Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[BAN] Zbanowane konto konfort85/P A W E Ł

konfort paweł 2015

• Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 konfort — 16 28/01/2016 - 15:33

konfort
  • Gracz

*
Popularny

Witam całą administrację! I z miejsca chciałbym przeprosić za to co się wydarzyło.

W marcu 2015 roku, najprawdopodobniej 24 marca dostałem bana na konto globalne za wyzywanie administracji (chyba?), wiem, że popełniłem błąd, nie było to celowe działanie, lecz podpuszczanie kolegów i alkohol zrobił tutaj swoją robotę. Miałem od tamtej pory przerwę z SAMP'em, ponieważ żałowałem, tego co zrobiłem a nie chciałem tworzyć nowego konta - miałem nadzieję, że po pewnym czasie zostanie mi to wybaczone. Tak, więc teraz piszę, z prośbą odbanowania konta. Nie chodzi mi o majątek, bo nic tam raczej nie zostało, a o samo konto.. Znajome osoby etc. 

Za błąd, żałuję i myślę, że każdy zasługuje na drugą szansę. :) Jeśli nie ma żadnych szans na odzyskanie konta, proszę chociaż o informację. :) Pozdrawiam, konfort.

Link do zbanowanego konta: https://net4game.com...2244-konfort85/

• Do góry
    • 6

#2 ProPlayer — 55 28/01/2016 - 15:36

ProPlayer
  • Ofiara włamania(włamanie)
Każdemu należy się druga szansa, nawet za obrazę administratora. Powodzenia tam :P
  • Do góry
    • 0

#3 THE REAL MICHU — 2385 28/01/2016 - 15:47

THE REAL MICHU
  • Gracz
Dostałeś słuszną kare nie powinni Ci dawać ub za hejterstwo
  • Do góry
    • 0

#4 Żaczek — 355 28/01/2016 - 15:51

Żaczek
  • Gracz

Wątpię że Ci dadzą UB, ale fajnie że wolałeś napisać tu i przyznać racje, przeprosić za błąd niż robić MK. ;) 

• Do góry
    • 0

#5 konfort — 16 28/01/2016 - 15:52

konfort
  • Gracz

*
Popularny

Każdy ma swoje zdanie. :) Twoje też uszanuję, lecz czekam na wypowiedź administracji.

• Do góry
    • 3

#6 ProPlayer — 55 28/01/2016 - 15:58

ProPlayer
  • Ofiara włamania(włamanie)

Ten temat jest w stylu 'apelacji' więc daj chłopakowi szanse :P
  • Do góry
    • 1

#7 Don Daniel — 2787 28/01/2016 - 16:27

Don Daniel
  • Gracz

Każdemu należy się druga szansa, nawet za obrazę administratora. Powodzenia tam :P

"Komentarze typu "za", "to dobry gracz", "ufam jej/mu", "każdemu należy się szansa", "on by tego nie zrobił" i inne niezawierające jakiejkolwiek istotnej treści związanej z nadaną karą są nagradzane ostrzeżeniami."

Wątpię, że administracja dobrze to rozpatrzy ale no życzę powodzenia.

• Do góry
    • 1

#8 RainbowParadise — 618 28/01/2016 - 20:49

RainbowParadise
  • Gracz
W temacie tych braci co grali i byli GMami.

Prostyq pisal, ze nie zdejmuja kar za hejtowanie, poniewaz nie nabieraja zaufania do takich osob.

Ode mnie tylko dodam, ze zycze powodzenia. :)
  • Do góry
    • 0

#9 DualQ — 229 28/01/2016 - 20:55

DualQ
  • Gracz

W temacie tych braci co grali i byli GMami.
Prostyq pisal, ze nie zdejmuja kar za hejtowanie, poniewaz nie nabieraja zaufania do takich osob.
Ode mnie tylko dodam, ze zycze powodzenia. :)

Ogólnie chłopaki niektórzy się starają, chcą zacząć od Nowa,udowodnić że zrobili źle i że chcą się poprawić Ale administracja ma to gdzieś z powodu np. Mojego gdzie nie udowodniono mi A jednak!
  • Do góry
    • 0

#10 konfort — 16 28/01/2016 - 20:58

konfort
  • Gracz

Ogólnie chłopaki niektórzy się starają, chcą zacząć od Nowa,udowodnić że zrobili źle i że chcą się poprawić Ale administracja ma to gdzieś z powodu np. Mojego gdzie nie udowodniono mi A jednak!

Widziałem twój temat, ale nagle znikł. Odrzucili Ci?

• Do góry
    • 0

#11 DualQ — 229 28/01/2016 - 20:59

DualQ
  • Gracz

Widziałem twój temat, ale nagle znikł. Odrzucili Ci?

Odrzucili, najlepsze w tym to że nie kupiłem nic a wciskają że kupiłem, szkoda gadać. Szkoda czasu Na pisanie tematów bo odrazu trzeba się nastawić odrazu na odrzucenie,takie są realia niestety :(
  • Do góry
    • 0

#12 konfort — 16 28/01/2016 - 21:05

konfort
  • Gracz

Odrzucili, najlepsze w tym to że nie kupiłem nic a wciskają że kupiłem, szkoda gadać. Szkoda czasu Na pisanie tematów bo odrazu trzeba się nastawić odrazu na odrzucenie,takie są realia niestety :(

Cóż.. Przejdzie unban to przejdzie, taką mam nadzieję. A jak nie to trudno

• Do góry
    • 0

#13 Dixonek — 1660 28/01/2016 - 22:00

Dixonek
  • Zasłużony

No way. :P

• Do góry
    • 2

Tematy o podobnych tagach: konfort, paweł, 2015

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych