Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

*Do internetu wypłynęło nagranie Martina Kastnera...**

net4game fbi smierc dylana

• Please log in to reply
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Lokalny NolLajf 1805 04/03/2016 - 17:35

Lokalny NolLajf
  • Gracz

*
Popularny

** **W odpowiedzi na list gończy**. **

https://www.youtube.com/watch?v=Pi6ULNTeLuY

** Po znakach drogowych jak i kierunkach zajazdowych można zauważyć że jest to droga Mex 40D. Nagranie zostało wrzucone z jego laptopa oraz przy pomocy internetu przenośnego. Ostatni raz Martin widziany był na nagraniu z MacDonalda w Meksyku gdzie pozostawił na stoliku swojego laptopa po czym wyszedł i odjechał czarnym Mustangiem. **

Użytkownik Lokalny NolLajf edytował ten post 04/03/2016 - 17:45

• Do góry
    • 51

#2 KSIĄŻE THUGINI2958 04/03/2016 - 17:38

KSIĄŻE THUGINI
  • Gracz

**propsuje**

• Do góry
    • 0

#3 Bigos219920 04/03/2016 - 17:41

Bigos219
  • Gracz

**Jeremy oglądając nagranie, delikatnie się uśmiecha jednak po chwili na jego twarzy pojawia się grymas, momentalnie wsadza fajkę do ust i wychodzi na balkon.**

• Do góry
    • 2

#4 THE REAL MICHU 2385 04/03/2016 - 17:42

THE REAL MICHU
  • Gracz

*
Popularny

** Ptaszki ćwierkają **

((To temat IC jak byście nie zauważyli.))

Użytkownik THE REAL MICHU edytował ten post 04/03/2016 - 17:42

• Do góry
    • 7

#5 xVSx1278 04/03/2016 - 17:52

xVSx
  • GameMaster SA-MP

*
Popularny

** Hawk, przewracając się z boku na bok w swojej celi, przerzucił swoje ręce zza głowę, opierając nią o nie - wpatrując się prosto w sufit, zaczął wesoło pogwizdywać, aż w pewnym momencie przerwał to, po czym dodał sam do siebie, pod nosem: **

Miałem wszystko, nie mam nic. Byłem kimś, jestem nikim, w tej pierdolonej grze nie ma już czegoś takiego jak czas, czas się nie liczy. Nie ma problemów, ludzi szczerych oraz ludzi fałszywych, nie ma nic cennego ani nic zbędnego, wszystko to jeden wielki sen i iluzja. Życie ma sens, czy go nie ma? To jest zagadka, której nigdy nie rozpracujemy. Wiem jedno, będąc żołnierzem, agentem czy nawet operatorem, byłem złym człowiekiem. Byłem kimś, kto chociaż chciał pomóc innym w pewien sposób, to jednak zawsze odbierałem coś, co należało do kogoś innego. Nie ważne, że dla mnie to już jest koniec, ważne, że czuje się dumny. Odzyskałem swój honor żołnierza, ten, który otaczał mnie gdy miałem przy sobie Generała, swoich przyjaciół... 

** Po tych słowach, dosyć mocno osłabiony, gdyż nie jadł nic od paru dni ani nie pił, zakaszlał kilka razy, przystawiając sobie zaciśniętą pięść do pyska, po czym wytarł wyplutą krew w swoją bluzę, ściągnął kaptur bardziej na mordkę, aby nie dopuszczać do siebie światła po czym odleciał powoli w sen **

• Do góry
    • 8

#6 Chmurka2940 04/03/2016 - 17:52

Chmurka
  • Gracz

** Laura przeglądając ów nagranie na komputerze służbowym w połowie wstała odwracając się przodem do okna. **

- Martin ty pieprzony kretynie... Jak można było zrobić coś tak nieodpowiedzialnego? Huh, pytanie co z Emily, długo jej nie widać... Mam nadzieję, że się naćpałeś i pieprzysz głupoty, przyjacielu. 

• Do góry
    • 1

#7 CzlowiekAfera 1250 04/03/2016 - 17:53

CzlowiekAfera
  • Gracz

** Hawk, przewracając się z boku na bok w swojej celi, przerzucił swoje ręce zza głowę, opierając nią o nie - wpatrując się prosto w sufit, zaczął wesoło pogwizdywać, aż w pewnym momencie przerwał to, po czym dodał sam do siebie, pod nosem: **

Miałem wszystko, nie mam nic. Byłem kimś, jestem nikim, w tej pierdolonej grze nie ma już czegoś takiego jak czas, czas się nie liczy. Nie ma problemów, ludzi zakłamanych oraz ludzi fałszywych, nie ma nic cennego ani nic zbędnego, wszystko to jeden wielki sen i iluzja. Życie ma sens, czy go nie ma? To jest zagadka, której nigdy nie rozpracujemy. Wiem jedno, będąc żołnierzem, agentem czy nawet operatorem, byłem złym człowiekiem. Byłem kimś, kto chociaż chciał pomóc innym w pewien sposób, to jednak zawsze odbierałem coś, co należało do kogoś innego. Nie ważne, że dla mnie to już jest koniec, ważne, że czuje się dumny. Odzyskałem swój honor żołnierza, ten, który otaczał mnie gdy miałem przy sobie Generała, swoich przyjaciół... 

** Po tych słowach, dosyć mocno osłabiony, gdyż nie jadł nic od paru dni ani nie pił, zakaszlał kilka razy, przystawiając sobie zaciśniętą pięść do pyska, po czym wytarł wyplutą krew w swoją bluzę, ściągnął kaptur bardziej na mordkę, aby nie dopuszczać do siebie światła po czym odleciał powoli w sen **

** Charlyn spogląda z góry na Nathana, wzdycha, oraz ciągle rozmyśla nad tym, kiedy nareszcie będą znowu razem. **

• Do góry
    • 1

#8 _kanon 1027 04/03/2016 - 17:57

_kanon
  • Gracz

*
Popularny

** Deshawn przesiadując w swoim domku na JEFFERSON zajada się frytkami z keczupem, w międzyczasie surfuje po internecie i natrafia na nagranie Martina Kastnera, wycierając łapska z chusteczki odwraca się do w kierunku ziomeczka Donte'a i mówi do niego: **

Po chuj Maddox ma się wozić taką bryką, skoro zajebał grochom savannę, a nam picadora? Damn. Swoją drogą, nieźle się dzieje w Santos, szkoda, że wypadliśmy z gry.

** zaśmiał się głośno i kontynuował zajadanie się frytkami. **

• Do góry
    • 5

#9 KSIĄŻE THUGINI2958 04/03/2016 - 17:58

KSIĄŻE THUGINI
  • Gracz

*
Popularny

** Ptaszki ćwierkają **

((To temat IC jak byście nie zauważyli.))

**ptaszki propsują i ćwierkają**
((nie mam postaci zeby go spropsowac ic to go propsuje ooc))

• Do góry
    • 3

#10 REVOO896 04/03/2016 - 18:21

REVOO
  • GameMaster SA-MP

**Leżąc na kanapie zmęczony po pracy złapał za laptopa stojącego na stoliku, następnie uruchomił go. Po załadowaniu systemu odpalił przeglądarkę i surfując po internecie natknął się na owy materiał. Z zaciekawieniem włączył film i obejrzał całość. Po tym ze zdziwieniem i dość poddenerwowany rozpoczął monolog:**

Że co? Skąd ja się tam znalazłem? Po pierwsze skąd ma moje dane, skoro zmieniałem imię i nazwisko? W co on mnie wrabia? Przecież się z nim nie kontaktowałem od czasu odejścia z FBI. To, że znalazłem się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwej porze nie znaczy, że od razu jestem w coś zamieszany... Niech mi udowodni jakimś zdjęciem lub nagraniem, że chociaż raz z nim rozmawiałem od czasu bycia w agencji...

**Po wszystkim wyłączył zdenerwowany laptopa, odłożył go na stół, a następnie wyszedł dość szybko z domu.**

• Do góry
    • -8

#11 Paramedyk565 04/03/2016 - 18:50

Paramedyk
  • Gracz

** Ramon wszedł do domu po pracy, trzasnął głośno drzwiami. Rozebrał się, chwycił za laptopa i położył się. Włączył go i korzystając z internetu znalazł ten film. Obejrzał go, ziewnął głośno dodając: **

Ja pierdole. W sumie dobrze, że nie jest w Chinach.

** Wyłączył laptopa i poszedł spać. **

Użytkownik Paramedyk edytował ten post 04/03/2016 - 18:51

• Do góry
    • 1

#12 Zapomniana Nana848 04/03/2016 - 19:53

Zapomniana Nana
  • Gracz

**Nicole widząc nagranie, szybko je całe przeglądnęła, po chwili powiedziała do siebie.**

-W sumie dobrze zrobili.. A ten skurwiel zawsze był sprytniejszy niż każdy przypuszczał.. Zdziwię się jak go złapią.

W sumie.. On umiał zaspokoić.*zaśmiała się* Ale mi go nie szkoda.. 

**Po tym wyłączyła nagranie i poszła dalej w neta, na wiadome strony.**

Użytkownik Niegrzeczna Nana edytował ten post 04/03/2016 - 19:54

• Do góry
    • 2

#13 ImALegend283 04/03/2016 - 20:58

ImALegend
  • Gracz

** Walter widząc nagranie na telefonie uśmiechnął się jedynie po czym spojrzał na wielki zegar w hali odlotów na lotnisku San Fierro i chowając telefon truchtem pobiegł w stronę właściwego terminalu ciągnąc za sobą małą walizkę. **

• Do góry
    • 1

#14 DuXi857 04/03/2016 - 21:05

DuXi
  • Gracz

**Po wejściu do domu w środku nocy, Dillan umył się szybko pod prysznicem, poszedł do łóżka zgarniając laptopa z szafki nocnej. Włączył go, zaczynając przeglądać różne strony w sieci. Następnie natrafił na owe nagranie. Obejrzał je całkowicie, zaśmiał się sam do siebie i powiedział**

Wiedziałem, że chłopaczyna wreszcie zrozumie, że ten nielegalny Rząd jest ważniejszy. Powodzenia w nowej drodze. 

Użytkownik DuXi edytował ten post 04/03/2016 - 21:05

• Do góry
    • 2

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych