Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Bug] Zbugowany domek wyrzuca do metro po każdym relogu

dom brak spawnu

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stary_Anona — 546 11/04/2016 - 20:12

Stary_Anona
  • Gracz

Nie wiem co mam ze swoim domkiem, mianowicie kupiłem sobie dom, ustawiłem sobie spawn i po każdym relogu wyrzuca mnie do metro i nie mogę zespawnić swojego pojazdu. Dopiero muszę wrócić pod chatę i od nowa ustawić spawn.

• Do góry
    • 0

#2 Zdolny — 1742 11/04/2016 - 20:12

Zdolny
  • Gracz

Nie wiem co mam ze swoim domkiem, mianowicie kupiłem sobie dom, ustawiłem sobie spawn i po każdym relogu wyrzuca mnie do metro i nie mogę zespawnić swojego pojazdu. Dopiero muszę wrócić pod chatę i od nowa ustawić spawn.

Z tego co widzę masz wynajęte dwa domki, może dlatego :P

• Do góry
    • 0

#3 Stary_Anona — 546 11/04/2016 - 20:16

Stary_Anona
  • Gracz

Z tego co widzę masz wynajęte dwa domki, może dlatego :P

No wynajmowałem kiedyś u ziomka, ale mogę się tego jakoś pozbyć?

• Do góry
    • 0

#4 Konrad` — 4078 11/04/2016 - 20:16

Konrad`
  • Gracz

Usuń się z poprzedniego spawna, kolejno daj sobie spawn w swoim domu. Powinno być ok. Możesz też dać /login, kiedy już wynajmiesz sobie kwaterę.

Żeby wyrzucić się z domku, wejdź w kartę gracza, kliknij na postać, kolejno wybierz jej grupy - będziesz miał tam również domki (razem z biznesami). Kliknij taki fajny minusik i wyrzuć się z dowolnego domku.

• Do góry
    • -1

#5 Zdolny — 1742 11/04/2016 - 20:16

Zdolny
  • Gracz

No wynajmowałem kiedyś u ziomka, ale mogę się tego jakoś pozbyć?

Karta Gracza > Profil > Grupy i tam masz napisane "Dom - UID" i usuń ten niepotrzebny.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: dom, brak, spawnu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych