Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

**Los Santos Times** Śmierć i pogrzeb funkcjonariusza 77'th

times dzemblues speed pogrzeb luj

• Please log in to reply
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Strażak Eryk — 3747 05/05/2015 - 18:34

Strażak Eryk
  • Gracz

*
Popularny

d926b1affd2cf9d3.jpg

5jrB3wE.jpg

Dnia piątego maja 2015 roku, w kościele Jefferson odbył się pogrzeb byłego detektywa Los Santos Police Department Pani Maddeline Suzuki z domu Bonnet, żony jednego z funkcjonariuszy 77' Street Division. Po mszy pogrzebowej przed kościołem wywiązała się strzelanina między członkami LSPD a czarnoskórą ludnością zamieszkującą okolice Jefferson i Grape Street. Podczas strzelaniny rannym został Officer Steve Suzuki, wdowiec po Maddeline. Po kilku minutach prób przywrócenia czynności życiowych Officera, zmarł na wskutek odniesionych ran postrzałowych. Po przewiezieniu zwłok do departamentowego prosektorium, uroczystość pogrzebowa Maddeline Suzuki została dokończona, jednocześnie odbył się symboliczny pogrzeb Steva Suzuki.

Ciężko jest przyjąć śmierć przyjaciela, przyjaciół. Boli nas ta strata, mam nadzieje że przynajmniej teraz Steve jest szczęśliwy - mówił pogrążony w żałobie Commander Parker Ward.

• Do góry
    • 8

#2 Chyzi0 — 9 05/05/2015 - 18:43

Chyzi0
  • Gracz

** Chuichi wydobył ze skrzynki na listy kilka papierów z urzędu oraz jakąś gazetę, przekartkował ją po czym przeczytał kilka artykułów w tym jeden dotyczący śmierci osób o nazwisku Suzuki - po powrocie do domu zasiadł na fotelu po czym z obojętną miną dodał pod nosem: **

- Szczęście w nieszczęściu...

• Do góry
    • 0

#3 Uśmiech — 419 06/05/2015 - 03:09

Uśmiech
  • Gracz

** Emily wstała z łóżka, następnie ruszyła w kapciach do skrzynki na listy w samym sercu Glen Park, wyjęła gazetę oraz usiadła na trawniku czytając gazetkę.Po jakimś czasie jej ukochany przyniósł kawkę i dosiadł się do niej.Ona zaś, gdy przeczytała artykuł na temat Steve zaszokowała się z powodu licznych kłamstw jakie w nim zostały napisane.**

Kłamią, skurwiele. - Sami sprowokowali, a teraz obwiniają nas o śmierć mojego przyjaciela.

**Wyrzuciła gazetę do śmietnika, następnie wróciła do domku oraz swojego dużego wyrka.**

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych