Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Pochwała] Dirty Snake

pochwala dirty snake pomoc

• Please log in to reply
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Aleksanderr724 05/09/2015 - 12:53

Aleksanderr
  • Gracz

Hej hej, dzisiaj chciałbym pochwalić tego właśnie użytkownika. Dlaczego? Potrzebowałem dosyć dużej pomocy w sprawach muzycznych. Dodałem go na skype. I choć z tego że ciągle o coś pytałem (czasem o to samo), on odpowiadał najprościej jak się da (jestem zielony w tych sprawach). Pisałem już na forach DJ'skich, lecz oni mają swój język i nic nie czaiłem. Dirty natomiast opisał tak że pomógł mi naprawdę MEGA. Propsuję typa, za taką chęć do pomocy. ;)

• Do góry
    • -4

#2 szoluś297 05/09/2015 - 12:58

szoluś
  • Gracz

*
Popularny

Na nie, pisałem to już w poprzednim temacie - teraz już wiem że na siłę próbujecie go wypromować. Pomógł Ci w DJ? Fajnie, co do czego. 

Chwale siebie bo robiłem nocną jazdę.  :fp: 
Chwale adminów bo znają się na programowaniu - dzięki nim mamy piękny serwer.  :fp:

• Do góry
    • 8

#3 Dirty_Snake 235 05/09/2015 - 12:59

Dirty_Snake
  • Gracz

*
Popularny

Hej hej, dzisiaj chciałbym pochwalić tego właśnie użytkownika. Dlaczego? Potrzebowałem dosyć dużej pomocy w sprawach muzycznych. Dodałem go na skype. I choć z tego że ciągle o coś pytałem (czasem o to samo), on odpowiadał najprościej jak się da (jestem zielony w tych sprawach). Pisałem już na forach DJ'skich, lecz oni mają swój język i nic nie czaiłem. Dirty natomiast opisał tak że pomógł mi naprawdę MEGA. Propsuję typa, za taką chęć do pomocy. ;)

Robię to co lubię, wytłumaczyłem, tak jak chciałeś, to nie był problem. Mam nadzieję, że pomogłem ;) W razie czego to pisz, wyjaśnię co trzeba ;)

• Do góry
    • 3

#4 Aleksanderr724 05/09/2015 - 13:01

Aleksanderr
  • Gracz

*
Popularny

Na nie, pisałem to już w poprzednim temacie - teraz już wiem że na siłę próbujecie go wypromować. Pomógł Ci w DJ? Fajnie, co do czego. 

Chwale siebie bo robiłem nocną jazdę.  :fp: 
Chwale adminów bo znają się na programowaniu - dzięki nim mamy piękny serwer.  :fp:

Pomógł mi bezinteresownie - pochwałę napisałem z własnej woli, bo na to zasłużył. Nie zamierzam nikogo wypromować. Jeśli ktoś pomaga, zasługuje na to, więc proszę nie dawaj takich bezsensownych przykładów.

• Do góry
    • 3

#5 Dirty_Snake 235 05/09/2015 - 13:15

Dirty_Snake
  • Gracz

Pomógł mi bezinteresownie - pochwałę napisałem z własnej woli, bo na to zasłużył. Nie zamierzam nikogo wypromować. Jeśli ktoś pomaga, zasługuje na to, więc proszę nie dawaj takich bezsensownych przykładów.

Olej to. Nie zabronię graczowi mówić o swojej opinii., w końcu każdy ma prawo wyrazić swój głos i opinię :)

Użytkownik Dirty_Snake edytował ten post 06/09/2015 - 10:25

• Do góry
    • 1

#6 BialyLotnikScigantAkrobata255 05/09/2015 - 13:35

BialyLotnikScigantAkrobata
  • Gracz

*
Popularny

Dopis, znam Oskara trochę czasu, ludzie mają o nim różne zdanie, ale moim zdaniem zasługuje na tą pochwałę, Gra nie najgorzej, angażując się w życie społeczności n4g, do tego jest osobą pomocną i dążącą do celu co może udowodnić, fakt, że mimo będąc na wbku dostał Ck, mimo to przyszedł na postaci kolejnej i kolejnej. Propsy dla Kevlara ;3

chodź na wbka bo mi się majątek nie zgadza

• Do góry
    • 6

#7 Beastie1282 05/09/2015 - 13:37

Beastie
  • Gracz

*
Popularny

Nie wiem skąd ta nienawiść. Dobry chłopaczyna, pomocny jak wyżej ktoś uwzględnił. Pozytywnie zakręcony człowiek, chodź czasem doprowadza do szału. Nie mogę powiedzieć złego słowa, dajesz mu polecenie i plan wykonany.  :> Reasumując należy mu się odrobina otuchy.

• Do góry
    • 4

#8 Devlow14 05/09/2015 - 14:35

Devlow
  • Gracz

Drity Snake.. Hmm?

Zawsze pomocny chłopak, mi też pomógł w sprawach z ShoutCast'em , bo kiedy używałem mikrofonu, automaczynie mnie wywalało :P

Pomógł mi, wszystko śmiga, pomoże w każdej sytuacji :)

• Do góry
    • 0

#9 Sasoriza714 05/09/2015 - 17:37

Sasoriza
  • Gracz

Podpisuję się, pozytywny człowiek i pozdrawiam osoby, które minusują. :)

• Do góry
    • 2

#10 Patrykx7 1880 05/09/2015 - 17:40

Patrykx7
  • Gracz

A ja dopiszę się za to, że zmienił sie :)

• Do góry
    • 0

#11 Dirty_Snake 235 05/09/2015 - 17:41

Dirty_Snake
  • Gracz

Podpisuję się, pozytywny człowiek i pozdrawiam osoby, które minusują. :)

A ja dopiszę się za to, że zmienił sie :)

Dziękuję! Miło mi to słyszeć. Naprawdę, niesamowite dziękuję dla Was.

• Do góry
    • 0

#12 BogHonorOjczyzna339 05/09/2015 - 17:43

BogHonorOjczyzna
  • Gracz
Jak najbardziej podpis dla mojego ziomeczka DIRTYEGO <3 rob to co kochasz i nigdy nie przestawaj ziomek (choc nie gustuje w taka muzyke co on) ;p jak najbardziej pozytywna osoba i pomagajaca WIELKI DOPIS
  • Do góry
    • 0

#13 Dirty_Snake 235 06/09/2015 - 10:26

Dirty_Snake
  • Gracz

Jak najbardziej podpis dla mojego ziomeczka DIRTYEGO <3 rob to co kochasz i nigdy nie przestawaj ziomek (choc nie gustuje w taka muzyke co on) ;p jak najbardziej pozytywna osoba i pomagajaca WIELKI DOPIS

Ty zawsze byłeś obok mnie Krystian. Dzięki za całokształt, dzięki za wsparcie!

• Do góry
    • 0

#14 Pawkogrom275 06/09/2015 - 10:47

Pawkogrom
  • Gracz
spamer, 100 wiadomosci dziennie na skype

nie polecam

ale pozdrawiam

kevlar ty chuju
  • Do góry
    • 0

#15 Dirty_Snake 235 06/09/2015 - 11:56