Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Szukam] Paragonów dowodów zakupu gier, albumów muzycznych, książek do prezentacji.

• Please log in to reply
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Multi — 0 15/07/2015 - 12:01

Multi
  • Świeżak

Cześć. ;)

W ramach poprawki do następnej klasy potrzebuję wykonać przez wakacje obszerną prezentację na temat prowadzenia działaności gospodarczych, marżach, podatkach, zarobkach twórcy czy całego teamu. Miałem do wyboru kilka dziedzin- wybrałem tematykę elektroniki, multimediów, gier komputerowych, twórczości muzyków, czy pisarzy.

Co będę rozpisywał się zbytnio. Potrzebuję Waszej pomocy, dla argumentacji, dla porównania. Ogólnie chodzi o pokazanie i uwiarygodnienie prezentacji potrzebuję dowodów zakupu różnych gier, albumów muzycznych, z zakupu książek, telefonów niekoniecznie, ale na przykład e-booków jak najbardziej. W domu za wiele tego nie posiadam, pytam znajomych, ale jak powszechnie wiadomo, rzadko kto trzyma takie rzeczy. Może Wy takie trzymacie i możecie udostępnić skan najzwyklejszego paragonu z którejkolwiek kategorii której wymieniłem? Potrzebuje spore ilości raczej. ;)

Liczę na Waszą pomoc, możecie podsyłać na priv bądź pod postem, jak kto woli.

Pozdrawiam. ;)

• Do góry
    • 0

#2 Bernard — 259 15/07/2015 - 12:07

Bernard
  • Gracz

Nie pytałeś w sklepach elektronicznych czy dadzą Ci jakieś paragony :P może coś mają.

• Do góry
    • 0

#3 Multi — 0 15/07/2015 - 12:15

Multi
  • Świeżak
Wiem, w domu też mam sporo po ciuchach ale łatwiej dla mnie jest pisać o tej tematyce. :P Okej, przyda się.:-)
  • Do góry
    • 0

#4 Multi — 0 15/07/2015 - 13:25

Multi
  • Świeżak
Okej, dziękuję Ci za zaangażowanie, z czasem będę Dawał limit lajków, ale to wciąż mało, liczę na pomoc pozostałych graczy. :)
  • Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych