Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Center Pharmacy - Wypłaty sięgające nawet $300 i wiele innych!

center pharmacy apteka rekrutacja

• Please log in to reply
28 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kaduk — 113 18/05/2015 - 11:27

Kaduk
  • Gracz

*
Popularny

P6jKN9H.png

Center Pharmacy - powstała na początku maja 2015 roku, która znajduje się w górę od Play Mobile (w stronę Caskay General Motors). Przychodząc do nas zostaniesz obsłużony w miłej atmosferze przez doświadczonych farmaceutów.

Wielka promocja!
W weekendy wszystkie leki za jedyne
$55!

Rekrutujemy na farmaceutów jak i kierowników!

Oferujemy:

- wypłaty $200 sięgające nawet $300

- częste premie

- siedem służbowych faggio kluczyki dostępne dla każdego pracownika!

- służbowe uniformy po hurtowej cenie - $40

- możliwość awansu na kierownika a w przyszłości na wyższe stanowiska

Na stanowisko farmaceuty:

Ja, [imię i nazwisko] chciałbym/chciałabym zostać farmaceutą/farmaceutką Center Pharmacy.

Telefon:

Na stanowisko kierownika:

Imię:
Nazwisko:
Telefon:
Dlaczego Ty?:

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?:

Użytkownik Kaduk edytował ten post 24/06/2015 - 20:27

• Do góry
    • 6

#2 SpoXer — 3 18/05/2015 - 13:45

SpoXer
  • Gracz

Imię:Grayson
Nazwisko:Adriani
Telefon:-
Dlaczego Ty?:Jestem osobą, miłą, kulturalną, oraz UCZCIWĄ. Na NET4GAME gram prawie 2 lata, z przerwami. Początki były złe, ale już jest lepiej, i myślę, że się nadam, ponieważ, jestem w paru firmach:

-Tytan Workshop - Kierownik

-Revolution Pharmacy - Kierownik

-Fenix Security - Ochroniarz

-Rząd - U II

/EDDIT:

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?:Więcej pracowników, kulturę, milą atfosmerę, oraz wiele, wiele innych:)

Użytkownik SpoXer edytował ten post 18/05/2015 - 13:46

• Do góry
    • 0

#3 Kaduk — 113 18/05/2015 - 13:47

Kaduk
  • Gracz

*
Popularny

Imię:Grayson
Nazwisko:Adriani
Telefon:-
Dlaczego Ty?:Jestem osobą, miłą, kulturalną, oraz UCZCIWĄ. Na NET4GAME gram prawie 2 lata, z przerwami. Początki były złe, ale już jest lepiej, i myślę, że się nadam, ponieważ, jestem w paru firmach:

-Tytan Workshop - Kierownik

-Revolution Pharmacy - Kierownik

-Fenix Security - Ochroniarz

-Rząd - U II

/EDDIT:

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?:Więcej pracowników, kulturę, milą atfosmerę, oraz wiele, wiele innych:)

Accept. Nie podałeś numeru telefonu także zgłoś się IG, najlepiej teraz bo jestem w aptece.

• Do góry
    • 4

#4 Legionista96 — 55 18/05/2015 - 21:49

Legionista96
  • Gracz

Nowość w firmie! każdy pracownik otrzymuje kluczyki do Faggio! można ich używać do celów prywatnych! w firmie trzy nowe skutery!

• Do góry
    • 0

#5 Kaduk — 113 19/05/2015 - 11:55

Kaduk
  • Gracz

*
Popularny

Zachęcam do pisania podań. Jeśli zbierzemy więcej kierowników to odbędzie się konkurs, w którym do wygrania będzie nawet $1000 albo i więcej.
  • Do góry
    • 4

#6 Zaire_Anderson — 0 25/05/2015 - 17:15

Zaire_Anderson
  • Świeżak

Imię: Anderson.

Nazwisko: Zaire.

Telefon: Brak, jedynie kontakt 'PM'.

Dlaczego Ty?: Jestem miłą i odpowiedzialną osobą. Podczas rozmowy z klientami dotrzymuję kultury, nie oszukuję i jestem uczciwy wobec graczy. Jestem w stanie poświęcić wiele czasu dla pracy, by wykonać ją dobrze i bezbłędnie. Moge w każdej chwili pomóc innym, z chęcią pomagam potrzebującym.

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Swoją osobą wniosę m.in.: więcej klientów i pracowników, miłą atmosferę dla osób nabywających i wysoką kulturę wobec graczy.

• Do góry
    • 0

#7 Kaduk — 113 25/05/2015 - 17:35

Kaduk
  • Gracz

*
Popularny

Imię: Anderson.

Nazwisko: Zaire.

Telefon: Brak, jedynie kontakt 'PM'.

Dlaczego Ty?: Jestem miłą i odpowiedzialną osobą. Podczas rozmowy z klientami dotrzymuję kultury, nie oszukuję i jestem uczciwy wobec graczy. Jestem w stanie poświęcić wiele czasu dla pracy, by wykonać ją dobrze i bezbłędnie. Moge w każdej chwili pomóc innym, z chęcią pomagam potrzebującym.

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Swoją osobą wniosę m.in.: więcej klientów i pracowników, miłą atmosferę dla osób nabywających i wysoką kulturę wobec graczy.

Accept. Zgłoś się IG do Center Pharmacy.

• Do góry
    • 5

#8 jerry toja — 43 27/05/2015 - 10:43

jerry toja
  • Gracz

//del

Użytkownik PolandPower edytował ten post 11/06/2015 - 00:10

• Do góry
    • 0

#9 Kaduk — 113 27/05/2015 - 14:20

Kaduk
  • Gracz

*
Popularny

Imię: Walter

Nazwisko: Ruiz

Telefon: 553-58-68 **numer telefonu jest widoczny tylko i wyłącznie dla szefostwa Center Pharmacy**

Dlaczego Ty?: Jestem osobą miłą i towarzyską a zarazem bardzo uczciwą i przykładającą się do swoich obowiązków.  Bardzo szczegółowo pilnuję aby każdy pracownik miał plakietkę i stał za ladą, bo przecież zależy nam na tym żeby Center Pharmacy była jednym z najbardziej znanych Aptek prawda? Utrzymuję stale kontakt z klientem i dopilnuję żeby wyszedł zadowolony, oraz do nas jeszcze wrócił.

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Do Center Pharmacy, wniosę m.in Wysoką kulturę osobistą, poczucie humoru, dyscyplinę aby każdy wiedział jakie ma swoje zadania i obowiązki, oraz humor który jest niezbędny do prawidłowego funkcjonowania. Ogółem dodatkowo oprócz moich obowiązków jakie zostaną mi przydzielone, chciałbym stworzyć sympatyczną atmosferę wokół pracowników.

Accept. Oczekuj na telefon, bądź przyjdź do Center Pharmacy.

• Do góry
    • 3

#10 Kaduk — 113 28/05/2015 - 08:17

Kaduk
  • Gracz
WIELKI KONKURS DLA KIEROWNIKÓW!
Do wygrania całe $3000 dla kierownika, który zatrudni największą ilość pracowników do 15.06.2015!
Zachęcamy do pisania podań!
  • Do góry
    • 2

#11 Uchaty — 155 28/05/2015 - 10:39

Uchaty
  • Gracz

Do wygrania całe $3000 dla kierownika, który zatrudni największą ilość pracowników do 15.06.2015!

Polecam tą aptekę. Bardzo miły zarząd, stara się, robi konkursy. Zachęcam.

• Do góry
    • 2

#12 Legionista96 — 55 30/05/2015 - 20:03

Legionista96
  • Gracz

w związku z konkursem poszukujemy Rekrutantów którzy chcą zgarnąć trzy kapcie! 

• Do góry
    • 0

#13 Legionista96 — 55 02/06/2015 - 16:35

Legionista96
  • Gracz

zwiększyliśmy liczbę skuterów dla naszych pracowników jest ich już aż siedem!

• Do góry
    • 0

#14 HardMCore — 0 05/06/2015 - 06:22

HardMCore
  • Świeżak

Imię: Michail
Nazwisko: DeMarco
Telefon: Nie posiadam
Dlaczego Ty?: Jestem miły i pracowity. Dużo spędzam czasu na grę na serwerze oraz łatwo dogaduję się z innymi. Interesuję się motoryzacją, głównie szybkimi pojazdami i motorami. Chciałbym zarabiać aby na prawdę móc grać na tym serwerze ponieważ na razie nie mam co robić tylko biegać po mieście lub patrzyć na innych. Chętnie pomagam innym lecz na razie ja potrzebuję tej pomocy.

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Przede wszystkim chciałbym aby było jak najwięcej pracowników w firmie oraz aby wszystkim miło się ze mną jak i z innymi grało.

• Do góry
    • 0

#15 Kaduk — 113 05/06/2015 - 08:00

Kaduk
  • Gracz

Imię: Michail
Nazwisko: DeMarco
Telefon: Nie posiadam
Dlaczego Ty?: Jestem miły i pracowity. Dużo spędzam czasu na grę na serwerze oraz łatwo dogaduję się z innymi. Interesuję się motoryzacją, głównie szybkimi pojazdami i motorami. Chciałbym zarabiać aby na prawdę móc grać na tym serwerze ponieważ na razie nie mam co robić tylko biegać po mieście lub patrzyć na innych. Chętnie pomagam innym lecz na razie ja potrzebuję tej pomocy.

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Przede wszystkim chciałbym aby było jak najwięcej pracowników w firmie oraz aby wszystkim miło się ze mną jak i z innymi grało.

Zgłoś się do Center Pharmacy.

• Do góry
    • 0

#16 HardMCore — 0 05/06/2015 - 13:09

HardMCore
  • Świeżak

Ja Michail DeMarco proszę o kluczyki do Faggio (niewiem jak je zdobyć, więc piszę tutaj).

• Do góry
    • 0

#17 Miki0201 — -1 05/06/2015 - 13:13

Miki0201
  • Świeżak

Ja Reynaldo Davis proszę o kluczyki do Faggio (niewiem jak je zdobyć, więc piszę tutaj) tak jak HardMCore.

• Do góry
    • 0

#18 ZRT — -1 05/06/2015 - 13:14

ZRT
  • Gracz

Imię: Darrin
Nazwisko: Morgan
Telefon: 555 39 63
Dlaczego Ty?: Dlatego ja, bo w firmie jest malo kierasow i chce sprobowac szczescia ;D

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Wniose duzo nowych pracownikow, Milsza Atmosfere i wiele wiele wiecej ;)

• Do góry
    • 0

#19 Kaduk — 113 05/06/2015 - 13:32

Kaduk
  • Gracz

Ja Michail DeMarco proszę o kluczyki do Faggio (niewiem jak je zdobyć, więc piszę tutaj).

Ja Reynaldo Davis proszę o kluczyki do Faggio (niewiem jak je zdobyć, więc piszę tutaj) tak jak HardMCore.

O to piszecie w panelu.. 

Imię: Darrin
Nazwisko: Morgan
Telefon: 555 39 63
Dlaczego Ty?: Dlatego ja, bo w firmie jest malo kierasow i chce sprobowac szczescia ;D

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Wniose duzo nowych pracownikow, Milsza Atmosfere i wiele wiele wiecej ;)

Zgłoś się IG do apteki. 

• Do góry
    • 0

#20 Josefff1503 — 7 06/06/2015 - 12:54

Josefff1503
  • Gracz

Ja, Triston Ruiz chciałbym/chciałabym zostać farmaceutą/farmaceutką Center Pharmacy.

Telefon: 3482368

• Do góry
    • 0

#21 Kaduk — 113 06/06/2015 - 12:55

Kaduk
  • Gracz

Ja, Triston Ruiz chciałbym/chciałabym zostać farmaceutą/farmaceutką Center Pharmacy.

Telefon: 3482368

Zaraz do Ciebie zadzwonię.

• Do góry
    • 0

#22 Abakuś — 0 07/06/2015 - 13:19

Abakuś
  • Świeżak

Ja, Mikel Abazquez chciałbym/chciałabym zostać farmaceutą/farmaceutką Center Pharmacy.

Telefon:  5565057

• Do góry
    • 0

#23 Kaduk — 113 07/06/2015 - 20:37

Kaduk
  • Gracz

Ja, Mikel Abazquez chciałbym/chciałabym zostać farmaceutą/farmaceutką Center Pharmacy.

Telefon:  5565057

Za chwilę się odezwę a jak nie to sam spróbuj IG, gdyż Twoje podanie zostało zaakceptowane.

• Do góry
    • 0

#24 Liam — 10 10/06/2015 - 18:33

Liam
  • Gracz

Imię: Jason
Nazwisko: Ames
Telefon: 549-93-513
Dlaczego Ty?: Ponieważ mam dość duże doświadczenie w pracy jako kierownik. Aktualnie jestem kierownikiem w dwóch biznesach, a w przeszłości było ich więcej. Cieszę się pozytywną opinią mojej pracy na ów stanowisku i uważam, że jestem odpowiednią osobą. 

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Na pewno dyscyplinę, aktywność, pozyskiwanie nowych i ogarniętych pracowników, kulturę, przyjazną atmosferę.

• Do góry
    • 0

#25 Kaduk — 113 10/06/2015 - 19:04

Kaduk
  • Gracz

Imię: Jason
Nazwisko: Ames
Telefon: 549-93-513
Dlaczego Ty?: Ponieważ mam dość duże doświadczenie w pracy jako kierownik. Aktualnie jestem kierownikiem w dwóch biznesach, a w przeszłości było ich więcej. Cieszę się pozytywną opinią mojej pracy na ów stanowisku i uważam, że jestem odpowiednią osobą. 

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Na pewno dyscyplinę, aktywność, pozyskiwanie nowych i ogarniętych pracowników, kulturę, przyjazną atmosferę.

Akceptuję. 

• Do góry
    • 0

#26 Nicholas_Angel — -2 10/06/2015 - 20:05

Nicholas_Angel
  • Gracz

Imię: Asia
Nazwisko: Abate
Telefon: 
2859701

Dlaczego Ty?: Swoją osobą wprowadziła bym łagodność i swobodne przyjmowanie nowych pracowników do pracy w waszej aptece. Chciałabym, aby akurat ta apteka stała się jedną z najlepszych w mieście.

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Będę łagodna wobec pracowników, jak i przyszłych, których zatrudnię do tegoż biznesu. Postaram się nie zawieść swoją osobą.

((gdzie mam się zgłosić postacią?))

Użytkownik Nicholas_Angel edytował ten post 10/06/2015 - 20:06

• Do góry
    • 0

#27 Kaduk — 113 10/06/2015 - 20:16

Kaduk
  • Gracz

Imię: Asia
Nazwisko: Abate
Telefon: 
2859701

Dlaczego Ty?: Swoją osobą wprowadziła bym łagodność i swobodne przyjmowanie nowych pracowników do pracy w waszej aptece. Chciałabym, aby akurat ta apteka stała się jedną z najlepszych w mieście.

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Będę łagodna wobec pracowników, jak i przyszłych, których zatrudnię do tegoż biznesu. Postaram się nie zawieść swoją osobą.

((gdzie mam się zgłosić postacią?))

Akceptuje. Zgłoś się do Center Pharmacy, jakiś kierownik zatrudni Cię na farmaceutkę, później spiszemy umowę o kierownika, bo dzisiaj nie dam rady. Albo spytaj się o Fabian Costa on Cię może zatrudnić na kierowniczkę.

• Do góry
    • 0

#28 Natalia99 — 58 24/06/2015 - 20:23

Natalia99
  • Gracz

Imię: Carina
Nazwisko: Bosco
Telefon: -
Dlaczego Ty?: Jestem osobą która posiada wszystkie cechy dobrego kierownika. Na wstępie chciałam zaznaczyć, że pracowałam jedynie na Litwie w sklepie 24/h mojego ojca jako kierownik. Osoby które tam przychodziły nie skarżyły się na mnie - wręcz chwaliły.
Jestem osobą bardzo pomocną, sympatyczną, miłą ale także z twardą ręką. Nigdy nie pozwalałam aby pracownik źle zachował się w stosunku do klienta albo wchodził na głowę szefostwu. Chciałabym także spróbować odświeżyć swoje umiejętności na owym kierunku. Mam nadzieję, że sprostam waszym wymaganiom.

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Będę przestrzegała aby pracownik przestrzegał zasad BHP, a klient był zadowolony z świadczonych usług. Będę także na pstryknięcie palcem. Nie pozwolę aby budynek pozostawał bez opieki, a kiedy będzie dużo osób, panował nieład i nieporządek. Będę także pomagała nowym pracownikom którzy dopiero zaczynają swoją "przygodę" z ową pracą. Kiedy będzie potrzeba dołożę się do naprawy aut lub kupna leków. Spróbuję także pomóc w szukaniu dobrej firmy ochroniarskiej, a także pomóc w powiększeniu zysku firmy.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Pozdrawiam,
Carina

• Do góry
    • 0

#29 Kaduk — 113 24/06/2015 - 20:29

Kaduk
  • Gracz

Wielka promocja tylko u nas! W weekendy wszystkie leki za jedyne $55!

Imię: Carina
Nazwisko: Bosco
Telefon: -
Dlaczego Ty?: Jestem osobą która posiada wszystkie cechy dobrego kierownika. Na wstępie chciałam zaznaczyć, że pracowałam jedynie na Litwie w sklepie 24/h mojego ojca jako kierownik. Osoby które tam przychodziły nie skarżyły się na mnie - wręcz chwaliły.
Jestem osobą bardzo pomocną, sympatyczną, miłą ale także z twardą ręką. Nigdy nie pozwalałam aby pracownik źle zachował się w stosunku do klienta albo wchodził na głowę szefostwu. Chciałabym także spróbować odświeżyć swoje umiejętności na owym kierunku. Mam nadzieję, że sprostam waszym wymaganiom.

Co wniesiesz swoją osobą do Center Pharmacy?: Będę przestrzegała aby pracownik przestrzegał zasad BHP, a klient był zadowolony z świadczonych usług. Będę także na pstryknięcie palcem. Nie pozwolę aby budynek pozostawał bez opieki, a kiedy będzie dużo osób, panował nieład i nieporządek. Będę także pomagała nowym pracownikom którzy dopiero zaczynają swoją "przygodę" z ową pracą. Kiedy będzie potrzeba dołożę się do naprawy aut lub kupna leków. Spróbuję także pomóc w szukaniu dobrej firmy ochroniarskiej, a także pomóc w powiększeniu zysku firmy.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Pozdrawiam,
Carina

Akceptuje! Zapraszam do lokalu. 

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: center, pharmacy, apteka, rekrutacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych