Podoba się? Zostaw komentarz czy cuś
#ANITAZOSTAWMNIE
Dziadzio walczy ostatkiem sił, koniec serii
https://www.youtube.com/watch?v=wirgZ7lUIZ0

Popularny
Podoba się? Zostaw komentarz czy cuś
#ANITAZOSTAWMNIE
Dziadzio walczy ostatkiem sił, koniec serii
https://www.youtube.com/watch?v=wirgZ7lUIZ0

Popularny
PIERWSZY XD
Ale poszedł tą HPV przez tory :DDDD

Popularny
Superancko.
Wszystko co dobre się kiedyś kończy. :CCC

Popularny
Ale poszedł tą HPV przez tory :DDDD
Wywaliło mnie z serwera. (timeout) Mój modem się przegrzał.
---------------------------------------------------
Zdałem sobie sprawę, że przesadziłem tym motorem w tym pościgu. (Tom Swift). Przepraszam za te derby, ale musieliśmy go w końcu go złapać. Po tylu próbach, to się wydaje aż śmieszne, że jednej osoby nie damy rady złapać. (Aż 6 razy). Przy następnych akcjach będę starał się to ograniczyć.
//edit: Ale jak dla Mnie, to ja w całym tym pościgu najmniej to robiłem. Jednak tak czy siak, błąd popełniłem.
Użytkownik Martin edytował ten post 05/05/2015 - 19:53
Anita Hawkins i Blaise Griffiths. Kto ich jeszcze w LSPD trzyma?
Anita Hawkins i Blaise Griffiths. Kto ich jeszcze w LSPD trzyma?
A Panu co znów nie na rączkę? :fp:
pd ma poziom bardziej derbować nie mogliscie?
Nic nic

Popularny
pd ma poziom bardziej derbować nie mogliscie?
I się zaczyna... Po co te spiny zaczynasz. Wyszło jak wyszło. Celem pościgu było złapanie uciekiniera. Uciekł Nam 6-krotnie, więc jakieś środki musieliśmy użyć. Parę błędów popełniliśmy, ale całej winy nie zwalaj na Nas.
Hmmm.. Że co ja? Jeśli chodzi o te derby to przepraszam za nie. Ale jeśli kogoś to tak interesuje to wraz z martinem zostaliśmy juź odpowiednio ukarani, więc blagam, nie spamujcie tym.Anita Hawkins i Blaise Griffiths. Kto ich jeszcze w LSPD trzyma?
Użytkownik Dxmin edytował ten post 05/05/2015 - 20:53

Popularny
Nic nic
Po raz kolejny w życiu czytam pod filmikiem związanym z naszym pościgiem falę komentarzy, czy tzw: płaczo-komentarzy. Dlaczego Wy ludzie macie cały czas coś do LSPD? Dlaczego zawsze w każdym możliwym temacie poniżacie frakcję porządkową? Manewr PIT jaki wykonujemy podczas pościgów jest normalną rzeczą. Trwa sobie pościgi trwa.. Tak z 15 minut. Skoro ucieknier sam się nie rozbije, albo nie ucieknie - trzeba postarać się w jakiś sposób zakończyć pościg, czyli zepchnąć go z drogi i tak jest wszędzie, nawet w realu. Rozumiem, że policjanci taranując motorami zachowali się może 2/10, ale co gracz powyżej ma do mnie? Że zepchnąłem go z drogi? Proszę Was.
https://www.youtube.com/watch?v=rGiBJd9zoeQ
Zobaczcie sobie tutaj (oglądajcie od 0:50) jest to pierwszy lepszy pościg znaleziony na youtube po wpisaniu "manewr pit". Widzimy że jest autostrada, są samochody, ciężarówki, wywrotki i inne pojazdy. Mimo tego policjanci z radiowozu wykonują manewr, aby zepchnąć uciekający pojazd z drogi - mogą? Mogą.
Wytłumaczcie mi, po co radiowozy policji mając coś takiego czarnego na zderzaku? Ktoś już kiedyś coś takiego przytoczył. Tak! To jest taran, dzięki któremu radiowóz ma możliwość stuknąć w samochód tak, aby ten stracił panowanie nad kierownicą bądź też utrudnić mu samą ucieczkę. Także nie rozumiem płaczu o "derby" ze strony LSPD. Gdyby to było coś nie normalnego, coś łamiącego regulamin, coś co po prostu niszczy przyjemność z rozrywki, wtedy przyznam Wam rację. Ale to jest czyste odwzorowanie realnego pościgu, drodzy gracze.
Użytkownik Sonaim edytował ten post 05/05/2015 - 20:15
Poziom.fchuj, gratulacje...
To zapraszamy do LSPD i naucz nas grać, skoro my za grosza poziomu nie mamy, a za to Ty masz większy poziom od całej frakcji razem wziętej, to wbijaj - naucz nas grać.
To zapraszamy do LSPD i naucz nas grać, skoro my za grosza poziomu nie mamy, a za to Ty masz większy poziom od całej frakcji razem wziętej, to wbijaj - naucz nas grać.

Popularny
Jesteś już tak długo w LSPD a chyba dalej nie wiesz co to manewr PIT i w jaki sposób się go wykonuje. Jak dla mnie te twoje manewry to nic innego jak celowe wjechanie w Mahonka bo możliwość ominięcia czy też wyhamowania miałeś.
Filmik całkiem spoko, szkoda tylko że przez ten upadek miałeś tak mało HP.
Użytkownik Lokalny NolLajf edytował ten post 05/05/2015 - 20:19
Jesteś już tak długo w LSPD a chyba dalej nie wiesz co to manewr PIT i w jaki sposób się go wykonuje. Jak dla mnie te twoje manewry to nic innego jak celowe wjechanie w Mahonka bo możliwość ominięcia czy też wyhamowania miałeś.
Spoiler
Filmik całkiem spoko, szkoda tylko że przez ten upadek miałeś tak mało HP.
Wiem co to manewr PIT ziomeczku i także doskonale się z Tobą zgadzam, że te dwa incydenty na SS'ach nie były PIT'em.

Popularny
Uśmiałem się podczas oglądania.
//Panowie wyżej zbytnio biorą grę do siebie.
Użytkownik Flup edytował ten post 05/05/2015 - 20:31

Popularny
Osoby, które najmocniej derbowały podczas tego pościgu zostały już odpowiednio nagrodzone przeze mnie w LSPD. Następnym razem jednak kary będą surowsze.
Użytkownik reVoo edytował ten post 05/05/2015 - 20:47
"Masakra co tu się działo"
Wywaliło mnie z serwera. (timeout) Mój modem się przegrzał.
---------------------------------------------------
Zdałem sobie sprawę, że przesadziłem tym motorem w tym pościgu. (Tom Swift). Przepraszam za te derby, ale musieliśmy go w końcu go złapać. Po tylu próbach, to się wydaje aż śmieszne, że jednej osoby nie damy rady złapać. (Aż 6 razy). Przy następnych akcjach będę starał się to ograniczyć.
//edit: Ale jak dla Mnie, to ja w całym tym pościgu najmniej to robiłem. Jednak tak czy siak, błąd popełniłem.
Po co się tłumaczyć? Skończ wasc wstydu oszczędź.
Szkoda, że koniec serii, fajnie się to oglądało XDD
Pozdro Anita! Dobranoc!

Popularny
Pozdro Anita! Dobranoc!
Na razie cześć pompa. xDD
Po co się tłumaczyć? Skończ wasc wstydu oszczędź.
Do ciebie mówię? Nie.
Do ciebie mówię? Nie.
Film jest publiczny, tak samo twoja kompromitacja pysiu :3
Hehe, ciekawie się oglądało Siebie jak się Ciebie blokowało tą radiolką, zwłaszcza na górze chilliad xd
Mi tam się podoba, ale gdybyś wjechał na górę, to może by to jakoś inaczej wglądało.
Pamiętaj, że wszystkie drogi prowadzą do centrum. Plusik dla Ciebie
Użytkownik Narid edytował ten post 06/05/2015 - 14:34
Link do podmianki skina 288 poproszę
Ziomek, ale nie pitujesz motoru.. no bez przesady.. i to w dodatku drugim motorem
Ładnie rzecz ujmując - pierdzielisz.
https://www.youtube.com/watch?v=ZLQ_bowWVoI
Początek najlepszy!
Ładnie rzecz ujmując - pierdzielisz.
https://www.youtube.com/watch?v=ZLQ_bowWVoI
Idąc tokiem myślenia tego filmiku, to w takim razie dobrze zrobiliśmy, ale nie będę wchodził w kolejne konflikty.
7:15 chyba kpisz,że to był esc.
Wykonałem to co Garrison wrzucił, jedynie w mojej wersji się powiodło ;>
Użytkownik Boniu edytował ten post 06/05/2015 - 16:23
7:15 chyba kpisz,że to był esc.
Wykonałem to co Garrison wrzucił, jedynie w mojej wersji się powiodło ;>
To nie zmienia faktu że trzeba mieć dobry poziom, żeby jako cywil włączać się do pościgu na motocyklu i pitować uciekającego.
pitowanie previona motorem śmieszne dałbym ci Out odrazu tego drugiego pana z HPV to samo
pitowanie previona motorem śmieszne dałbym ci Out odrazu tego drugiego pana z HPV to samo
Yyyy? :huh:
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych