych tekstur lub timecyc które w danej porze dnia zmienia postrzeganie gry i ogólny jej wygląd. Dzieje się tak zwłaszcza w porach wieczornych. ;)

Hmm.. Właśnie ogarnąłem, że o danych porach dniach zanikają mi te tekstury. Wiesz jak to naprawić?

• Do góry
    • 0

#6 FoD — 1089 12/05/2016 - 12:45

FoD
  • Gracz

Hmm.. Właśnie ogarnąłem, że o danych porach dniach zanikają mi te tekstury. Wiesz jak to naprawić?

Czyli jest to wina timecyc.. najlepiej je zmienić wtedy problem powinien ustąpić. Niektóre wersje tej modyfikacji nie są dopracowane pod względem pory dnia IG.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: brak, tekstur

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych