Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

#1. Nerek vs LSPD - Blacharz Team

• Please log in to reply
48 odpowiedzi w tym temacie

#1 C z e R E s N i A 4042 27/07/2015 - 11:14

C z e R E s N i A
  • Gracz

*
Popularny

https://www.youtube.com/watch?v=SMy04F7BOVw&feature=youtu.be

• Do góry
    • 15

#2 Cherry^^1396 27/07/2015 - 11:15

Cherry^^
  • Gracz

Łaadnie. :D

• Do góry
    • 1

#3 GruBy Shina159 27/07/2015 - 11:16

GruBy Shina
  • Gracz

xD dobre to ostatnie z papugą :P

• Do góry
    • 0

#4 Nerek830 27/07/2015 - 11:21

Nerek
  • Gracz

*
Popularny

Kierowca/lotnik zbiera lajki - zeby nie było skoki były tylko za oponkę ktora mi zrobili.
  • Do góry
    • 9

#5 Meritt1807 27/07/2015 - 11:27

Meritt
  • Gracz

Mi się muzyka już przejadła. :P

Co do filmiku, do spoko.

• Do góry
    • 0

#6 Takushi 116 27/07/2015 - 11:29

Takushi
  • Gracz

Zajebiste, łoooo!

• Do góry
    • 0

#7 Yeari326 27/07/2015 - 11:30

Yeari
  • Gracz

Kierowca/lotnik zbiera lajki - zeby nie było skoki były tylko za oponkę ktora mi zrobili.

Słaba wymówka. Skoki, obijanie sie co sekunde o ściane. Ni widzę tu nic specjalnego...

• Do góry
    • 1

#8 Sagem609 27/07/2015 - 11:30

Sagem
  • Gracz

ładnie

• Do góry
    • 0

#9 Basstard831 27/07/2015 - 11:32

Basstard
  • Gracz

Nie podoba mi się poziom PD pod koniec filmiku, gdzie jesteście obok tej farmy... Ty skaczesz, a Oni za Tobą. Chyba niektórzy spali na wykładach LSPA i zapomnieli, że jeżeli uciekinier skacze, to nie skaczemy za nim. :)

• Do góry
    • 2

#10 GroVee 116 27/07/2015 - 11:40

GroVee
  • Gracz

*
Popularny

Uciec huntleyem z dętką to tylko Neruś potrafi :P

Użytkownik GroVee edytował ten post 27/07/2015 - 11:40

• Do góry
    • 4

#11 Lee147Posty 45 27/07/2015 - 11:40

Lee147Posty
  • Gracz

Nie podoba mi się poziom PD pod koniec filmiku, gdzie jesteście obok tej farmy... Ty skaczesz, a Oni za Tobą. Chyba niektórzy spali na wykładach LSPA i zapomnieli, że jeżeli uciekinier skacze, to nie skaczemy za nim. :)

To ta zasada nadal istnieje?

• Do góry
    • 0

#12 Doominik183 27/07/2015 - 11:51

Doominik
  • Gracz

skaczesz na wlasna odpowiedzialnosc ;p
  • Do góry
    • 2

#13 TwinK 286 27/07/2015 - 12:00

TwinK
  • Nieaktywni

haha hahaha szydera. Podoba mi się :D Najwieksza szyderka jest jak zacznasz latać :D

i believe i can fly

Nerek i dobrze zrobiłeś. Oni jeżdzą po tych skałach skaczą tymi radiowozami to ty skacz huntleyem :D

Dobra robota :) Lajk

• Do góry
    • 1

#14 Nerek830 27/07/2015 - 12:10

Nerek
  • Gracz

haha hahaha szydera. Podoba mi się :D Najwieksza szyderka jest jak zacznasz latać :D
i believe i can fly

Nerek i dobrze zrobiłeś. Oni jeżdzą po tych skałach skaczą tymi radiowozami to ty skacz huntleyem :D

Dobra robota :) Lajk

Osobiście nie Lubie, ale skoro derbuja i strzelają to po co ja mam jeździć uczciwie?
  • Do góry
    • 1

#15 deegustator 1453 27/07/2015 - 12:25

deegustator
  • Gracz

Oj Nerku, oj Nerku.  :D

• Do góry
    • 0

#16 TwinK 286 27/07/2015 - 12:32

TwinK
  • Nieaktywni

Osobiście nie Lubie, ale skoro derbuja i strzelają to po co ja mam jeździć uczciwie?

Jestem tego samego zdania. :)

• Do góry
    • 0

#17 Juma1225 27/07/2015 - 12:55

Juma
  • Gracz

Chlor dno i wodorosty.

Później się dziwicie, dlaczego w pierwszej minucie stosujemy manewry przy pościgu, tutaj macie idealny przykład. Tylko jeszcze SUV-A z DFT-30 brakuje.

• Do góry
    • 0

#18 Fil1573 27/07/2015 - 12:57

Fil
  • Gracz

Chlor dno i wodorosty.

Lepiej bym tego nie ujął. :P

• Do góry
    • 2

#19 Fryzjjer158 27/07/2015 - 13:08

Fryzjjer
  • Gracz

I dobrze robiłeś, jak strzelają to Ty skacz bo przecież db nie mogliście więc

• Do góry
    • 0

#20 TwinK 286 27/07/2015 - 13:18

TwinK
  • Nieaktywni

Chlor dno i wodorosty.

Później się dziwicie, dlaczego w pierwszej minucie stosujemy manewry przy pościgu, tutaj macie idealny przykład. Tylko jeszcze SUV-A z DFT-30 brakuje.

Brakuje jeszcze niezniszczalnych radiowozów LSPD które idą na czołowo ze ścianą lub udrzają w bok radiowozu. Uderzają nie ocierają i kontynuują pościg za podejrzanym. Kierowcy i RO jak zawsze nic się nie stało /do otarcie. Najpierw zacznijcie pokazywać poziom dopiero później oczekujcie tego od graczy. To wy powinniście dawać przykład. 

Nie najeżdżam na LSPD no ale takie są realia.

Użytkownik Soiek edytował ten post 27/07/2015 - 13:20

• Do góry
    • 2

#21 C z e R E s N i A 4042 27/07/2015 - 14:07

C z e R E s N i A
  • Gracz

*
Popularny

Chlor dno i wodorosty.

Tylko, że kiedyś pościg mógł trwać nawet godzinę jak nie lepiej tu masz przykład ze starej jednostki LVMP Borsuka i Kryszny jak razem z Lisciastym uciekaliśmy admiralem przez półtorej godziny: https://www.youtube.com/watch?v=OVgf3anDcXQ

A teraz wygląda to tak uciekasz sobie czysto bez skakania, a LSPD sami w siebie wjeżdżają, jeżdżą na spacji tymi radiowozami obijają się o wszystko co się da, a jak nie potrafią złapać to robią DB lub wjeżdżają na czołówki. Więc nie dziw się, że ktoś sobie skacze podczas pościgu bo dostaje dyntke z dupy lub jest marnie blokowany przez radiowóz bądź też wjazdem na czołówke przy której spada pół hp jak nie lepiej. :)

Użytkownik Czereśniaa edytował ten post 27/07/2015 - 14:09

• Do góry
    • 8

#22 GroVee 116 27/07/2015 - 14:20

GroVee
  • Gracz

*
Popularny

Tylko, że kiedyś pościg mógł trwać nawet godzinę jak nie lepiej tu masz przykład ze starej jednostki LVMP Borsuka i Kryszny jak razem z Lisciastym uciekaliśmy admiralem przez półtorej godziny: https://www.youtube.com/watch?v=OVgf3anDcXQ

A teraz wygląda to tak uciekasz sobie czysto bez skakania, a LSPD sami w siebie wjeżdżają, jeżdżą na spacji tymi radiowozami obijają się o wszystko co się da, a jak nie potrafią złapać to robią DB lub wjeżdżają na czołówki. Więc nie dziw się, że ktoś sobie skacze podczas pościgu bo dostaje dyntke z dupy lub jest marnie blokowany przez radiowóz bądź też wjazdem na czołówke przy której spada pół hp jak nie lepiej. :)

Zgadzam się z tym wszystkim , dobrym przykładem na derby jest oto ten filmik : (od 1 min. 32 sek. )

https://www.youtube.com/watch?v=st9YkQ-YDLM

Jest to parodia tego co wyczynia w dzisiejszych czasach LSPD

• Do góry
    • 8

#23 Scharlqtte1681 27/07/2015 - 14:21

Scharlqtte
  • Gracz

3:20 - nerek podbija wyścigi.  :lol:

• Do góry
    • 1

#24 Nerek830 27/07/2015 - 14:33

Nerek
  • Gracz

*
Popularny

Chlor dno i wodorosty.

mówiąc o swoich ludziach, jezeli nie chcesz miec takiej opini jaka masz to zwiększ chociażby ceny czesci na /podaj to sie sami naucza jeździć albo nie beda sie brali za pościgi bo nie bedzie ich stac ;)
  • Do góry
    • 3

#25 Eazzy-3 27/07/2015 - 14:44

Eazzy
  • Gracz

wedlug mnie dobrze zrobiles, pd tylko potrafi derbowac, a nie scigac.

• Do góry
    • 1

#26 Nerek830 27/07/2015 - 14:49

Nerek
  • Gracz

wedlug mnie dobrze zrobiles, pd tylko potrafi derbowac, a nie scigac.

No tak przez to ze czesci sa po $2 to im nie szkoda "a wbij sie, mam za frajer czesci przeciez"
  • Do góry
    • 1

#27 MrWatson1299 27/07/2015 - 14:50

MrWatson
  • Gracz
To gra, nie real. Tu panują inne prawa fizyki, inne zasady. Dostosujcie się do nich albo idźcie ścigać się na wyspecjalizowanych do tego typu "pościgów" serwerach.
  • Do góry
    • 0

#28 TwinK 286 27/07/2015 - 14:51

TwinK
  • Nieaktywni

Świetny filmik :) To na prawdę chce się oglądać.

Jeżeli LSPD będzie się zachowywać się "w porządku" podczas pościgu możecie tego również oczekiwać od uciekinierów.

To LSPD jest jedną z najważniejszych frakcji na tym serwerze i wy  powinniście dawać przykład.

Filmik powyżej jest świetnym przykładem że pościg może być świetną zabawa a zarazem zajęciem na prawie godzinę. Nawet jeżeli ktoś taki ucieknie to i tak jest zajebista satysfakcja. A jednak uciekł ale 30-40 min siedziałem mu na dupie.

Chcecie poziomu podczas pościgu to pokażcie że jest sens ten poziom utrzymywać i że jest komu go pokazywać.

Bo póki co kary za DD/CZ (Destruction Derby / Celowe Zderzenia ) nie mówię tutaj o manewrze PIT powinno otrzymać większość LSPD jak i graczy na tym serwerze.

Pozdro :)

• Do góry
    • 2

#29 WariateX799 27/07/2015 - 14:57

WariateX
  • Gracz

mnie sie podoba :P lajka dajem

• Do góry
    • 0

#30 Eazzy-3 27/07/2015 - 15:04

Eazzy
  • Gracz

No tak przez to ze czesci sa po $2 to im nie szkoda "a wbij sie, mam za frajer czesci przeciez"

dokladnie, plus dla nich lepiej, bo uszkodza radiowoz, a wezma dodatkowo 2 czesci i juz z hajsem do przodu.

• Do góry
    • 1

#31 Nerek830 27/07/2015 - 15:15

Nerek
  • Gracz

To gra, nie real. Tu panują inne prawa fizyki, inne zasady. Dostosujcie się do nich albo idźcie ścigać się na wyspecjalizowanych do tego typu "pościgów" serwerach.

To gra ma byc zabawa jak sam tak mowisz, a patrząc na to co napisałeś bierzesz to jak normalne zycie - moze i tak jest, nie wnikam piona e-policjancie.
  • Do góry
    • 0

#32 Stary_Anona 546 27/07/2015 - 15:24

Stary_Anona
  • Gracz

Znowu się wypowiadasz, a masz takie pojęcie o tym filmiku, że szkoda gadać tak się składa, że ten filmik i pościg był ustawiony i każdy wiedział, że jest nagrywany.

• Do góry
    • -4

#33 Nerek830 27/07/2015 - 15:27

Nerek
  • Gracz

Znowu się wypowiadasz, a masz takie pojęcie o tym filmiku, że szkoda gadać tak się składa, że ten filmik i pościg był ustawiony i każdy wiedział, że jest nagrywany.

Widac ile wiesz na ten temat, nie wchodź tu wiecej z takimi nowinami bo az mnie rozbawiłeś XDDD
  • Do góry
    • 0

#34 Doktor DIIL 2288 27/07/2015 - 15:33

Doktor DIIL
  • Gracz

Tak sobie. Mistrza kierownicy nie przebijesz. http://net4game.com/...rownicy +ucieka

• Do góry
    • 0

#35 Glodzik1410 27/07/2015 - 15:38

Glodzik
  • Gracz

ja tam troche więcej na ten temat wiem, bo zostawilem po sobie spuscizne w postaci mfp wraz z vensem i arconem. Zazwyczaj jak wpd sobie nie radzi w ciagu 5-10 minut wtedy zostawcie to osobom ktore znaja się na rzeczy a nie walciw z drive by. Kiedys robiono sts raz strzelano co jakis czas w opone jednym strzałem a nie ladowalo się cały magazynek. Czerpcie frajde nawet z porażki nie każdy jest uzdolnionym kierowcą rajdowym a może odegrać akcje gubiąc poscig z dwa razy lepszym klimatem.
  • Do góry
    • 0

#36 Błażejowyy870 27/07/2015 - 15:42

Błażejowyy
  • Gracz

*
Popularny

LSPD - dno i wodorosty, nic poziomu podczas ucieczki pojazdem, prócz paru osób. Ale jak dochodzi co do czego to mówią że ty w nich wjeżdzałeś.

Użytkownik Błażejowyy edytował ten post 27/07/2015 - 15:43

• Do góry
    • 4

#37 Nerek830 27/07/2015 - 15:44

Nerek
  • Gracz

ja tam troche więcej na ten temat wiem, bo zostawilem po sobie spuscizne w postaci mfp wraz z vensem i arconem. Zazwyczaj jak wpd sobie nie radzi w ciagu 5-10 minut wtedy zostawcie to osobom ktore znaja się na rzeczy a nie walciw z drive by. Kiedys robiono sts raz strzelano co jakis czas w opone jednym strzałem a nie ladowalo się cały magazynek. Czerpcie frajde nawet z porażki nie każdy jest uzdolnionym kierowcą rajdowym a może odegrać akcje gubiąc poscig z dwa razy lepszym klimatem.

Ten PD'ek ładował tyle ze mu sie ammo skończyło XD
  • Do góry
    • 0

#38 Huubert4772 27/07/2015 - 15:45

Huubert
  • Gracz

Rly z paralizatora oponke?

• Do góry
    • 0

#39 Fullclip1041 27/07/2015 - 16:09

Fullclip
  • Gracz