Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

GANGLAND - 7-19 PURPLE SAVAGES. (Zapowiedź)

ballaz verter invictus grape stree kosciol

• Please log in to reply
46 odpowiedzi w tym temacie

#41 Verter 1514 26/07/2015 - 14:48

Verter
  • Gracz

widywałem lepsze, ale spoko masz lajka za chęci.

nudne troche

Chętnie wysłucham - co jeszcze można dodać? Oprócz napisów, bo to będzie dodane przy aplikacji, gangland poprawiony w sensie.

• Do góry
    • 1

#42 Halucyn4701 26/07/2015 - 16:44

Halucyn
  • Gracz

Chętnie wysłucham - co jeszcze można dodać? Oprócz napisów, bo to będzie dodane przy aplikacji, gangland poprawiony w sensie.

Więcej ujęć to na pewno, praca kamerą. Wyłączenie przeplotu, lepsza korekcja kolorów - przede wszystkim jest za ciemno. Mogłeś też zlikwidować ten napis "Los Santos". Mnie strasznie odrzuciły te ujęcia i efekty przejść (w oryginalne błyśnięć itd). 

Rozumiem, że miałeś mało aktorów, ale trzech, czterech na głównym planie to za mało. Dobrymi ujęciami, mógłbyś to zniwelować. 

• Do góry
    • 0

#43 Verter 1514 26/07/2015 - 17:10

Verter
  • Gracz

Więcej ujęć to na pewno, praca kamerą. Wyłączenie przeplotu, lepsza korekcja kolorów - przede wszystkim jest za ciemno. Mogłeś też zlikwidować ten napis "Los Santos". Mnie strasznie odrzuciły te ujęcia i efekty przejść (w oryginalne błyśnięć itd). 

Rozumiem, że miałeś mało aktorów, ale trzech, czterech na głównym planie to za mało. Dobrymi ujęciami, mógłbyś to zniwelować. 

Więcej ujęć? To jest ich mało? Nie ja robiłem gangland tylko Levon, za ciemno? Nam własnie chodziło o taki kolor, rozumiem że ten Los Santos odrzuca, pozbędziemy się go na początku przy wrzuceniu w aplikację. Mało aktorów - zgadza się, mieliśmy 7 moim zdaniem w zupełności to wystarczyło. Ale dzięki za wypowiedź! :)

• Do góry
    • 0

#44 Lokalny Patriota X32024 26/07/2015 - 17:30

Lokalny Patriota X3
  • Gracz

I gitarka. Jak to mówi 99% serwera, lecim.

• Do góry
    • 1

#45 WATYKANSKIE KATAKUMBY 804 31/07/2015 - 23:34

WATYKANSKIE KATAKUMBY
  • Gracz

Chciałbym tylko dodać, że GANGLAND w 100% kręcony i obrabiany przeze mnie, także wszelkie uwagi proszę kierować w moją stronę. :)

• Do góry
    • 1

#46 Verter 1514 01/08/2015 - 05:07

Verter
  • Gracz

Więcej ujęć? To jest ich mało? Nie ja robiłem gangland tylko Levon, za ciemno? Nam własnie chodziło o taki kolor, rozumiem że ten Los Santos odrzuca, pozbędziemy się go na początku przy wrzuceniu w aplikację. Mało aktorów - zgadza się, mieliśmy 7 moim zdaniem w zupełności to wystarczyło. Ale dzięki za wypowiedź! :)

• Do góry
    • 0

#47 GRINDXN 32 02/08/2015 - 14:28

GRINDXN
  • Gracz

yy słabe...

https://www.youtube.com/watch?v=i97CWkQcw5Y

i

https://www.youtube.com/watch?v=JCrjswQDKPg

O wiele lepiej sklejone.

• Do góry
    • 1