Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Żuraw Driving School - Wysokie premie i wypłaty.

• Please log in to reply
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Neguś — 993 16/04/2015 - 16:43

Neguś
  • Gracz

Witajcie ! W dniu dzisiejszym otwieramy rekrutacje do Zuraw Driving School.

Chcesz spróbować swoich sił ? Napisz podanie już teraz!

3726677.png

Oferujemy:

- Bardzo miłą atmosferę.

- Trzy pojazdy.(Manana,Emperor,Previon.)

- Wypłaty, w wysokości 200$-300$

- Elastyczne godziny pracy.

-Premia która będzie zależała od ilości klientów i od naprawy aut.

Wymagamy:

- Dbania o pojazdy.((w tym tankowanie,naprawianie.))

- Szanowania klientów, jak wiadomo ''Klient nasz Pan''.

- Minimum 20 dni spędzonych w stanie Los Santos.((Godziny postaci.))

- Prawo jazdy oczywiście.

- Nie przesadzać z ubraniem.. jak wiadomo - to tylko praca.

- ((Znajomość wszystkich komend jakimi będziecie posługiwać się podczas pracy))

Wzór Podania:

Część IC

Spoiler

Część OOC

Spoiler

Podania sprawdzają: 

ScoDok  Lexi

Użytkownik Lexi edytował ten post 16/04/2015 - 16:47

• Do góry
    • 0

#2 Neguś — 993 17/04/2015 - 15:41

Neguś
  • Gracz

Zapraszam do składania podań! Warto :)

• Do góry
    • 0

#3 PchamTaczki — 2 17/04/2015 - 17:58

PchamTaczki
  • Gracz

IC

Imię: William

Nazwisko: Zumbo

Data urodzenia: 20-02-1985.

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak.

Numer telefonu: 6729132

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Jasne, że posiadam doświadczenie w owym zawodzie. Pracowałem w wielu firmach, naukach jazdy oraz taxi, m.in.: Santos Taxi, Silver Driving School, GajnaMafia Driving School, White Driving School, Razor Driving Scholl a także miałem własną nauke jazdy, którą była, Zumbo Driving School Jednak wszystkie te firmy przestały funkcjonować. Szukam w sił w następnej nauce i myśle, że się w niej odnajdę.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Hmmm. Nie będe się rozpisywać. Po pierwsze, znam miasto prawie, że jak własną kieszeń. Po drugie, z kursantami mam styczność nie od dziś, wiem gdzie mają jezdzić i co mają robić. Czego mają przestrzegać a czego im wolno. Poza tym jestem pracowity i punktualny.

Czy bierzesz leki, bądź chorujesz na Lokomocję: Nie.

OOC

Imię: Norbert.

Link do Konta Globalnego: http://net4game.com/...71-pchamtaczki/

Użytkownik PchamTaczki edytował ten post 17/04/2015 - 17:58

• Do góry
    • 0

#4 RadziuEd — 1 17/04/2015 - 18:22

RadziuEd
  • Gracz

Imię:Jesse

Nazwisko: Shaw

Data urodzenia: 21.04.1990

Numer telefonu:5412770

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Nie, byłaby to moja pierwsza taka praca.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić:

Co tu dużo pisać, starałbym się poświęcać jak najwięcej czasu pracy, no i oczywiście przynosić jak najlepsze zyski dla firmy.

((OOC))

Imię: Radek

Link do Konta Globalnego: http://net4game.com/...36015-radziued/

• Do góry
    • 0

#5 Neguś — 993 17/04/2015 - 18:47

Neguś
  • Gracz

IC

Imię: William

Nazwisko: Zumbo

Data urodzenia: 20-02-1985.

Numer telefonu: 6729132

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Jasne, że posiadam doświadczenie w owym zawodzie. Pracowałem w wielu firmach, naukach jazdy oraz taxi, m.in.: Santos Taxi, Silver Driving School, GajnaMafia Driving School, White Driving School, Razor Driving Scholl a także miałem własną nauke jazdy, którą była, Zumbo Driving School Jednak wszystkie te firmy przestały funkcjonować. Szukam w sił w następnej nauce i myśle, że się w niej odnajdę.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Hmmm. Nie będe się rozpisywać. Po pierwsze, znam miasto prawie, że jak własną kieszeń. Po drugie, z kursantami mam styczność nie od dziś, wiem gdzie mają jezdzić i co mają robić. Czego mają przestrzegać a czego im wolno. Poza tym jestem pracowity i punktualny.

OOC

Imię: Norbert.

Link do Konta Globalnego: http://net4game.com/...71-pchamtaczki/

Imię:Jesse

Nazwisko: Shaw

Data urodzenia: 21.04.1990

Numer telefonu:5412770

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Nie, byłaby to moja pierwsza taka praca.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić:

Co tu dużo pisać, starałbym się poświęcać jak najwięcej czasu pracy, no i oczywiście przynosić jak najlepsze zyski dla firmy.

((OOC))

Imię: Radek

Link do Konta Globalnego: http://net4game.com/...36015-radziued/

Akceptuję.

• Do góry
    • 0

#6 Neguś — 993 20/04/2015 - 18:28

Neguś
  • Gracz

@ref

• Do góry
    • 0

#7 Maya99 — 1 21/04/2015 - 12:02

Maya99
  • Świeżak

Imię:Alisa

Nazwisko:Arent

Data urodzenia:5.04.1995

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak

Numer telefonu:5437371

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie:Tak, pracowałam w kilku innych naukach jazdy tylko, że w innym mieście, jestem doświadczona w prowadzeniu samochodu, a także umiem dobrze wytłumaczyć zasady poruszania się po jezdni. Myślę, że nadam się do tej roboty.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Lubię prowadzić samochód, bardzo dużo czasu na to poświęcam. Mogłabym pomóc firmie w zdobyciu klientów, pieniędzy. Jak wcześniej już napisałam, myślę, że nadam się do tej pracy. 

Czy bierzesz leki, bądź chorujesz na Lokomocję. Nie, nie choruje na lokomocje i biorę tylko RutinoScorbin.

Imię:Maja

Link do Konta Globalnego:http://net4game.com/.../136303-maya99/

Mało godzin, mało gs, ale jak wyżej napisałam to jest moje 3 konto, na tamtych miałam po 400 h, i przestałam grać, teraz zaczynam od początku, także proszę to wziąć pod uwagę.

• Do góry
    • 0

#8 AriIIs — 722 21/04/2015 - 12:27

AriIIs
  • Gracz

Imię:Alisa

Nazwisko:Arent

Data urodzenia:5.04.1995

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak

Numer telefonu:5437371

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie:Tak, pracowałam w kilku innych naukach jazdy tylko, że w innym mieście, jestem doświadczona w prowadzeniu samochodu, a także umiem dobrze wytłumaczyć zasady poruszania się po jezdni. Myślę, że nadam się do tej roboty.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Lubię prowadzić samochód, bardzo dużo czasu na to poświęcam. Mogłabym pomóc firmie w zdobyciu klientów, pieniędzy. Jak wcześniej już napisałam, myślę, że nadam się do tej pracy. 

Czy bierzesz leki, bądź chorujesz na Lokomocję. Nie, nie choruje na lokomocje i biorę tylko RutinoScorbin.

Imię:Maja

Link do Konta Globalnego:http://net4game.com/.../136303-maya99/

Mało godzin, mało gs, ale jak wyżej napisałam to jest moje 3 konto, na tamtych miałam po 400 h, i przestałam grać, teraz zaczynam od początku, także proszę to wziąć pod uwagę.

Odrzucam. Mało godzin + mało GS. Nie chcemy szkodników w naszej firmie.

• Do góry
    • 0

#9 UŻYTKOWNIK MEFJU — 570 21/04/2015 - 15:10

UŻYTKOWNIK MEFJU
  • Gracz

Imię: Frank

Nazwisko: Barone

Data urodzenia: 29.10.1989

Numer telefonu: 516-55-66

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Niestety nie, jednak uważam, że trzeba od czegoś zacząć.

Jestem sumiennym i punktualnym pracownikiem. Nie sprawiam żadnych problemów. Znakomicie wywiązuje się z powierzonych mi obowiązków. Pracując tutaj stawiałbym na wielki profesjonalizm i zaangażowanie. Uważam, że mam w pewnym stopniu jakieś doświadczenie dotyczące tej branży. Szybko odnajduje się w nowym gronie i łapie nowe, nieznane mi dotąd rzeczy. Znam miasto jak własną kieszeń.

Czy bierzesz leki, bądź chorujesz na Lokomocję: Nie.

((OOC))

Imię: Adrian

Link do Konta Globalnego: http://net4game.com/...rian-aka-mefju/

• Do góry
    • 0

#10 AriIIs — 722 21/04/2015 - 15:12

AriIIs
  • Gracz

Imię: Frank

Nazwisko: Barone

Data urodzenia: 29.10.1989

Numer telefonu: 516-55-66

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Niestety nie, jednak uważam, że trzeba od czegoś zacząć.

Jestem sumiennym i punktualnym pracownikiem. Nie sprawiam żadnych problemów. Znakomicie wywiązuje się z powierzonych mi obowiązków. Pracując tutaj stawiałbym na wielki profesjonalizm i zaangażowanie. Uważam, że mam w pewnym stopniu jakieś doświadczenie dotyczące tej branży. Szybko odnajduje się w nowym gronie i łapie nowe, nieznane mi dotąd rzeczy. Znam miasto jak własną kieszeń.

Czy bierzesz leki, bądź chorujesz na Lokomocję: Nie.

((OOC))

Imię: Adrian

Link do Konta Globalnego: http://net4game.com/...rian-aka-mefju/

Odrzucam. Podanie jest okej, ale zbyt mało godzin na postaci.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych