Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

SAMP laguje mi się...

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Andrzej163-6 19/03/2016 - 17:12

Andrzej163
  • Gracz

Cześć.Dzisiaj GTA zaczeło mi szwankować.Najpierw crashe a teraz gdy wchodze na serwer to mi się zacina i nie mogę nic zrobic a nawet nie mogę ruszyć myszką.

(PS.Tylko na tym serwerze tak mam)

• Do góry
    • 0

#2 Corbi203 19/03/2016 - 17:59

Corbi
  • Gracz

Cześć.Dzisiaj GTA zaczeło mi szwankować.Najpierw crashe a teraz gdy wchodze na serwer to mi się zacina i nie mogę nic zrobic a nawet nie mogę ruszyć myszką.

(PS.Tylko na tym serwerze tak mam)

Jak myszką nie możesz ruszać w GTA to naciskasz ESC, wychodzisz do menu, ponownie wciskasz ESC i wychodzisz i tak dwa trzy razy - powinno pomóc

Jeśli chodzi o Crashy - Usuń modefikację które być może posiadasz, gdy to nie pomoże przeinstaluj Samp'a. Gdy dalej będziesz miał takie dolegliwości, zrób defragmentację dysków - być może, że masz śmieci - gdy nie pomoże, przeinstaluj GTA SA, a jak to nie pomoże to przeinstaluj system :D

• Do góry
    • 0

#3 Afrodyta3117 19/03/2016 - 18:01

Afrodyta
  • Gracz
Spróbuj /fpslimit 90, a jak nie działa to wejdź w ustawienia sampa zmień po prostu ustawienia na mniejsze, chyba że masz jakieś mody to powiedz jakie, lub problem w tym że jest już późna godzinka i respisz się w centrum, tam wiadomo więcej aut wszystkiego być może od tego ten problem
  • Do góry
    • 0

#4 Andrzej163-6 19/03/2016 - 18:29

Andrzej163
  • Gracz

Spróbuj /fpslimit 90, a jak nie działa to wejdź w ustawienia sampa zmień po prostu ustawienia na mniejsze, chyba że masz jakieś mody to powiedz jakie, lub problem w tym że jest już późna godzinka i respisz się w centrum, tam wiadomo więcej aut wszystkiego być może od tego ten problem

a gdzie są te ustawienia ?

• Do góry
    • 0

#5 Afrodyta3117 19/03/2016 - 18:34

Afrodyta
  • Gracz

a gdzie są te ustawienia ?

ESC -> OPTIONS -> DISPLAY SETUOP -> DRAW DISTANCE, USTAW TAK GDZIES DO POLOWY -> VISUAL FX QUALITY, NAJLEPIEJ LOW -> ANTI ALOASING OFF ALBO 1, NO I WYMIARY ZOSTAW.
  • Do góry
    • 0

#6 Andrzej163-6 19/03/2016 - 18:52

Andrzej163
  • Gracz

Problem rozwiązany wystarczyło tylko podmianki skasować :)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych