NIE! NIE MASZ!!!!1111oneoneone
Mam ^^
NIE! NIE MASZ!!!!1111oneoneone
Mam ^^
Mam ^^
NO I KURWA JOTPEKU CHYBA NIE KMINISZ CO JA DO CIEBIE PADOM
NO I KURWA JOTPEKU CHYBA NIE KMINISZ CO JA DO CIEBIE PADOM
Cichaj tu.
Której? xD
BANG
BANG
Jaki znowu END w nazwie tematu przepraszam bardzo ey ._.
Jaki znowu END w nazwie tematu przepraszam bardzo ey ._.
Normalny. Każdy kiedyś to zrobi. Przyszedł czas na mnie.
Ale z czasem wrócisz tak jak ja prawda?
Zobaczymy. Jak na razie powrotu nie planuję.Ale z czasem wrócisz tak jak ja prawda?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GANG BANG?
Jak lubisz... Nie wtrącam się.
też nie planowalem a jednak jestem xdZobaczymy. Jak na razie powrotu nie planuję.
też nie planowalem a jednak jestem xd
Ano jest i będzie
Ano jest i będzie
Kamilo skoro kończysz tu grac chciałbym byś to przeczytała
(niżej będziesz miała muzykę którą masz puścisz podczas czytania tego)
Więc tak chciałbym Ci napisać Kamcia iż gra z Tobą jak i rozmowy na skype były naprawdę zabawne, często śmiałaś się ze mną (ze mnie ) i teraz postanowiłaś zakończyć grę (może na zawsze, może na jakiś czas kto to wie
) Tymczasem chciałbym życzyć Tobie jak i sama wiesz komu udanej zabawy w życiu bo to właśnie do niego postanowiłaś się zalogować, tam chcesz teraz spędzić swój czas (nie rozumiem słaba grafika tam jak cholera) i mam nadzieje że te kilka ss'ów ode mnie będą ci przypominać naszą wspólną grę tymczasem mam nadzieje że jeszcze się czasem odezwiesz na skype raz na jakiś czas :huh:
https://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU
Cichaj tu.

Natasha oraz Kumiko / Dwie historie jedna z centrum, jedna z Yakuzy / jedna upierdliwa osoba Kamila ^^
Użytkownik Polski Dres edytował ten post 29/08/2015 - 05:43
Dzięki Eryk. Szybko o Tobie nie zapomnę, bo nawet mi nie pozwoliszKamilo skoro kończysz tu grac chciałbym byś to przeczytała
(niżej będziesz miała muzykę którą masz puścisz podczas czytania tego)
Więc tak chciałbym Ci napisać Kamcia iż gra z Tobą jak i rozmowy na skype były naprawdę zabawne, często śmiałaś się ze mną (ze mnie) i teraz postanowiłaś zakończyć grę (może na zawsze, może na jakiś czas kto to wie
) Tymczasem chciałbym życzyć Tobie jak i sama wiesz komu udanej zabawy w życiu bo to właśnie do niego postanowiłaś się zalogować, tam chcesz teraz spędzić swój czas (nie rozumiem słaba grafika tam jak cholera) i mam nadzieje że te kilka ss'ów ode mnie będą ci przypominać naszą wspólną grę tymczasem mam nadzieje że jeszcze się czasem odezwiesz na skype raz na jakiś czas :huh:
Cichaj tu.
Natasha oraz Kumiko / Dwie historie jedna z centrum, jedna z Yakuzy / jedna upierdliwa osoba Kamila ^^
NiomŁzy same lecą

Popularny
Wzruszające. Zachowujecie się jakby ten serwis znaczył dla Was coś więcej.Odchodzi to odchodzi.
Wzruszające. Zachowujecie się jakby ten serwis znaczył dla Was coś więcej.Odchodzi to odchodzi.
A Ty w sumie się ucisz bo robiłem to z nudów.
Dzięki Eryk. Szybko o Tobie nie zapomnę, bo nawet mi nie pozwolisz
Miło się czyta takie słowa/zdania. Mam nadzieje, że te życie do którego zalogowałam się teraz będzie wyśmienite. SS'ow nie obejrzałam bo z telefonu jest mi ciężko, ale specjalnie na tą okazję włączę komputer.
Mam nadzieję, ze jeszcze się pośmiejemy (ze mnie i z Ciebie) Niom
A Ty i tak jesteś menda
Łzy same lecą
Była 6 rano!
A Ty w sumie się ucisz bo robiłem to z nudów.
widać
widać
W sumie co tam Arcon? Skoro już tu jesteś.
marzenie mego zycia sprzatam w dodatku niewyspany
marzenie mego zycia sprzatam w dodatku niewyspany
W dalszym ciągu nie wiem co to sen, nie śpię od wczoraj i jakoś, JAKOŚ! żyje
czy powodem bezsenności puszka jest odejście pewnej pani?
czy powodem bezsenności puszka jest odejście pewnej pani?
Mirek, bo ci zaraz jebne w ten głupi łeb xD Nie, nie śpię cały dzień żeby się przestawić i chodzić spać o 22:00 bo wiadomo, szkoła.
szkoła? dawne dzieje
szkoła? dawne dzieje
To się doucz, boś gupi, oj gupi bardzo
-.-A Ty w sumie się ucisz bo robiłem to z nudów.
A Ty i tak jesteś menda
Była 6 rano!
-.-
Zapamiętam to sobie.
Ok!
Ok!!Ok!
Ok!!
Sio!
Nie!
Nie!
To spokój ma być.
Nie!
I dobrze, przynajmniej nie będzie się ze mnie smiać ;c
I dobrze, przynajmniej nie będzie się ze mnie smiać ;c
Co? Kto? Jak? Gdzie? Kiedy? Dlaczego?
Ty ze mnie, zawsze, wszędzie, za wszystko
Ty ze mnie, zawsze, wszędzie, za wszystko
Nie prawda! Śmieliśmy się zawsze razem!
Wiem <3 A teraz przepraszam, idę się uczyć kodów radiowych
Hahahahahahahahahahaha xDWiem <3 A teraz przepraszam, idę się uczyć kodów radiowych
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych