Witajcie grałem troche już kiedyś na n4g ale niestety szybko się to zakończyło , postanowiłem zagrać znów ale nurtuje mnie jedno pytanie. Skąd bierze sie na serwerze Broń/Amunicja/Narkotyki wiadomo kupić je można ale ktoś je musi "zrobić " ? Słyszałem coś ,że tylko organizacje przestępcze mogą , jest w stanie ktoś się rozwinąć na ten temat ? Z góry dziękuje , pozdrawiam.
Odnośnie gry Narkotyki/Broń/Amunicja
— 18
25/01/2016 - 17:54
— 679
25/01/2016 - 17:59
SentiV
Każda z organizacji przestępczych może wybrać co będzie mogła zamawiać: amunicję, broń czy narkotyki. Po zaakceptowaniu tego wyboru i nadaniu uprawnień do zamawiania przez Termita z lokalu będącego pod panelem organizacji można zamawiać fanty. Robi się to tak samo jak każde inne zamówienie w grze (/p tel 777), jednak niektóre rzeczy, jak broń i amunicję można wozić tylko w wyznaczonych godzinach, tj. 18-19 i 22-23. Po przywiezieniu paczki, rzeczy są dostępne dla członków z uprawnieniami na /podaj w melince.
Użytkownik Shopa Mob edytował ten post 25/01/2016 - 18:01
— 18
25/01/2016 - 18:12
A żeby założyć takową organizację wystarczy kupić party przez sms lub od innego gracza ? Nie trzeba żadnych projektów ani nic tak ?
— 38
25/01/2016 - 18:13
^Trzeba mieć 100 godzin podejrze, kilka osób na start i coś tam jeszcze...Poczytaj o tym
— 18
25/01/2016 - 18:14
^Trzeba mieć 100 godzin podejrze, kilka osób na start i coś tam jeszcze...Poczytaj o tym
Gdzię mogę o tym poczytać dokładniej ?
— 38
25/01/2016 - 18:26
— 18
25/01/2016 - 18:27
Dzięki wielkie
— 2958
25/01/2016 - 18:29
Zakładając organizacje przestępczą wybierasz sobie do czego chcesz mieć dostęp. Narkotyki/Broń/Amunicja. - Wszystko to zamawiasz i zwozisz burrito/bobcatem/yosemite.
Żeby założyć organizacje musisz kupić panel rodzinki a dalej =>
Aby zostać liderem organizacji, musisz posiadać grupę (rodzinkę) spełniającą poniższe warunki:
- Minimum 12 członków
- Aplikację na organizację złożyć może wyłącznie owner grupy i to on będzie liderem do końca istnienia danego projektu
- Owner grupy:
- Aktywne zabezpieczenie konta 2FA. Dowiedz sie wiecej!
- brak kar od GameMasterów/administratorów przez 3 miesiące (nie licząc kicków/ostrzeżeń)
- brak kar od moderatorów/administratorów na forum przez 3 miesiące
- łącznie minimum 200h online na wszystkich postaciach
- minimum 100h online na postaci władającej organizacją
- brak wcześniejszych usunięć jego grupy przestępczej przez administrację
- minimum 2 tygodnie przegrane już w jakiejś organizacji przestępczej na dowolnej jego postaci
- brak wpisów dotyczących używania wspomagaczy/cheatów
- Każdy członek:
- brak kar od GameMasterów/administratorów przez 1 miesiąc (nie licząc kicków/ostrzeżeń)
- minimum 3000 GS
- brak aktywnych kar
- aktywność w grze w ciągu ostatnich 72 godzin
- Dla grupy:
- posiadanie minimum jednej strefy podpisanej na rodzinkę, sposób zdobycia nieistotny. Niedługo powstanie skryptowa możliwość wywalczenia terenu od innej grupy przez rodzinki spełniające wymagania.
Rodzinkę zamienia się w grupę przestępczą używając odpowiedniej opcji w ustawieniach grupy. Pojawi się tam też lista niespełnionych wymogów.
Tematy o podobnych tagach: narkotyki, bro, broń, amunicja, net, game
![]() |
Cziter podczas nauki jazdy,Napisany przez Szypulka003, 13/05/2019 |
|
|
|
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Propozycje na Event →
Archiwum →
[CANCELLED][EP] Event - ASG GameNapisany przez JamesBong, 11/05/2019 |
|