Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

**Los Santos Times**Zarząd Los Santos Police Department na ślubnym kobiercu!

lspd zarzad slub urzad alkohol dzemblues chmurka razem

• Please log in to reply
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Strażak Eryk3747 25/06/2015 - 17:41

Strażak Eryk
  • Gracz

*
Popularny

d926b1affd2cf9d3.jpg

cqDF8Dt.jpg

Dnia 25.06  Passadeną, czyli reprezentacyjną ulica miasta Los Santos przemknęła biała limuzyna w eskorcie dwóch radiowozów Los Santos Police Department. Kawalkada jechała spod jednego z Apartamentów w okolicach Mariny pod budynek Los Santos Government. Ruch wkoło Urzędu Miasta tego dnia był bardzo wzmożony, trwały prace nad przygotowaniem ceremonii ślubnej. Jak się później okazało, na ślubnym kobiercu stanął wieloletni funkcjonariusz, Commander Metropolitan Unit, Los Santos Police Department i obecnie West Patrol Division Parker Ward. Ku zdziwieniu życiową partnerką Commandera jest Rosalie Grandwels, Officer drugiego stopnia Los Santos Police Department.

Rosalie jest dwadzieścia lat młodsza od sir Warda, jednak widać, że się mocno kochają. Już na akademii to dostrzegłem! - Powiedział jeden z funkcjonariuszy LSPD - Nasz Commander lepiej nie mógł trafić!

Na uroczystości zaślubin pojawiła się elita miasta Los Santos. Między innymi przedstawiciele zarządu Los Santos Police Department, w tym komendant Los Santos Police Academy, oraz dyrektor Federal Bureau of Investigation. Po uroczystości wszyscy udali się na kameralną imprezę przy skwerze Pershinga. Ruch w tamtych okolicach był wstrzymany przez trzydzieści minut.

Użytkownik dzemblues edytował ten post 25/06/2015 - 17:43

• Do góry
    • 6

#2 roflmao356 25/06/2015 - 17:44

roflmao
  • Starszy GameMaster

**Michael siedząc w domu łapie za gazetę, otwiera ją czytając artykuł. Po chwili mówi do siebie...**

Szkoda, że mnie nie było ehh, a chciałem sypnąć jakimś groszem na nową drogę życia.

**Rzucił gazetę na biurko, wyszedł z mieszkania**

• Do góry
    • 2

#3 Anony1652 25/06/2015 - 17:46

Anony
  • Gracz

*
Popularny

** Latrell czytając gazetę powiedział na głos: **

- dla kasy to i ja mógłbym z nim wziąć ślub.

• Do góry
    • 4

#4 Chore Jazdy657 25/06/2015 - 17:49

Chore Jazdy
  • Gracz

*Siedząc w swoim mieszkaniu Garett zauważył gazetę, w której odnalazł artykuł - czytając go zaczął podśpiewywać...*

Leci na twój hajs, jebany lachociąg....

*Zostawił otwartą gazetę na stoliku, następnie wyszedł z mieszkania*

• Do góry
    • 2

#5 EverlasT99678 25/06/2015 - 17:50

EverlasT996
  • Gracz

** Cortez czytając gazetę gdzieś w San Juan posmutniał i zapytał sam siebie: **

-A o mnie zapomniał ? Żadnej wzmianki, żadnej kartki, żadnej informacji ?
**Po tych słowach wyrzucił gazetę do kosza i zapłacił za nią kilka drobnych talarków**

• Do góry
    • 0

#6 Fil1573 25/06/2015 - 17:59

Fil
  • Gracz

** Darren czytając ową gazetkę, parsknął śmiechem i rzucił ją na stół przed sobą, mówiąc: **

Jeśli nie wiesz o co chodzi, to chodzi o pieniądze.

** [...] po tym udał się na zewnątrz z mentolową fajką w ustach. **

• Do góry
    • 0

#7 Afrodyta3117 25/06/2015 - 18:30

Afrodyta
  • Gracz

**Maria chwyciła za gazetę leżącą obok stołu, pryskając śmiechem czytała ją mówiąc:**

Pha! dwadzieścia lat, pewnie leci na jego kasę.

**Po tych słowach, wyszła na dwór i rzuciła gazetę gdzieś w krzaki, idąc w stronę osiedla.**

Użytkownik Weraa edytował ten post 25/06/2015 - 18:30

• Do góry
    • 1

#8 Chmurka2940 25/06/2015 - 18:38

Chmurka
  • Gracz

** Rosalie Ward sięga po gazetę leżącą na biurku w gabinecie kierowników Caskay Gym, otwiera ją i przypadkiem trafia na ów artykuł, uśmiechnęła się pod nosem dodając cicho... **

No to teraz się zacznie. 

** ...zaśmiała się kręcąc głową po czym zamknęła gazetę i rozsiadła się wygodnie na fotelu przy tym przeglądając papiery leżące na biurku **

• Do góry
    • 1

#9 Mak5y102 25/06/2015 - 19:00

Mak5y
  • Gracz

** Noemi Evans łapie za gazętę leżącą na stoliku w BvR, otwiera ją wczytując się w treść dodając pod nosem.**

Już słyszę stękających zazdrośników..

** Zaśmiała się pod nosem rzucając gazetę na stół, następnie wyszła z lokalu.**

Użytkownik Adolf Hipster edytował ten post 25/06/2015 - 19:00

• Do góry
    • 1

#10 DrNotra272 25/06/2015 - 23:29

DrNotra
  • Gracz

** Santiago siedząc gdzieś w ciepłych krajach, sięgnął po gazetę dodając **

-No mówiłem że tak będzie! Wiecznie młody Parker.

** Sącząc drinka, śmieje się i wyrzuca gdzieś gazetę na bok. **

Użytkownik DrNotra edytował ten post 26/06/2015 - 11:26

• Do góry
    • 2

#11 Ełgeńusz Król Szamanów 472 26/06/2015 - 08:05

Ełgeńusz Król Szamanów
  • Gracz

** Jaheim, przesiadując w studio #RICHROLLINRECORDS przegląda gazetę, którą zgarnął spod swojego domu na EL CORONIE, spogląda na zdjęcie, czyta całą treść i mówi: **

-Też nie jestem młody, ale młodszej panny nie mam. **śmieje się** Pewnie dostała za to od swojego mężusia dużo pieniędzy.

** rzucił gazetę na dystrybutor wody, przysunął się do drum machine i zaczął od sampla w bicie, a kiedy skończył, zaczął kreślić na kartce obraźliwe teksty **

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych