Still on the game.
https://www.youtube.com/watch?v=S4eVmfjZGXU&feature=youtu.be

Popularny

Still on the game.
https://www.youtube.com/watch?v=S4eVmfjZGXU&feature=youtu.be

Popularny
słabe ;p łap lajka na zachęte
Popracuj nad robieniem filmów Wiktor.
Popracuj nad robieniem filmów Wiktor.
Ćwicze ciągle no. :/
Oj wiktor, masz lajka niech będzie.
DM git
Lajka dam bo Wiktor i DM Popracuj nad tym!
staram się tym ciągle bawić, różnie montować no i głównie polegam na opini innych - jak to się ogląda.Lajka dam bo Wiktor i DM
Popracuj nad tym!
a gdzie macie resztę filmiku gdzie po dupsku dostaliście ?
a gdzie macie resztę filmiku gdzie po dupsku dostaliście ?
Konichi'wa!

Popularny
Jest tu jakiś cwaniak? (a filmik taki średni bo strzelać nie umiesz)
Hmm? Jakim dupsku? Nic nie stracilismy.
no co sie działo po tym jak mu BW wbiliście ? bo ja widziałem ze uciekaliście przed kimś

Popularny
Zmyliśmy się, bo troche za dlugo tan bylismy, mniejsza - nie przenosmy gry IC na 4um.no co sie działo po tym jak mu BW wbiliście ? bo ja widziałem ze uciekaliście przed kimś
Ohayo!Konichi'wa!
Jest tu jakiś cwaniak? (a filmik taki średni bo strzelać nie umiesz)
Malo, ale staram sie tworzyc coraz lepsze produkcje.Spoko Wiktor, ale trochę mało materiału.

Popularny
słabe, przez 40 sekund próbujecie wbić bw kolesiowi... jeżeli uważasz że wstawianie dm-u to najlepsze do filmiku z org to nie wiem... mogłes jeszcze cos dodac no chyba że waszym celem jest strzelanie :whistle:
Użytkownik Czesio Bandyta edytował ten post 07/11/2015 - 21:13
słabe, przez 40 sekund próbujecie wbić bw kolesiowi... jeżeli uważasz że wstawianie dm-u to najlepsze do filmiku z org to nie wiem... mogłes jeszcze cos dodac no chyba że waszym celem jest strzelanie
:whistle:
Lepsze to niz napierdalanie do PD'ków bez celu i krzyczenie "allah akbar".
ohhh mylisz się człowieku, to nie jest tylko krzyczenie i strzelanie wiesz ile nam czasu zajmuje i trudu żeby ustalić drogi ogarnąć ekipę i kryjówki? to nie jest hop siup jak u was /p m4 z torby której nie mam nawet na /p i strzelanie w oponki, a i jeżeli chcesz się przekonać jak gramy to zapraszam zrób postać i graj
jak się pojawi filmik od nas to na pewno to nie będzie strzelanie minute w jednego typa.
Nauka liczenia do trzech się kłania.ohhh mylisz się człowieku, to nie jest tylko krzyczenie i strzelanie
wiesz ile nam czasu zajmuje i trudu żeby ustalić drogi ogarnąć ekipę i kryjówki? to nie jest hop siup jak u was /p m4 z torby której nie mam nawet na /p i strzelanie w oponki, a i jeżeli chcesz się przekonać jak gramy to zapraszam zrób postać i graj
jak się pojawi filmik od nas to na pewno to nie będzie strzelanie minute w jednego typa.
ohhh mylisz się człowieku, to nie jest tylko krzyczenie i strzelanie
wiesz ile nam czasu zajmuje i trudu żeby ustalić drogi ogarnąć ekipę i kryjówki? to nie jest hop siup jak u was /p m4 z torby której nie mam nawet na /p i strzelanie w oponki, a i jeżeli chcesz się przekonać jak gramy to zapraszam zrób postać i graj
Nauka liczenia do trzech się kłania.
A, strzelałem z Tec'a a nie m4.
Skończcie już ten płacz. Jak was to boli, to napiszcie mi na pw - oddam za lek.
WOJNY W GRZE, NIE NA FORUM!
Nauka liczenia do trzech się kłania.
A, strzelałem z Tec'a a nie m4.
Skończcie już ten płacz. Jak was to boli, to napiszcie mi na pw - oddam za lek.
nie powiedziałem że ty wyciągasz m4, nauka liczenia do trzech? nikt tu nie płacze, tylko mówie jak jest macie czerwone nicki?
WOJNY W GRZE, NIE NA FORUM!
Dokładnie, chillout.nie powiedziałem że ty wyciągasz m4, nauka liczenia do trzech? nikt tu nie płacze, tylko mówie jak jest
macie czerwone nicki?
Użytkownik Wujek Po edytował ten post 07/11/2015 - 21:45

