Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Acosta Driving School

• Zamknięty Temat jest zamknięty
41 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kubatruce223127 25/10/2015 - 10:44

Kubatruce223
  • Gracz

guT0jbr.png

Acosta Driving School otwiera Rekrutacje!

Oferujemy:

1. Pojazdy Marki Emperor i Walton.

2. Premie przewidywane od ilości klientów oraz o dbania o pojazdy firmowe.

3. Elastyczne Godziny pracy.

Oczekuję:

1. Dbania o pojazdy firmowe

2. Kulturę dla klientów jak i innych pracowników firmy.

3. Prawo jazdy oraz Dowód osobisty.

((Minimum 2000-3000 punktów gs))

Podanie:

Imię i Nazwisko:

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?:

Liczba GS:

Dlaczego akurat my?:

((Podania wysyłamy pod tematem))

Podkreślam. Nie szukam ludzi takich co lubią rozwalać auta, szkodników czy też takich co nie mają kultury. Szukam ludzi ogarniętych, z kulturą i szacunkiem do innych.

Liczba miejsc ograniczona.

Użytkownik Cyganeczek edytował ten post 06/11/2015 - 16:14

• Do góry
    • -2

#2 Kote k583 25/10/2015 - 12:26

Kote k
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Sean Torress

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Tak, posiadam, ponieważ pracowałem już w kilku naukach jazdy. Większość czasu także poświęcam pracy zmotoryzowanej, gdyż szybciej leci czas, niż stoją za barem w jakimś lokalu. 

Liczba GS: 15474

Dlaczego akurat my?: Nie ma co kłamać, poprostu wpadłem na Wasze ogłoszenie, gdyz szukam pracy właśnie w nauce jazdy.

• Do góry
    • 0

#3 Baxxx -3 25/10/2015 - 12:55

Baxxx
  • Świeżak

Imię i Nazwisko: Eddie Ruffolo

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Tak

Liczba GS: 160

Dlaczego akurat my?: Szukam jakieś dobrej pracy, mam doświadczenie napewno się nadam.

• Do góry
    • 0

#4 Kubatruce223127 25/10/2015 - 13:02

Kubatruce223
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Sean Torress

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Tak, posiadam, ponieważ pracowałem już w kilku naukach jazdy. Większość czasu także poświęcam pracy zmotoryzowanej, gdyż szybciej leci czas, niż stoją za barem w jakimś lokalu. 

Liczba GS: 15474

Dlaczego akurat my?: Nie ma co kłamać, poprostu wpadłem na Wasze ogłoszenie, gdyz szukam pracy właśnie w nauce jazdy.

Imię i Nazwisko: Eddie Ruffolo

Liczba GS: 160

Dlaczego akurat my?: Szukam jakieś dobrej pracy, mam doświadczenie napewno się nadam.

Akceptuję.

• Do góry
    • 0

#5 Amacchi4 27/10/2015 - 17:20

Amacchi
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Adrian Santoro 

Liczba GS: 7350

Dlaczego akurat my?: Znalazłem wasze ogłoszenie na forum a szukam pracy ''poza ladą''

• Do góry
    • 1

#6 Kubatruce223127 27/10/2015 - 18:19

Kubatruce223
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Adrian Santoro 

Liczba GS: 7350

Dlaczego akurat my?: Znalazłem wasze ogłoszenie na forum a szukam pracy ''poza ladą''

Akceptuje.
  • Do góry
    • 1

#7 Kubatruce223127 30/10/2015 - 07:20

Kubatruce223
  • Gracz
Zapraszam ponownie składać podania do firmy.
  • Do góry
    • 1

#8 Segohs 10 30/10/2015 - 15:21

Segohs
  • Gracz

Imie i nazwisko: Darrius Bennett

Czy posiadasz jakieś doświadczenie: Oczywiście, posiadam ogromne doświadczenie, jak robiłem prawko to nie miałem ani jednego ostrzeżenia.

Liczba GS: Coś koło 100

Dlaczego akurat my: Ponieważ bardzo dobrze sprawuje się w kierowaniu jakim kolwiek typem pojazdu.

• Do góry
    • 0

#9 Kubatruce223127 31/10/2015 - 08:52

Kubatruce223
  • Gracz

Imie i nazwisko: Darrius Bennett
Czy posiadasz jakieś doświadczenie: Oczywiście, posiadam ogromne doświadczenie, jak robiłem prawko to nie miałem ani jednego ostrzeżenia.
Liczba GS: Coś koło 100
Dlaczego akurat my: Ponieważ bardzo dobrze sprawuje się w kierowaniu jakim kolwiek typem pojazdu.

Akceptuje na okres próbny.
  • Do góry
    • 1

#10 xksrei2 31/10/2015 - 09:41

xksrei
  • Gracz
Imię i nazwisko. Destin Betro
Wiek. 18lat
Czy posiadasz jakieś doświatczenie? Tak (instruktor w Aqua Driving School)
Liczba gs. Ok 550
Dlaczego akurat my. Szukam pracy w nauki jazdy. Kocham auta i nienawidze siedzieć za ladą.
Posiadam prawo jazdy i zachowuje kulture
Pozdrawiam Destin Betro
  • Do góry
    • 1

#11 Kubatruce223127 31/10/2015 - 09:45

Kubatruce223
  • Gracz

Wiek. 18lat
Liczba gs. Ok 550
Dlaczego akurat my. Szukam pracy w nauki jazdy. Kocham auta i nienawidze siedzieć za ladą.
Pozdrawiam Destin Betro

Pogadamy jeszcze w grze co do decyzji.
  • Do góry
    • 1

#12 UŻYTKOWNIK MEFJU570 31/10/2015 - 09:57

UŻYTKOWNIK MEFJU
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Frank Barone

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Nie, jednak uważam, że trzeba od czegoś zacząć.

Liczba GS: 720

Dlaczego akurat my?: Jestem sumiennym i punktualnym pracownikiem. Nie sprawiam żadnych problemów. Znakomicie wywiązuje się z powierzonych mi obowiązków. Pracując tutaj stawiałbym na wielki profesjonalizm i zaangażowanie. Uważam, że mam w pewnym stopniu jakieś doświadczenie dotyczące tej branży. Szybko odnajduje się w nowym gronie i łapie nowe, nieznane mi dotąd rzeczy. Znam miasto jak własną kieszeń.

• Do góry
    • 1

#13 Kubatruce223127 31/10/2015 - 10:35

Kubatruce223
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Frank Barone

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Nie, jednak uważam, że trzeba od czegoś zacząć.

Liczba GS: 720

Dlaczego akurat my?: Jestem sumiennym i punktualnym pracownikiem. Nie sprawiam żadnych problemów. Znakomicie wywiązuje się z powierzonych mi obowiązków. Pracując tutaj stawiałbym na wielki profesjonalizm i zaangażowanie. Uważam, że mam w pewnym stopniu jakieś doświadczenie dotyczące tej branży. Szybko odnajduje się w nowym gronie i łapie nowe, nieznane mi dotąd rzeczy. Znam miasto jak własną kieszeń.

Odezwę się do ciebie w grze koło 12 godziny. Albo nawet szybciej. :)
  • Do góry
    • 1

#14 xPaulina18 31/10/2015 - 10:52

xPaulina
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Lina Ali

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Po drodze poruszam się bezbłędnie myślę, że posiadam i z biegiem czasu sie utrwali :)

Liczba GS: 1030

Dlaczego akurat my?: Jestem osobą pracowitą, nie sprawiam żadnych problemów. Szybko łapie dobry kontakt z ludzmi. Prawko zdałam bez żadnego problemu. Szukam takiej pracy i na pewno się do niej nadam 

• Do góry
    • 0

#15 Kubatruce223127 31/10/2015 - 12:21

Kubatruce223
  • Gracz

Wiek. 18lat
Liczba gs. Ok 550
Pozdrawiam Destin Betro

Jednak Odrzucam. 

Imię i Nazwisko: Lina Ali

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Po drodze poruszam się bezbłędnie myślę, że posiadam i z biegiem czasu sie utrwali :)

Liczba GS: 1030

Dlaczego akurat my?: Jestem osobą pracowitą, nie sprawiam żadnych problemów. Szybko łapie dobry kontakt z ludzmi. Prawko zdałam bez żadnego problemu. Szukam takiej pracy i na pewno się do niej nadam 

Zgłoś się na rozmowe IC.

• Do góry
    • 0

#16 Kubatruce223127 31/10/2015 - 12:51

Kubatruce223
  • Gracz

Acosta Driving School Zamyka rekrutacje.

• Do góry
    • 0

#17 Kubatruce223127 03/11/2015 - 07:19

Kubatruce223
  • Gracz
Acosta Driving School Ponownie Otwiera Rekrutacje. Posiadamy dwa wolne miejsca! Zapraszam ludzi z szacunkiem do innych aut i takich ktorzy dbają o auta! :)
  • Do góry
    • 0

#18 Proxy -13 03/11/2015 - 13:53

Proxy
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Wesley McCarthy

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Tak, posiadam doświadczenie.

Liczba GS: 2602

Dlaczego akurat my?: Dlaczego akurat wy? Moim zdaniem, aktualnie to jest jedna z najlepszych firm w mieście. Jestem osobą spokojną, pracowitą. Nie mogłem znaleźć innych firm, dlatego wybrałem tą.

• Do góry
    • -1

#19 xksrei2 03/11/2015 - 19:31

xksrei
  • Gracz

Wiek. 18lat
Liczba gs. Ok 670
Pozdrawiam Destin Betro

• Do góry
    • 0

#20 Ligner0 03/11/2015 - 20:34

Ligner
  • Świeżak

Imię i Nazwisko: Kirk Lopez

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Na net4game nie, dopiero zaczynam, ale na innych serwerach troche gralem.

Liczba GS: Cos ponad 500

Dlaczego akurat my?: Dlatego, ze szukam innej pracy niz stanie za lada na silowniach, barach itd. + ta firma wydaje sie ogarnieta

• Do góry
    • 0

#21 Kubatruce223127 03/11/2015 - 21:51

Kubatruce223
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Wesley McCarthy

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Tak, posiadam doświadczenie.

Liczba GS: 2602

Dlaczego akurat my?: Dlaczego akurat wy? Moim zdaniem, aktualnie to jest jedna z najlepszych firm w mieście. Jestem osobą spokojną, pracowitą. Nie mogłem znaleźć innych firm, dlatego wybrałem tą.

Imię i Nazwisko: Kirk Lopez

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Na net4game nie, dopiero zaczynam, ale na innych serwerach troche gralem.

Liczba GS: Cos ponad 500

Dlaczego akurat my?: Dlatego, ze szukam innej pracy niz stanie za lada na silowniach, barach itd. + ta firma wydaje sie ogarnieta

Zapraszam na rozmowe IC. Możecie się odezwac jak będziecie na PW.

• Do góry
    • 0

#22 Kubatruce223127 05/11/2015 - 12:28

Kubatruce223
  • Gracz

Imię i nazwisko. Destin BetroWiek. 18latCzy posiadasz jakieś doświatczenie? Tak (instruktor w Aqua Driving School)Liczba gs. Ok 670Dlaczego akurat my. Szukam pracy w nauki jazdy. Kocham auta i nienawidze siedzieć za ladą.Posiadam prawo jazdy i zachowuje kulturePozdrawiam Destin Betro

Odrzucam.
  • Do góry
    • 0

#23 MarcinPuz-9 05/11/2015 - 19:39

MarcinPuz
  • Gracz

Podanie:

Imię i Nazwisko: Ruben Mason

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Jako instruktor nie

Liczba GS: 120

Dlaczego akurat my?: Jestem miłą, otwartą osobą, starającą nieść pomoc innym ludziom. Mój brak doświadczenia nadrabiam skrupulatną pracą oraz dbałością o stanowisko pracy.

• Do góry
    • 0

#24 Kubatruce223127 06/11/2015 - 16:14

Kubatruce223
  • Gracz

Firma zakupiła pojazd marki Wlaton! Tym samym zwalniając nowe miejsca w firmie! Zapraszam do pisania podan!

• Do góry
    • 0

#25 Boryniu 246 07/11/2015 - 17:10

Boryniu
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Dalton Barone

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Tak pracowalem w Firmie Sun Driving School na posadzie kierownika

Liczba GS: 700

Dlaczego akurat my?: Ponieważ zauważylem u was eleganckie auta ktore sa zadbane

• Do góry
    • 0

#26 Kubatruce223127 07/11/2015 - 18:41

Kubatruce223
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Dalton Barone

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Tak pracowalem w Firmie Sun Driving School na posadzie kierownika

Liczba GS: 700

Dlaczego akurat my?: Ponieważ zauważylem u was eleganckie auta ktore sa zadbane

Dwa dni okresu próbnego.

• Do góry
    • 0

#27 romessi56 08/11/2015 - 09:39

romessi
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Rickey Vitarelli

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Pracowałem kiedys w jednej firme nauki jazdy.

Liczba GS:420

Dlaczego akurat my?: Zadbane auta, mili pracownicy - własnie takiej pracy szukam. Chcę pracować w miłej atmosferze.

• Do góry
    • 0

#28 MarcinPuz-9 08/11/2015 - 19:00

MarcinPuz
  • Gracz
Podanie:

Liczba GS: 200
Dlaczego akurat my?: Jestem miłą, otwartą osobą, starającą nieść pomoc innym ludziom. Mój brak doświadczenia nadrabiam skrupulatną pracą oraz dbałością o stanowisko pracy.
  • Do góry
    • 0

#29 Kubatruce223127 10/11/2015 - 23:16

Kubatruce223
  • Gracz

Podanie:
Liczba GS: 200

Boję się, że możesz nie dbać o pojazdy. Odrzucam.
  • Do góry
    • 0

#30 Freg36 14/11/2015 - 17:53

Freg
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Chad Curcio

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Tak, pracowałem na innych postaciach w dość wielu naukach jazdy i jednej firmie taksówkarskiej.

Liczba GS: 1292

Dlaczego akurat my?: Szukam pracy w której nie będę musiał tylko stać za ladą i się nudzić. Zobaczyłem ogłoszenie rekrutacji więc od razu  wziąłem się za pisanie. Dbam o auta oraz jeżdżę spokojnie oraz z przepisami.

• Do góry
    • 1

#31 Kubatruce223127 15/11/2015 - 12:43

Kubatruce223
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Chad Curcio

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Tak, pracowałem na innych postaciach w dość wielu naukach jazdy i jednej firmie taksówkarskiej.

Liczba GS: 1292

Dlaczego akurat my?: Szukam pracy w której nie będę musiał tylko stać za ladą i się nudzić. Zobaczyłem ogłoszenie rekrutacji więc od razu  wziąłem się za pisanie. Dbam o auta oraz jeżdżę spokojnie oraz z przepisami.

Zgloś się do mnie w grze na PW. :)

• Do góry
    • 0

#32 romessi56 18/11/2015 - 17:03

romessi
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Fumihiro Murayami

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Jasne, pracowałem w jednej nauce jazdy. Oprócz tego, jestem kierownikiem w Aluuni Taxi.

Liczba GS: Około 1500.

Dlaczego akurat my?: Miła atmosfera, zadbane auta, dobre wynagrodzenie - to jest to, czego szukam. Motoryzacja to jedna z moich pasji, a przekazanie mojej wiedzy komus, to jeszcze większa frajda.

• Do góry
    • 0

#33 Kubatruce223127 18/11/2015 - 17:40

Kubatruce223
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Fumihiro Murayami

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Jasne, pracowałem w jednej nauce jazdy. Oprócz tego, jestem kierownikiem w Aluuni Taxi.

Liczba GS: Około 1500.

Dlaczego akurat my?: Miła atmosfera, zadbane auta, dobre wynagrodzenie - to jest to, czego szukam. Motoryzacja to jedna z moich pasji, a przekazanie mojej wiedzy komus, to jeszcze większa frajda.

Akceptuje. 

• Do góry
    • 0

#34 Maciek98-6 19/11/2015 - 16:03

Maciek98
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Philip Wilkinson

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: W prowadzeniu pojazdów posiadam dość spore umiejętności które nabyłem podczas przebycia służby w US Marine Corps. Byłem szkolony z jazdy w różnych ekstremalnych nawet warunkach. Moje doświadczenie na pewno przełoży się pozytywnie na kursantów.

Liczba GS: 692 i powoli rośnie

Dlaczego akurat my?: Ponieważ państwa firma jest jedną z najlepszych w tej dziedzinie jaką jest nauka jazdy, szukam firmy w której panuje przyjazna i wesoła atmosfera, wasza taką się wydaje.

• Do góry
    • 0

#35 Kubatruce223127 19/11/2015 - 18:38

Kubatruce223
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Philip Wilkinson

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: W prowadzeniu pojazdów posiadam dość spore umiejętności które nabyłem podczas przebycia służby w US Marine Corps. Byłem szkolony z jazdy w różnych ekstremalnych nawet warunkach. Moje doświadczenie na pewno przełoży się pozytywnie na kursantów.

Liczba GS: 692 i powoli rośnie

Dlaczego akurat my?: Ponieważ państwa firma jest jedną z najlepszych w tej dziedzinie jaką jest nauka jazdy, szukam firmy w której panuje przyjazna i wesoła atmosfera, wasza taką się wydaje.

Zgłoś sie w grze. PW najlepiej. :)

• Do góry
    • 0

#36 damian_212314 22/11/2015 - 13:21

damian_2123
  • Gracz

mię i Nazwisko:Ernest Cali

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?:Tak, miałem kiedyś swoja naukę na postaci Uriel Anderson lecz nie chciało mi się już jej prowadzić bo miałem za mało czasu na granie :D 

Liczba GS:9170GS

Dlaczego akurat my?:Bo wpisałem w wyszukiwarkę na N4G Nauka jazdy i byliście na pierwszym miejscu i kliknąłem na to :D

• Do góry
    • 0

#37 Kubatruce223127 23/11/2015 - 07:53

Kubatruce223
  • Gracz

mię i Nazwisko:Ernest Cali

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?:Tak, miałem kiedyś swoja naukę na postaci Uriel Anderson lecz nie chciało mi się już jej prowadzić bo miałem za mało czasu na granie :D 

Liczba GS:9170GS

Dlaczego akurat my?:Bo wpisałem w wyszukiwarkę na N4G Nauka jazdy i byliście na pierwszym miejscu i kliknąłem na to :D

Akceptuje. :)
  • Do góry
    • 0

#38 Sagaa0 26/11/2015 - 16:57

Sagaa
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Jaren Toni

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: No nie do końca ale wszystko jest dla ludzi, szybko sie ucze i mysle że bym sobie poradził

Liczba GS: chyba 90 ale posiadam konto premium GOLD jeśli boicie sie że moge szybko skończyć gre na serwerze moge was zapewnić że troche tu pogram

Dlaczego akurat my?: Po prostu dopadła  mnie nuda i takie wrażenie że robie coś bez celu chciałbym zaistnieć na serwerze i coś osiągnąć na nim posiadam wysokie doświadczenie w stosunku do RP i jeśli moje podanie nie przekonuje do przyjęcia mnie chętnie przystąpie do sprawdzenia IC

• Do góry
    • 0

#39 Kubatruce223127 27/11/2015 - 15:42

Kubatruce223
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Jaren Toni
Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: No nie do końca ale wszystko jest dla ludzi, szybko sie ucze i mysle że bym sobie poradził
Liczba GS: chyba 90 ale posiadam konto premium GOLD jeśli boicie sie że moge szybko skończyć gre na serwerze moge was zapewnić że troche tu pogram
Dlaczego akurat my?: Po prostu dopadła  mnie nuda i takie wrażenie że robie coś bez celu chciałbym zaistnieć na serwerze i coś osiągnąć na nim posiadam wysokie doświadczenie w stosunku do RP i jeśli moje podanie nie przekonuje do przyjęcia mnie chętnie przystąpie do sprawdzenia IC

Postaram się do niedzieli skontaktować. Niestety nie dam rady szybciej ponieważ, jestem trochę zajęty.
  • Do góry
    • 1

#40 59021354 81 27/11/2015 - 16:08

59021354
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Richard McGarrett

Czy posiadasz jakieś doświadczenie?: Ta, potrafię jeździć autami.

Liczba GS: Ponad 13.000

Dlaczego akurat my?: Tutaj część OOC? Jak tak to Vance ide do Was, juz u Was robiłem na innej postaci, Dean ;d

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych