https://www.youtube.com/watch?v=vEdjopj161A&feature=youtu.be
Użytkownik Paweł Szermieski edytował ten post 12/05/2015 - 19:46
https://www.youtube.com/watch?v=vEdjopj161A&feature=youtu.be
Użytkownik Paweł Szermieski edytował ten post 12/05/2015 - 19:46
ahhahahahaha o kurwa xD
Słaba podróbka Mariana. Nie daje okejki.
Prosta sprawa, Mariana nic nie pobije.
Przeczytałbyś opis to byś wiedział ... :fp:
Przeczytałbyś opis to byś wiedział ... :fp:
Jaki opis? Wrzuciłeś filmik tutaj, gdzie jest możliwość obejrzenia go bez włączania go na danym serwisie(YouTube). Nie każdemu się chce tam wchodzić, skoro może obejrzeć go tu? Widzę tu tylko sam film, bez żadnego opisu... To i tak nic nie znaczy, skoro napisałem, że jest to MARNA PODRÓBKA MARIANA! Pomysł był jego, a oni zrobili to samo tylko, że tak jak by "podmienili aktorów". Co jeszcze? Przekonałeś mnie i dam i im i tobie minusik.
Jaki opis? Wrzuciłeś filmik tutaj, gdzie jest możliwość obejrzenia go bez włączania go na danym serwisie(YouTube). Nie każdemu się chce tam wchodzić, skoro może obejrzeć go tu? Widzę tu tylko sam film, bez żadnego opisu... To i tak nic nie znaczy, skoro napisałem, że jest to MARNA PODRÓBKA MARIANA! Pomysł był jego, a oni zrobili to samo tylko, że tak jak by "podmienili aktorów". Co jeszcze? Przekonałeś mnie i dam i im i tobie minusik.
O kurwa, chyba się powiesze stary , tylko nie minusik 
Ci "aktorzy" są z mojej szkoły - znam osobiście kilku.

Popularny
Nie mają własnego pomysłu, aby wymyślić coś fajnego? Nie jest śmieszny ten film, dlatego że prawie wszystko wzieli z tego:
https://www.youtube.com/watch?v=e2QxvySE94g
Ci "aktorzy" są z mojej szkoły - znam osobiście kilku.
To naprawdę ci gratuluję!
Nie mają własnego pomysłu, aby wymyślić coś fajnego? Nie jest śmieszny ten film, dlatego że prawie wszystko wzieli z tego:
"Amatorski film grupy piętnastolatków, którzy za zadanie domowe, otrzymali wykonanie krótkometrażowej produkcji o charakterze komediowym. Pomysł w całości zapożyczony od użytkownika Cyber Marian. "
Czy naprawdę cała społeczność n4g to przypierdolona podstawówka próbująca zabłysnąć w tym temacie? Ja pierdole..
"Amatorski film grupy piętnastolatków, którzy za zadanie domowe, otrzymali wykonanie krótkometrażowej produkcji o charakterze komediowym. Pomysł w całości zapożyczony od użytkownika Cyber Marian. "
Czy naprawdę cała społeczność n4g to przypierdolona podstawówka próbująca zabłysnąć w tym temacie? Ja pierdole..
A to sory, wzracam honor. Nie zauważyłem tego.
Dobre, dobre xd
No i ... z tego, że zapożyczony, skoro wykonanie jest do dupy?
@edit
Mogli by się postarać i coś własnego wymyślić...
Użytkownik Dziub3k edytował ten post 13/05/2015 - 18:02
No i ... z tego, że zapożyczony, skoro wykonanie jest do dupy?
@edit
Mogli by się postarać i coś własnego wymyślić...
Weź chłopie skończ już nabijać sobie posty bo mnie irytujesz, pa pa.
Ja pierdziele, mega produkcja XDDD
haha xdd
Nie śmiszne
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
Need for Speed (2014)Napisany przez Krewella , 10/08/2014 |
|
|
||
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Szybcy wściekli :PNapisany przez Plebs, 03/03/2014 |
|
|
||
Hyde Park →
Kino i Hollywood →
Szybcy i wściekli - Fast And Furious (1 Część).Napisany przez tenostatni666 , 19/09/2012 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych