http://youtu.be/ikZU6zhl7cY
http://net4game.com/...-entertainment/
http://net4game.com/...-studio-nagrań/
ZAPRASZAMY.
CREDITS:
Tekst - Patjx
Montaż - Piedro
Użytkownik Piedro edytował ten post 14/07/2015 - 17:54

Popularny
http://youtu.be/ikZU6zhl7cY
http://net4game.com/...-entertainment/
http://net4game.com/...-studio-nagrań/
ZAPRASZAMY.
CREDITS:
Tekst - Patjx
Montaż - Piedro
Użytkownik Piedro edytował ten post 14/07/2015 - 17:54
Wszystko zrealizowaliśmy w jeden dzień - tutaj zbieram lajki za tekst
Użytkownik Patrykx7 edytował ten post 14/07/2015 - 17:00
first. a jednak - drugi. Widziałem przedpremierowo - zostawiam lajka.
Użytkownik Verter edytował ten post 14/07/2015 - 17:01
W końcu ktoś próbuje reaktywować nawijki publiczne. Brakowało tego.
łapcie lajka chłopaki nagramy coś wierze.
GOOD JOB.
W końcu ktoś próbuje reaktywować nawijki publiczne. Brakowało tego.
Magnes na GM'a!
Ale miałkie.
"anzacówka"
Reszta git
Zaproszenie do beefu?
dobre.
Wszystko zrealizowaliśmy w jeden dzień - tutaj zbieram lajki za tekst
duzo ich zebrales
No cóż xDduzo ich zebrales

Popularny
gangster raper XD
Eeee, a od kiedy gangster nie może rapować?gangster raper XD
montaż i tekst zajebiste ale ksywka
montaż i tekst zajebiste ale ksywka
NO BO TO PATJX IDIOTA :C
NO BO TO PATJX IDIOTA :C
Tej, synek! Nie pozwalaj sobie za dużo, bo cie rozpruwacz dorwie w nocy!
bones kozak
fajne.
Gyt.
Jaka nazwa oryginalnej nuty? Co do nagrania, gitez.
Jaka nazwa oryginalnej nuty?
Co do nagrania, gitez.
Bones - Ribs
Bones - Ribs
Dziękówka.
ej - mi się nie podoba, tak po prostu. jakieś takie mało życiowe te rapy GANGSTERA.
ej - mi się nie podoba, tak po prostu. jakieś takie mało życiowe te rapy GANGSTERA.
Bo nie mają być to rapy o życiu na SC - moja postać już przeżyła wiele, wybiła sie z ghetta i żyje na poziomie. Dla mnie by było troche nijaczenie, jakby nawijał o biedzie, a sam wozi sie 10 samochodami i pływa jachtem Ja kreuję postać mojego rapera w kierunku bardziej takich kawałków artystycznych, na rozkmine jak ten - studio to nie tylko ja, będą biedniejsi, którzy będą nawijali o ulicy. Ja mógłbym nawijać o ulicy, ale z nieco innej perspektywy, nie z centrum tego bajzlu, tylko tak jakby z dystansu, o. Dzięki za opinie.
elegancko!
Bo nie mają być to rapy o życiu na SC - moja postać już przeżyła wiele, wybiła sie z ghetta i żyje na poziomie. Dla mnie by było troche nijaczenie, jakby nawijał o biedzie, a sam wozi sie 10 samochodami i pływa jachtem
Ja kreuję postać mojego rapera w kierunku bardziej takich kawałków artystycznych, na rozkmine jak ten - studio to nie tylko ja, będą biedniejsi, którzy będą nawijali o ulicy. Ja mógłbym nawijać o ulicy, ale z nieco innej perspektywy, nie z centrum tego bajzlu, tylko tak jakby z dystansu, o. Dzięki za opinie.
myślisz, że jak ja gram swoją postać? ja kreuję postać w kierunku tego "dobra". kawałki bardziej ARTYSTYCZNE - to na pewno nie jest coś takiego. każdy raper ci może ponawijać o tym, że ktoś zabija, ale co to kogo interesuje? ja sam w rapie szukam czegoś ciekawszego niż to, jak coś kurwa użarło jakiegoś PANA PATRYKA, a potem zamienił się w jakieś gówno - jeśli Słoń myśli, że to jest coś fajnego, to się grubo myli. Demonologia 2 celowała w gimnazja. tak czy siak - porównuję "Anzacówkę" (jakkolwiek to czytać, bo w sumie nie wiem ) do Słonia. twoja postać celuje raczej tak, żeby jak najwięcej zarobić, czy po prostu pisze, bo to mu najłatwiej przychodzi?
Użytkownik DON EŁGEŃUSZIX edytował ten post 15/07/2015 - 22:35
Moja postać IC ma problemy emocjonalne - tekst na dwa znaczenia. To jeden z wielu utworów, jak więcej ich wyjdzie to po prostu złoży się to w jedną całość. W żadnym wypadku nie wzorowałem sie na słoniu. Klimatem teledysków wzoruje sie na Bones'ie, jednak teksty są pisane według mojego autorskiego pomysłu - postać nawija o swoich myślach i South Central w innej oprawie. "Rozpruwacz" nie znaczy nic innego jak CODZIENNĄ śmierć ludzi na South Central. Z tym pójściem spać chodzi o to, że przychodzi nagle - ukazuje kruchość żywota w tych rejonach. Jak chcesz to mogę opisać ci interpretacjemyślisz, że jak ja gram swoją postać? ja kreuję postać w kierunku tego "dobra". kawałki bardziej ARTYSTYCZNE - to na pewno nie jest coś takiego. każdy raper ci może ponawijać o tym, że ktoś zabija, ale co to kogo interesuje? ja sam w rapie szukam czegoś ciekawszego niż to, jak coś kurwa użarło jakiegoś PANA PATRYKA, a potem zamienił się w jakieś gówno - jeśli Słoń myśli, że to jest coś fajnego, to się grubo myli. Demonologia 2 celowała w gimnazja. tak czy siak - porównuję "Anzacówkę" (jakkolwiek to czytać, bo w sumie nie wiem
) do Słonia. twoja postać celuje raczej tak, żeby jak najwięcej zarobić, czy po prostu pisze, bo to mu najłatwiej przychodzi?
Moja postać IC ma problemy emocjonalne - tekst na dwa znaczenia. To jeden z wielu utworów, jak więcej ich wyjdzie to po prostu złoży się to w jedną całość. W żadnym wypadku nie wzorowałem sie na słoniu. Klimatem teledysków wzoruje sie na Bones'ie, jednak teksty są pisane według mojego autorskiego pomysłu - postać nawija o swoich myślach i South Central w innej oprawie. "Rozpruwacz" nie znaczy nic innego jak CODZIENNĄ śmierć ludzi na South Central. Z tym pójściem spać chodzi o to, że przychodzi nagle - ukazuje kruchość żywota w tych rejonach. Jak chcesz to mogę opisać ci interpretacje
o to mi dokładnie chodziło - o drugie dno samego kawałka, bo TO jest najzajebistsze. jak interpretację, to napisz na PW forumowym, bo sam jestem ciekawy, a przy okazji się pogada o tym
O to w tym chodzi, żeby dwa razy obejrzeć to - teledysk pokrywa sie z tekstem i pomaga interpretować. Tytuł też nie był wybrany przypadkowo. Każdy kolejny utwór będzie opisywał jednocześnie problem postaci i problem na south central. Tak w skrócie jeśli chodzi o ten - problem postaci=utrata przyjaciół(Phil Harris, Corey Hudson), problem na south central= śmierć niewinnych dzieciaków z South Central, którzy oddaje życie często nieświadomie. Tracą je nagle, tak jak w scenie z autem - czarnuch grzebie przy aucie, nagle umiera. Jego śmierć przyszła z "ukrycia". Jeśli dosłownie czytasz tekst to jest to opowieść o fikcyjnym "rozpruwaczu" który zabija masowo ludzi.o to mi dokładnie chodziło - o drugie dno samego kawałka, bo TO jest najzajebistsze.
jak interpretację, to napisz na PW forumowym, bo sam jestem ciekawy, a przy okazji się pogada o tym
O to w tym chodzi, żeby dwa razy obejrzeć to - teledysk pokrywa sie z tekstem i pomaga interpretować. Tytuł też nie był wybrany przypadkowo. Każdy kolejny utwór będzie opisywał jednocześnie problem postaci i problem na south central. Tak w skrócie jeśli chodzi o ten - problem postaci=utrata przyjaciół(Phil Harris, Corey Hudson), problem na south central= śmierć niewinnych dzieciaków z South Central, którzy oddaje życie często nieświadomie. Tracą je nagle, tak jak w scenie z autem - czarnuch grzebie przy aucie, nagle umiera. Jego śmierć przyszła z "ukrycia". Jeśli dosłownie czytasz tekst to jest to opowieść o fikcyjnym "rozpruwaczu" który zabija masowo ludzi.
ja na przykład pracuję nad tekstami, które wyrzucę wszystkie naraz w jakimś momencie - podczas gry IC. tylko jeszcze staram się je dopracować i żeby było tak, że 50% da się zrozumieć po dwóch przesłuchaniach, a drugą połowę jeśli znało się moją postać IC. no ale to jeszcze długa droga przede mną. zmień ino ksywę, bo straszy XD
Nie będe zmieniał - IC sie tak utarło i juz tak zostanie, nie ja ją wymyśliłem tylko w grze IC wyszło xD Każdy wie o kogo chodzi od razuja na przykład pracuję nad tekstami, które wyrzucę wszystkie naraz w jakimś momencie - podczas gry IC. tylko jeszcze staram się je dopracować i żeby było tak, że 50% da się zrozumieć po dwóch przesłuchaniach, a drugą połowę jeśli znało się moją postać IC. no ale to jeszcze długa droga przede mną. zmień ino ksywę, bo straszy XD
tą ksywe to chyba piedro miał na lamarze co nie
edit, a nie bo to prod. big l, spoko luzik soraski
Użytkownik Maaxy edytował ten post 15/07/2015 - 23:19
No Big L' to Lamar czyli producent IC.tą ksywe to chyba piedro miał na lamarze co nie
edit, a nie bo to prod. big l, spoko luzik soraski
Nie będe zmieniał - IC sie tak utarło i juz tak zostanie, nie ja ją wymyśliłem tylko w grze IC wyszło xD Każdy wie o kogo chodzi od razu
CMJ też wyszło z gry, ale to tak dziwnie, że raczej spolszczona ksywa jest przy zagranicznym itd. jakoś mi się to tak utarło. no ale dobra. :DDD nagramy coś wierzę!
CMJ też wyszło z gry, ale to tak dziwnie, że raczej spolszczona ksywa jest przy zagranicznym itd. jakoś mi się to tak utarło. no ale dobra. :DDD nagramy coś wierzę!
https://www.youtube.com/watch?v=8ycSgD_qgHk
elo
https://www.youtube.com/watch?v=8ycSgD_qgHk
elo
masz lajka, bo fajne. kto pisał tekst?
Profanacja. Nie wiem jak można zbesztać tak piękny kawałek Bonesa takim czymś
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych