Marson Car Dealers - firma zajmująca się skupem i sprzedażą aut używanych oraz nowych.Firma założona w roku 2016 przez dwóch biznesmenów. Z każdym dniem firma rozwija się coraz lepiej, przez co zakład i jego zarząd mogą pozwolić na zakup większej ilości pojazdów. Mamy do zaoferowania ponad 20 pojazdów używanych - ich liczba wciąż wzrasta, na pewno każdy miłośnik znajdzie coś odpowiedniego dla Siebie. Wkład obecny w firme, pojazdy, budynek wynosi ponad $250,000 dolarów.

- Skup pojazdów używanych
- Sprzedaż pojazdów używanych
- Sprzedaż pojazdów nowych (Ceny równe z każdym salonem - CGM, BMW itp)

(Aktualizacja na dniach)

Firma prowadzona jest przez dwie osoby. Sprzedaż jak i skup pojazdów używanych jest możliwy tylko u zarządu całej firmy.
Dla pracowników przewidywane są duże premie, wysoka wypłata. Każdy nasz pracownik za sprzedaż pojazdu używanego (info. do zarządu, że on znalazł kupca)
dostaje od zarządu firmy premie. Ilość miejsc na pojazdy jest niestety ograniczona do 20 - z każdym dniem, gdy pojazd zostanie sprzedany w to miejsce wstawiamy kolejny. Nie udostępniamy miejsc w Salonie dla pojazdów osoby z zewnątrz.

Blaine Callaway - 655-02-69
Ari Berntt - 654-59-38

Siemaneczko, razem z kuzynem postanowiliśmy otworzyć Salon i Komis samochodowy. Cennik jest taki sam jak w każdym salonie, lecz można się dogadać oczywiście drogą IC.
Nie chcemy wybić się na tym, że będziemy zaniżali ceny, nie o to tutaj chodzi. Ciekawy projekt, spróbujemy. Mam nadzieje, że wszystko pójdzie po naszej myśli.
Mamy do dyspozycji duży metraż więc jest to bardzo korzystne dla firmy. Jak wspomniałem wyżej, mamy interior na 20 pojazdów lecz na tą chwile mam nadzieje, że wystarczy. To chyba tyle, do zobaczenia w grze.
29 kwietnia otwarcie o 19;30
Użytkownik Majsterekk edytował ten post 27/04/2016 - 21:47