Popularny
Troszkę "płakłem" sobie jak wbijacie dla gościa przez 40 sekund BW. I tak dobrze, że gość poszerza swoje umiejętności w vegasie bądź jakimś innym programie. Popracuj nad celnością i będzie dobrze. ^^
Dostal serie i spierdalal xdTroszkę "płakłem" sobie jak wbijacie dla gościa przez 40 sekund BW. I tak dobrze, że gość poszerza swoje umiejętności w vegasie bądź jakimś innym programie. Popracuj nad celnością i będzie dobrze. ^^
Dostal serie i spierdalal xd
4 magazynki na niego chyba wyjebałes
Nie szkoda mi pieniąszków na magazynki. ^^4 magazynki na niego chyba wyjebałes
Dostal serie i spierdalal xd
Następnym razem, wrzuć jakiś filmik z wjazdem na jakąś ośkę. Jak to na "Japońskiego Wojownika" przystało, jeśli wzorujecie się na prawdziwej Yakuzie jaką przedstawia Aleksander Śpiewakowski. Jak ich członkowie uważali się za samurajów z tradycja Bushi-do dokładnie takiej jak opisał to Michał Śliwka. ^^
Żeby ktoś jeszcze na tej ośce był.Następnym razem, wrzuć jakiś filmik z wjazdem na jakąś ośkę. Jak to na "Japońskiego Wojownika" przystało, jeśli wzorujecie się na prawdziwej Yakuzie jaką przedstawia Aleksander Śpiewakowski. Jak ich członkowie uważali się za samurajów z tradycja Bushi-do dokładnie takiej jak opisał to Michał Śliwka. ^^
no co sie działo po tym jak mu BW wbiliście ? bo ja widziałem ze uciekaliście przed kimś
Albo nie bo blokada.
Masz lajka fajne.
Użytkownik Fabian3214 edytował ten post 07/11/2015 - 22:53
Następnym razem, wrzuć jakiś filmik z wjazdem na jakąś ośkę. Jak to na "Japońskiego Wojownika" przystało, jeśli wzorujecie się na prawdziwej Yakuzie jaką przedstawia Aleksander Śpiewakowski. Jak ich członkowie uważali się za samurajów z tradycja Bushi-do dokładnie takiej jak opisał to Michał Śliwka. ^^
O ile historii nie do końca pamiętam tak sądzę, że Kyodo Kai to jest jakiś tam odłam yakuzy a nie sama w sobie yakuza.
Użytkownik Polski Dres edytował ten post 08/11/2015 - 00:40
O ile historii nie do końca pamiętam tak sądzę, że Kyodo Kai to jest jakiś tam odłam yakuzy a nie sama w sobie yakuza.
Ogólnie należała pod Yakuze. Z Yakuzy wywodziło 22/23 grupy - *lecz ogólnie grup tych było multum" ale tego ci już dokładnie nie powiem. I nie był to odłam "z innymi zasadami" bo każda się wzorowała dosłownie na tych samych zasadach. Ta natomiast była jedną z najstarszych właśnie, która tym bardziej wzorowała się na kodeksie moralnym bushi-do ^^ lecz nie do końca bo za czasów Moritów. Potem przeszli podajże "ewolucje" i nieco się pozmieniało, ale nie jestem pewny do końca czy właśnie Kyodo Kai, czy nie inna grupa z Yakuzy.
W skrócie. To dalej była w sobie Yakuza.
edit.
No i na ten temat możemy polemizować, że Ya-ku-za to gra karciana. I ,że dzisiejsza boryoku-dan bo niby tak się formalnie nazywają. W teraźniejszych czasach się już przerzucili na prawdziwą gospodarkę, jak otwieranie nowych fundamentalnych firm, oraz wykupywanie/sprzedaż gruntów. ^^
Użytkownik Riot3h edytował ten post 08/11/2015 - 01:06
Ogólnie należała pod Yakuze. Z Yakuzy wywodziło 22/23 grupy - *lecz ogólnie grup tych było multum" ale tego ci już dokładnie nie powiem. I nie był to odłam "z innymi zasadami" bo każda się wzorowała dosłownie na tych samych zasadach. Ta natomiast była jedną z najstarszych właśnie, która tym bardziej wzorowała się na kodeksie moralnym bushi-do ^^ lecz nie do końca bo za czasów Moritów. Potem przeszli podajże "ewolucje" i nieco się pozmieniało, ale nie jestem pewny do końca czy właśnie Kyodo Kai, czy nie inna grupa z Yakuzy.
W skrócie. To dalej była w sobie Yakuza.
edit.
No i na ten temat możemy polemizować, że Ya-ku-za to gra karciana. I ,że dzisiejsza boryoku-dan bo niby tak się formalnie nazywają. W teraźniejszych czasach się już przerzucili na prawdziwą gospodarkę, jak otwieranie nowych fundamentalnych firm, oraz wykupywanie/sprzedaż gruntów. ^^
Nic nowego...
A yakuza to nie gra karciana tylko układ w grze zwanej hanafudą.
oj złapałeś mnie na małym nie dociągnięciu, że to układ w grze "za pomocą kart" - czyli jakby nie patrzeć karciana ^^ więc na ten temat możemy polemizować jak już to wyżej napisałem. Akurat piszę prace o świecie przestępczym,i może ktoś to wykorzysta zainteresuje się tym bądź niee. Bo moim zadaniem jest przeczytać przenieść na papier i umieć coś o tym opowiedzieć. Jeśli to dla Ciebie drogi Siogunie nic nowego uzanaj, że tego nie było ^^ I tak liczy się klimat jaki to wam odpowiada.
Myślałem, że nigdy nie wbijecie bw temu typkowi z sabre xd
Czemu mam uznawać że tego nie bylo? Dla kogoś nie zaznajomionego takie rzeczy są ciekawe.
Klimat i zasady yakuzy osobiście znam doskonale ale wierz mi na slowo ze bardzo trudno wprowadzić je do świata rp.
strzelanie prawie 2/4 filmu do jednego kolesia który biega w kółko.. Słabe.
strzelanie prawie 2/4 filmu do jednego kolesia który biega w kółko.. Słabe.
Cieszy mnie twoja opinia.
![]() |
Cziter podczas nauki jazdy,Napisany przez Szypulka003, 13/05/2019 |
|
|
|
Gracze, rozrywka i inne →
Wydarzenia (eventy) i zrzuty ekranów →
Propozycje na Event →
Archiwum →
[CANCELLED][EP] Event - ASG GameNapisany przez JamesBong, 11/05/2019 |
|
|
||
San Andreas Multiplayer (IP: samp1.net4game.com:7777) →
Biznesy →
Wynajmę meliny obok The Pig Pen (Mieszkania/Domy)Napisany przez lysyoo, 28/01/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Ice Cube - Arrest The PresidentNapisany przez Original Gangster, 10/11/2018 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Ja Rule - The Reign (BET)Napisany przez Lilu, 17/08/2018 |