Cześć, wróciłem z Polski do Niemiec, wchodząc na serwer (N4G) wyskakuje błąd. Dokładniej od razu zamyka mi serwer.
Wszędzie indziej działa mi po prawnie SAMP.
Cześć, wróciłem z Polski do Niemiec, wchodząc na serwer (N4G) wyskakuje błąd. Dokładniej od razu zamyka mi serwer.
Wszędzie indziej działa mi po prawnie SAMP.
Możliwe, że masz bana. Spróbuj wejść jeszcze raz, ja kiedyś na pewnym serverze tak miałem i okazało się banem. Ale też może się okazać, że na 1 sec net Ci upadł i wyrzuciło z gry.
przeinstaluj sama badz gta.
Możliwe, że masz bana. Spróbuj wejść jeszcze raz, ja kiedyś na pewnym serverze tak miałem i okazało się banem. Ale też może się okazać, że na 1 sec net Ci upadł i wyrzuciło z gry.
Bana nie mam.
przeinstaluj sama badz gta.
Dało radę dzięki.
Gdyby miał bana pisało by you are baned from coś tam. Albo miał inną wersje sampa albo musiał przeinstalować sampa.
Bana nie mam.
Dało radę dzięki.
tez tak mialem ostanio wiec wiesz wiec nic innego by nie moglo byc przyczona
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Wnioski o pozwolenie na multikonto →
Pozwolenie na MK.Napisany przez Spenek , 10/05/2019 |
|
|
|
Hyde Park →
Muzyka →
Lana Del Rey - Summertime Sadness (Cedric) [Trap Brasil]Napisany przez Marcinus23 , 21/04/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Tymek - Poza kontrolą (KLUBOWE) prod. C0PIK | Official videoNapisany przez xKlimson , 17/04/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Filipek ft. Tymek - Dementor (prod. D3W)Napisany przez xKlimson , 17/04/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Gucci Mane - BiPolar feat. Quavo [Official Audio]Napisany przez Adrianeekk , 02/04/2019 |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych