Hej chciałem pochwalić i to bardzo Jerzego Uszatka za jego charakter i bardzo fajną grę z nim - Ten koleś ma 5 tysięcy przebiegu w skuterku i 0 napraw do tego 900hp paczkoManiak.
Użytkownik Dracula edytował ten post 17/07/2015 - 02:12
Hej chciałem pochwalić i to bardzo Jerzego Uszatka za jego charakter i bardzo fajną grę z nim - Ten koleś ma 5 tysięcy przebiegu w skuterku i 0 napraw do tego 900hp paczkoManiak.
Użytkownik Dracula edytował ten post 17/07/2015 - 02:12

Popularny
mam dokładnie to samo zdanie, gracz jest bardzo uprzejmy. Wystarczy zapytać, czy weźmie na paczki, odpowiedź jest jasna - tak
Oczywiście dopisik dla Jerzego. - Nigdy nie brakło karnetów czy leków jak uszatek jeździł na paczki.
Jak to nie? Ostatnio miał blokade pojazdów na siedem dni - prosze przestać kłamać.
ahahha ja ostatnio uszatka poznałem na mumbu i musze powiedzieć, że jest śmiesznym gościem w chuj wiec się dopisze bez żadnego problemu.
To był zwykły urlop, jemu też się należy.
Dokładnie taki przepracowany jest
Dobry z niego hazardzista.

Popularny
Dopis, też miałem okazję poznać go na Mumble i coś nawet w grze. Propsik Jerzy, oby tak dalej.
Zajebiscie sie z nim gada i ma poczucie humoru, ogolnie zawsze ci pomoże i zabierze na paczki i dobije gsy wielki plus dla niego
a noi muzyczka
https://www.youtube.com/watch?v=iRJi0Si3GVY
Oczywiście podpis, świetny gracz i gość.
Bardzo dobry gracz, pilnuje porządku w centrum i szpieguje krzaków, którzy tam grają - props za poświęcenie.
Użytkownik Wujek Po edytował ten post 17/07/2015 - 08:03
Dobry gracz, propsy dla niego - utworzył swoją drużynę w SASL za co mu dziękuje.
Dobry gracz, propsy dla niego - utworzył swoją drużynę w SASL za co mu dziękuje.
No za to dla niego propsy
Dopis w chuj!

Popularny
A dopisze się gracz z humorem no i kolega Goldena.
dopis <3
Dopis Jerzy przyjaciel młodzieży ;D

Popularny
Dopis.
Dopis.

Popularny
kolejny ironiczny temat? Ale do władcy /duty dopis ;]
Użytkownik RoSSman edytował ten post 17/07/2015 - 10:17
A tu jeszcze dorzuce takiego śmieszka, hehe

Pewnie, że za dla Jerzego, dobra mordka.
Dziękuje za pochwałę.
Użytkownik Jerzy Uszatek edytował ten post 19/07/2015 - 17:22

Popularny
Zawsze pomocny!
[..] ZAWSZE pożyczy faggiosa. xd
[..] ZAWSZE pożyczy faggiosa. xd
Ciekawe komu pożyczam faggio?
Użytkownik Jerzy Uszatek edytował ten post 19/07/2015 - 22:21

Popularny
Dopisik, Uszatek zawsze czujny na statusach i chowa się niczym paparazzi, żeby krzakom cykać foty.
Pozdrawiam :DD

Popularny
Pozytywny człowiek szanuje go i dopisuję się do tej pochwały.

Popularny
Doooppisiisss bo Jerzy

Popularny
Dopis oczywiście!
Użytkownik Iwan Owen edytował ten post 22/07/2015 - 13:48
Jak najbardziej dopis.
dopis dobry gracz
Łukasz Stanisławowski powiedział mi, że walczysz z cebulą umysłową i centrum, a także nakazał mi dopisać się do tej pochwały.
Specjalnie dla Ciebie Łukasz nagrał krótki film

Popularny
Łukasz Stanisławowski powiedział mi, że walczysz z cebulą umysłową i centrum, a także nakazał mi dopisać się do tej pochwały.
Specjalnie dla Ciebie Łukasz nagrał krótki film
NIKT Z WAS NIE BĘDZIE MIAŁ TAKIEGO BRZUCHA uaaaa
nieroz\umiem dlaczego niemorzna dopisac sie zwalcza hujstwo w tym guwno bvr
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych