Ja tam wolę robić sushi. Przynajmniej IC to umiem przygotować
Jeszcze doucz się w kuchni i będzie dobrze
Ja tam wolę robić sushi. Przynajmniej IC to umiem przygotować
Ja tam nie idę - to jest zło.
Ja tam nie idę - to jest zło.
Nie no misia kochana mordeczka <3

Popularny
Panno Kamilo... Co to za współpraca z kimś kto ma osiem pod*****ków? Nie chce być na liście z jakimś fatboyem. Ja wciąż patrze co się dzieję!
PS. Zniszcze waszą przyjaźń

Użytkownik KaMiśkaa edytował ten post 10/07/2015 - 07:34
Jak poranek?

Jak poranek?
To akurat się zgadza Wiktor, takze Won mi stad!
https://www.youtube.com/watch?v=aZHvd0ks7Es
Won powiedziałam!
Co mi zrobisz?
Jajeczko, sio!
Ok, idę.
Nie wracaj za szybko.
wróciłem, co tam?
wróciłem, co tam?
Nic, wkurza mnie taki jeden Wiktor. A co u Ciebie?
A no a ja wkurzam taką jedną Kamile co ruda jest.
A no a ja wkurzam taką jedną Kamile co ruda jest.
No widzisz. Ten gruby mnie strasznie denerwuje.
No widzisz. Ten gruby mnie strasznie denerwuje.
A ja denerwuje tą rudą.
A ja denerwuje tą rudą.
Dobra, idź mi już stąd
Dobra, idź mi już stąd
Idę bić duty.
Cześć
Cześć
Hej ;3
Hej ;3
Jak tam życie mija piękna?
Hej.
Jak tam życie mija piękna?
A leci do przodu. A co u Ciebie gruby Eryk?
Hej.
Hej Wiktorku. Znowu będziesz mnie denerwował?

Popularny
Sądzę że obrażając mnie zachowała się Pani karygodnie Panno Kamilo i szczerze mam nadzieje że ktoś pomoże Pani być mniej agresywnym bo naprzykład Pan DEVILsky dobrze mi doradził! i teraz słucham szumu morza i jestem spokojny, Pani też dobrze radze by to Pani zrobiła, Panie Tomaszu potrzebuje tutaj Pana pomocy!
https://www.youtube.com/watch?v=boliOowONoY
Użytkownik Polski Dres edytował ten post 10/07/2015 - 17:36
A leci do przodu. A co u Ciebie
grubyEryk?
Hej Wiktorku. Znowu będziesz mnie denerwował?
Mogę.
Sądzę że obrażając mnie zachowała się Pani karygodnie Panno Kamilo i szczerze mam nadzieje że ktoś pomoże Pani być mniej agresywnym bo naprzykład Pan DEVILsky dobrze mi doradził! i teraz słucham szumu morza i jestem spokojny, Pani też dobrze radze by to Pani zrobiła, Panie Tomaszu potrzebuje tutaj Pana pomocy!
https://www.youtube.com/watch?v=boliOowONoY
A zapraszam tu Twojego kolegę, może mi doradzić coś ^^
Mogę.
Ale ja nie pozwalam.

Popularny
A zapraszam tu Twojego kolegę, może mi doradzić coś ^^
Tak więcej jestem i ja, zacznijmy od tego iż Pan Destory nie jest moim "Kolegą", a uczniem - jest na dobrej drodze, a by być w pełni spokojnym człowiekiem. Widzę iż jest Pani osobą bardzo nerwową, oraz potrzebującą spokoju oraz wyciszenia. Zalecam zacząć uczęszczać na zajęcia JOGI, oraz w małym dodatku nalegam aby Pani poszła dziś wcześniej spać, najlepiej o godzinie 21 - na słuchawkach musi Pani przez noc słuchać dziesięciogodzinnego śpiewu ptaków, bądź szumu morza, jak robi to Pan Destroy. Pozdrawiam gorąco i życzę powodzenia na nowej drodze życia, tej spokojnej drodze.
https://www.youtube.com/watch?v=jXbpTnL1NVk

Popularny
Tak więcej jestem i ja, zacznijmy od tego iż Pan Destory nie jest moim "Kolegą", a uczniem - jest na dobrej drodze, a by być w pełni spokojnym człowiekiem. Widzę iż jest Pani osobą bardzo nerwową, oraz potrzebującą spokoju oraz wyciszenia. Zalecam zacząć uczęszczać na zajęcia JOGI, oraz w małym dodatku nalegam aby Pani poszła dziś wcześniej spać, najlepiej o godzinie 21 - na słuchawkach musi Pani przez noc słuchać dziesięciogodzinnego śpiewu ptaków, bądź szumu morza, jak robi to Pan Destroy. Pozdrawiam gorąco i życzę powodzenia na nowej drodze życia, tej spokojnej drodze.
Panie Tomaszu nie wiem czy to pomoże, ta Pani jest ruda i przez społeczeństwo nazywana wredną, jak wiadomo wyciszy się po tym ale co z tego jak pozostanie jej ten problem z "wrednością" tego mnie Pan jeszcze nie nauczył.
Hmmm, czy te ptaszki mi pomogą to nie wiem, aczkolwiek wypróbuję Pana sposób.
Jak to było ?
Morza szumią, wiatru śpiew - dzika plaża pośród drzew. xd.
^^
Panie Tomaszu nie wiem czy to pomoże, ta Pani jest ruda i przez społeczeństwo nazywana wredną, jak wiadomo wyciszy się po tym ale co z tego jak pozostanie jej ten problem z "wrednością" tego mnie Pan jeszcze nie nauczył.
Pani nie jest naturalnie Ruda oraz nie jest także sztuczna Ruda - Pani jest blondynką, której mózg jeszcze walczy. A wredna to tylko dlatego, że mnie denerwują ;c
Hmmm, czy te ptaszki mi pomogą to nie wiem, aczkolwiek wypróbuję Pana sposób.
^^
Pani nie jest naturalnie Ruda oraz nie jest także sztuczna Ruda - Pani jest blondynką, której mózg jeszcze walczy. A wredna to tylko dlatego, że mnie denerwują ;c
Rudość to rudość droga Panno, w każdy sposób okropnie działa na człowieka.
Rudość to rudość droga Panno, w każdy sposób okropnie działa na człowieka.
Nie fochaj się już! Odbieraj, bo wiecznie na Ciebie czekać nie będę.
Nie fochaj się już! Odbieraj, bo wiecznie na Ciebie czekać nie będę.
Znowu widzimy u Pani objawy agresji. Proszę się opamiętać, wszystko można wyjaśnić rozmową, słowami - nigdy walką oraz agresją.
Znowu widzimy u Pani objawy agresji. Proszę się opamiętać, wszystko można wyjaśnić rozmową, słowami - nigdy walką oraz agresją.
Ale to on jest upierdliwym człowiekiem i mnie od rudych wyzywa ;c Terapia mu nie pomogła.
Ale to on jest upierdliwym człowiekiem i mnie od rudych wyzywa ;c Terapia mu nie pomogła.
Pan Destory do końca życia będzie leżeć jak roślinka i słuchać szumu morza. Za tą agresję.
Pan Destory do końca życia będzie leżeć jak roślinka i słuchać szumu morza. Za tą agresję.
Aleź mistrzu, ja jej tylko mówię prawdę starając się przy tym być spokojny cały czas słucham Pana rad.
Aleź mistrzu, ja jej tylko mówię prawdę starając się przy tym być spokojny cały czas słucham Pana rad.
Ale jest Pan chamski i wykazuje przejawy agresji, co podczas mojej terapii nie może mieć miejsca - rozumie Pan, czy chce zakończyć współpracę?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych