LATIN KINGS - uliczny gang, powstały około 1940 roku w Chicago. Początkowo organizacja mająca na celu ochronę członków, którzy przebywali w najcięższych więzieniach w Stanach Zjednoczonych. Oznaczają się najczęściej okrzykiem AMOR DE REY, co oznacza
MIŁOŚĆ KRÓLA. Z czasem set stawał się coraz potężniejszy, co spowodowało strach nawet wokół służb porządkowych policji. Członkowie gangu, nazywani jako Królowie odnoszą się do NARODU z istnie religijną pasją. Głównie zajmują się sprzedawaniem na szeroką skalę narkotyków, kradzieżami, morderstwami na zlecenie. Cała struktura gangu opiera się na szczególnej hierarchii, głównym dowodzącym jest
SUPREME INCA.
Historia Królów z Los Santos rozpoczyna się od czasów Giorgio KING BLOOD'A Moralesa, który wraz ze swoimi ludźmi osiedlił się na EL CORONIE. Byli to przede wszystkim; KING CESAR, KING SAM, KING MALDITO, KING RASCAL, QUEEN MIC, QUEEN LUNA, KING NESTOR, KING RICO, KING COSTY oraz wielu innych, których przy sobie trzymał Giorgio. Z czasem organizacja, z powodu konfliktu musiała upaść, jednak po jakimś czasie powróciła na 127 ulicę, aby ponownie pokazać siłę narodu.
Było przez jakiś czas dobrze, - na ulicę przybyło wielu nowych żołnierzy, w tym KING JUAN, KING JESUS, KING DIEGO, KING TONY, KING HENRI, KING GONZO, KING ARMANI, jednak w szeregach gangu tkwił cichy konflikt, pomiędzy wyżej postawionymi członkami. Niemniej jednak dominacja w mieście trwała nadal. W dodatku nasilała się wojna z BLOODS. Wszystko jednak się rozsypało, jak układanka - doszło do poważnego sporu, pomiędzy Costy'm, a Maldito, w którym obaj zostali zabici. To wydarzenie zakończyło na chwilę potęge Królów.
W tamtym czasie, kilka miesięcy później na El Coronę zasiedlili się set, zwany ASIAN BOYZ, skupiający w swoich szeregach głównie ludzi, pochodzenia azjatyckiego, choć nie brakło miejsca dla czarnoskórych osób. Nie trwało to jednak długo, gdyż Królowie zjednoczyli się ponownie, powracając na rejon. Nastąpił czas ogromnego wzrostu wpływów w całym mieście, a szczególnie El Coronie, która była pod całkowitą dominacją złota i czerni. Nawet nowe powstałe sety SURENÓS, mający w swoich szeregach starszych żołnierzy nie potrafili zwyciężyć nad siłą Narodu. Z czasem jednak wszystko zaczęło słabnąć, - szczególnie śmierć KING CESAR'A osłabiła Królów. Później władzę przejął KING JUAN, który próbował ratować, co się da, ale również poniósł śmierć.
Królowie, już nie tak silni, osiedlili się na El Coronie, - gdzie skupiają młode pokolenie, z kilkoma starszymi weteranami, którzy doradzają nowym żołnierzom.
ROYAL STAR CROWN, - pięcioramienna korona, oznaczająca szacunek, szczerość, jedność, mądrość, miłość.
PRAYER CROWN - trójramienna korona, symbolizująca miłość, honor i szacunek.
https://www.youtube.com/watch?v=rnjveq5KYDg

Cienio- Siema, z tej strony Cienio, jak widać ruszamy z Latin Kings'ami. Będziemy grać swoje, nie patrzeć się na innych, stawiam na 85% HoodGamingu, na liderce jestem pierwszy raz, więc myślę, że wszystko będzie okej. Więc do zobaczenia w grze!
PanMetiu- Elo, z tej strony Metiu

Niektórzy mnie tu dobrze znają lub w ogóle ze względu na to, że obracałem się jedynie w jednej lub dwóch ekipach. Wracam do gry po namowie starych znajomych i mam zamiar twardo w raz z Cieniem brać się za utworzenie Latin Kings. Wiele osób może pisać o klimacie, któremu możemy nie podołać. Jednak przegrałem w Latin Kings Pawła około półtora roku, co moim zdaniem daje mi wystarczająco doświadczenia, którym podzielę się z innymi graczami dołączającymi w nasze szeregi.

Przywrócimy do życia El Corone, a złoto będzie widywane na każdym rogu miasta. Będziemy skupiać się na podobnej grze, jak za czasów Pawła z paroma poprawkami. Liczę na dużo sprawnych i bez problemowych akcji z resztą serwera.

Pozdrawiam!
Zapraszamy do napisania HP!
https://net4game.com...gs-amor-de-rey/
Credits:
Materiały, elementy - GTAMIX
Reszta aplikacji - Woozu
Filmy- Maxxy
Grafika- A N O N Y
https://www.youtube.com/watch?v=PF56ddphaBA
Użytkownik Cienio edytował ten post 28/02/2016 - 19:14