Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[G] Nuestra Loco Warriors || X4

gang nuestra loco warriors nortenos

• Zamknięty Temat jest zamknięty
116 odpowiedzi w tym temacie

#1 7Neo7 1568 13/04/2015 - 16:49

7Neo7
  • Gracz

*
Popularny

UPgx90l.png
Nuestra Loco Warriors || X4 - Jeden z wielu setów podziemia Nuestra Familia mający swój początek na północnych terenach South Central - Las Colinas. Korzenie X4 sięgają do lat siedemdziesiątych - to właśnie wtedy grupka emigrantów złączyła się i postanowiła razem tworzyć jedność broniąc się przed wciąż narastającymi atakami ze strony czarnych oraz chcąc zatamować częściowo napływ narkotyków z wrogich terytorium. Gangsterzy z północy słyną z wielkiej brutalności oraz morderstw bez skrupułów. Nie raz i nie dwa słyszy się tutaj o powieszonych reprezentantach trzynastki, zastrzelonym czarnym reprezentującym wrogie
kolory. Nuestra Loco Warriors słynęli z oddania do czerwieni oraz do swojej kultury i szacunku do ludzi z Collinas, Pieniądz dla nich nie ma znaczenia, to rodzina jest dla każdego najważniejsza.

MbHjso4.png

Jefe - Najważniejsza osoba na dzielnicy, kontroluje on wszystko i wszystkich. Każda informacja czy też pieniądz zarobiony przez handlowanie narkotykami, trafia do niego. Żaden mieszkaniec go nie zna, siedzi zazwyczaj w domu i planuje swój cały dzień oraz przelicza pieniądz, który jest mu potrzebny. Zazwyczaj on rozpoczyna ceremonie Blood in,  wyznacza odpowiednie osoby do udziału w ceremoni.

Shoot Caller - Każda najważniejsza osoba potrzebuję swojej prawej ręki. Tak i Jefe' ma taką osobe, jest nim Shoot Caller'. Pod nie obecność Jefe', Shott Caller zajmuje się wszystkim i każdym, przydziela zadania Captainowi i dba o dobro dzielnicy. Zazwyczaj zajmuje się brudną robotą, czyli mordowanie słabego ogniwa, lub nie lojalnych członków organizacji.

.

Captain - Osoba, która działa tylko na polecenia wręczane z 'góry'. Zajmuje się ludźmi, którzy są pod nim. Zna kazdą morde na dzielnicy, nikt pod nim nie może się przeciwstawić, jego słowa są święte, nie słuchanie poleceń lub ignorowanie Captain'a, Równa się ze brutalnym pobiciem. To dzięki jego zdaniu Jefe' i shoot Caller wie, kogo przyjąć do rodziny, a kogo rozstrzelić i zakopać.

Merecido - Żołnierz z jajami. Tak można nazwać osobę stojącej na tym miejscu w hierarchi. Jego głównym zadaniem jest obserwacja wszystkich gangsterów, zwykły typowy informator, który zajmuje się papierkową i brudną robotą. To on wie jak rozkręcać interesy, jak zarobić jak najwięcej pieniędzy. Można go nazwać szpiegiem, niezawodnym ninja. Jeśli Shoot Caller jest prawą ręką Generala, a Captain prawą ręką Shoot Callera, to można określić, że ludzie stojący na tej pozycji w gangu są prawymi rękoma wszystkich kapitanów. Podlegają bezpośrednio pod kapitanów. Zbierają pieniądze od zwykłych dzieciaków i przekazują je dalej. Sa to prawowici członkowie gangu, którzy kilkuletnią służbą zasłużyli na tę pozycję. Merecido nie zalicza się do 'rady' gangu. Jego głos nie liczy się aż tak jak reszty.

Soldado - Gangster wprowadzony w kulturę gangu oraz działający na rzecz podziemia - Nuestra Familia. Godny reprezentant liczby czternaście, który przeszedł rytułał przejścia - tak zwane Blood In. Odpracował wiele lat, wylał sporo kropelek potu by móc reprezentować czternastkę i udało mu się. Widział co nie co i wie co tak na prawdę dzieje się w piwnicach i strychach w domach na Las Colinas - wie również co kręci się w okół niego, kto obraca całym tym gównem. Na co dzień walczy o życie sprzedając narkotyki, zajmując się pomniejszymi napadami. Jest to podstawowa jednostka całej organizacji; jest w stanie zastrzelić każdego kto wypowie choć jedno słowo 'za dużo' w stronę Nuestra Familia, w stronę liczby czternaście. Jest to dla niego święta rzecz, za którą jest na prawdę w stanie umrzeć.

Nuevo - Nowy. Chłopak z osiedla, który został zauważony przez gangsterów. Jest już w rodzinie, ale to nie znaczy, że może z siebie robić nie wiadomo kogo, nadal jest obserwowany i pilnowany, coraz bardziej wtajemniczany w gangsterke. Rozpoznaje się go po czarnej barwie, wręczonej przez samego Jefe, lub ewentualnie Shoot Caller'a. Zazwyczaj jest to młody osobnik, zbiera doświadczenie żeby mógł być kimś ważniejszym.

4tSsRZd.png

X4, XIV, 14 - Główny symbol Norteńos, reprezentantów czerwieni. Liczba ta powstała z kilku ważnych czynników, a mianowicie tak zwana 'matka' Norteńos - Nuestra Familia - wszczęła wojnę z La eMe o władzę w podziemiu USA. Litera 'N' jest to czternsta litera w alfabecie, przez co prosto można wywnioskować, dlaczego Norteńos skupiają swą uwagę na liczbie czternaście. Wszystko wzięło się od litery 'N' - 'Nuestra Familia'. Wiele źródeł twierdzi, że obraża ona liczbę '13' - gangi Sureńos, M-M; dlatego, że przewyższa ją ([...] 13, 14, [...]). Najważniejszym czynnikiem jednak jest czternaście reguł, których każdy żołnierz Norteńos musi przestrzegać. W innym przypadku zginie prędzej niż mu się to wydaje...

Czerwień - Kolor towarzyszący kulturze Norteńos od wielu, wielu lat. Symbolizuje ona przede wszystkim krew, która została wylana przez członków gangu w obronie za dzielnice, za swą kulturę, za całe podziemie Norteńos. Wielu z reprezentantów Norteńos ginęło właśnie za czerwoną bandanę i za osiedle, inni zaś przecierali nią rany i składali w ofierze. W Azteckiej kulturze, starożytni wojownicy moczyli się krwią swoich przeciwników. Żołnierze Norteńos chcąc kontynuować ową tradycje, nosili krew swoich wrogów właśnie na czerwonych bandanach. Kolejny czynnik to całkowite przeciwieństwo koloru niebieskiego - reprezentantów południa, Sureńos. Wszystkie działania X4 mają za zadanie zniszczyć odłamy La eMe.

Blood in - Rytuał wprowadzający każdego nowego świeżaka w szeregi gangu Norteno. Całość jest bardzo znana. Gdy ktoś z zarządu gangu zadecyduje, że dany osobnik nadaje się na żołnierza X4, zostaje on poddany próbie. Próba polega na zadaniu kilka dość ważnych dla członków gangu pytań, a następnie gdy uzna, ze jest gotowy - zostaje okładany przez czternaście sekund przez wybranych do tego zadania członków gangu. Jego zadaniem jest stanie, wyprostowanym. Jeśli osobnik upadnie, czas zostaje przerywany, zaś on podnoszony. Gdy nie wytrzyma - konsekwencje są znane każdemu. Gdy zda, zostaje prawowitym członkiem gangu; dopiero od tamtego czasu zaczyna się jego kariera, jego nowe życie.

Chicago Bulls - drużyna koszykówki z Chicago występująca w amerykańskiej zawodowej lidze NBA. Tej drużnie kibicuje większość członków organizacji. Noszą ich koszulki, oraz grywają czasami w kosza, porównując się do zawodników z tej druzyny.
Nie którzy robią swój własny nadruk na koszulce z tej drużyny, szpanując nią na dzielnicy.

CpTwKL5.png

Każdy członek organizacji zna na pamięć 10 zasad, każdy się ich musi przestrzegać.

1.Szacunek do braci przedewszystkim, będąc z nami musisz być gotów oddać ręke za  brata.
2.Osiedle, to twój dom - który musisz chronić do ostatniego tchu.
3.Barwa musi zawsze zdobić twoje ciało, wiedz co reprezentujesz i reprezentuj dumnie.
4.Nigdy nie działaj na własną ręke, o każdym interesie musi wiedzieć Jefe'.
5.za sprzedawanie na komendzie, śmierć długa i bardzo bolesna.
6.szanuj jefe niczym ojca swojego, pamiętaj, że to on dał ci szanse zabłyśnięcia i zarobku.
7.Bądź lojalny wobec rodziny, każde polecenie wydane przez wyższe rangą osoby traktuj powaznie.
8.Zabójstwo na członku naszej rodziny jest zabronione, bez obecności jefe lub Shoot Callera.
9.trzymaj język za zębami, ściany mają uszy.
10.Złamanie punktu regulaminu równa się ze śmiercią, pomyśl o tym dwa razy, zanim coś zrobisz.

LwWiuZv.png

HPpng_weahqnx.png

Las Colinas - Osiedle położone na północy całego South Central na wzniesieniu - to właśnie z tego osiedla można z łatwością obserwować co dzieje się na innych terenach co jest wielkim plusem. Większość ludności tych okolic to rasa latynoska, chociaż są też odłamy czarno-skórych. Na osiedlu dosyć często czuć ten przyjemny aromat... Po chodnikach walają się spalone filtry, po grubych lolkach. To właśnie okoliczne ziele, hodowane w ukryciu; bez żadnych specyfików i modyfikacji, Zaznać tego smaku mogą jedynie "wtajemniczeni". Ta miejscowość znana jest z tego, że ziele stąd jest hodowane w najlepszych warnukach,dzięki temu smak jest nie ziemski. Dlatego co 3 osoba tam pali. Nie mal każda ściana jest pomalowana na czerwono, w nocy ta dzielnica zamienia się w piekło, członkowie organizacji mogą brutalnie pobić za byle jakie krzywe spojrzenie.

|Dotychczasowe Filmiki z naszej gry|

Spoiler

RiWV5LE.png

Kubin/Neo: No siema! Dodam coś jeszcze od siebie w tej notce - można powiedzieć, że gramy bardziej "old" czyli rodzina, ośka i kultura tej organizacji - każdy się trzyma z każdym, czyli są np. 3 osobowe grupki osób i oni ogólnie przebywają ze sobą ten czas, nie lubie kółka różańcowego jak to wszyscy mówią, bo tak przecież nie powinno być, staram sie odwzorować gre do rzeczywistości. A no i te słuchawki, nie używamy ich - używamy podobnego środka komunikacji TELEFONU. Zapraszam pograć coś, bądź jakaś wspólna interakcja. :D

Grafa: Fil
Aplikacja: Kubin

Użytkownik 7Neo7 edytował ten post 01/05/2015 - 23:17

• Do góry
    • 22

#2 Jaszek1073 13/04/2015 - 16:50

Jaszek
  • Gracz

No to lecimy! ;)

• Do góry
    • 2

#3 Dr Gumiś 1218 13/04/2015 - 16:51

Dr Gumiś
  • Gracz

Lecim! :P

• Do góry
    • 0

#4 Verter 1514 13/04/2015 - 16:52

Verter
  • Gracz

Już na officjalną? Może pogralibyście coś IC, bo ani widu ani słychu.

• Do góry
    • 0

#5 Bielsonek180 13/04/2015 - 16:52

Bielsonek
  • Gracz

^_^

• Do góry
    • 0

#6 Patrykx7 1880 13/04/2015 - 16:52

Patrykx7
  • Gracz

Zobaczymy jak to będzie. Trzymaj moje powodzenia, Carbon :D

• Do góry
    • 1

#7 Frosi636 13/04/2015 - 16:55

Frosi
  • Gracz

Powodzenia.

• Do góry
    • 0

#8 Hendzioszek 2141 13/04/2015 - 16:57

Hendzioszek
  • Gracz

Powodzenia. :)

• Do góry
    • 0

#9 NIKEN 874 13/04/2015 - 17:04

NIKEN
  • Gracz

*
Popularny

Powodzenia

• Do góry
    • 8

#10 BlackMen12476 13/04/2015 - 17:04

BlackMen12
  • Gracz

O proszę. Ciekawe jak teraz się do domku dostanę :D Powo

• Do góry
    • 0

#11 KVSHBOY600245 13/04/2015 - 17:10

KVSHBOY600
  • Gracz

Lecimy na pełnej! :) 

• Do góry
    • -1

#12 Uśmiech419 13/04/2015 - 17:12

Uśmiech
  • Gracz

Powodzenia !

• Do góry
    • 0

#13 ZielonyRybnik1337 94 13/04/2015 - 17:19

ZielonyRybnik1337
  • Gracz

Lecimy, lecimy. :D

• Do góry
    • 0

#14 Lokalny Patriota X32024 13/04/2015 - 17:22

Lokalny Patriota X3
  • Gracz

*
Popularny

Norte, moje pierwsze klimaty. Powodzenia rzecz jasna, zawsze na tamtej strefie chciałem grać X4. :)

• Do góry
    • 3

#15 AkcjoNus6659 13/04/2015 - 17:24

AkcjoNus
  • Gracz

Wszystko już gotowe żeby grać na pełnej, mam nadzieje? No i o której gracie? Bo nie czytałem aplikacji, przepraszam - nie chce mi się.

• Do góry
    • 1

#16 proe84 13/04/2015 - 17:26

proe
  • Gracz

Zobaczymy jak długo się utrzymacie. Powodzenia.

• Do góry
    • 0

#17 7Neo7 1568 13/04/2015 - 17:30

7Neo7
  • Gracz

Wszystko już gotowe żeby grać na pełnej, mam nadzieje? No i o której gracie? Bo nie czytałem aplikacji, przepraszam - nie chce mi się.

No już prawie Akcjonusz, grywać będziemy wieczorkami ;p

• Do góry
    • 0

#18 Dr Gumiś 1218 13/04/2015 - 17:50

Dr Gumiś
  • Gracz

Norte, moje pierwsze klimaty. Powodzenia rzecz jasna, zawsze na tamtej strefie chciałem grać X4. :)

To mój pomysł z tą strefą, od zawsze chciałem grać w org. co by tam miała strefę. :D

• Do góry
    • 2

#19 MACIBA HERE1302 13/04/2015 - 17:50

MACIBA HERE
  • Gracz

Wreście norte, zajebiscie. Powodzenia

Użytkownik Macibaa edytował ten post 13/04/2015 - 17:51

• Do góry
    • 1

#20 Lokalny Patriota X32024 13/04/2015 - 18:14

Lokalny Patriota X3
  • Gracz

To mój pomysł z tą strefą, od zawsze chciałem grać w org. co by tam miała strefę. :D

Próbowałes Brazylie tam, co nie?

• Do góry
    • 0

#21 Dr Gumiś 1218 13/04/2015 - 18:18

Dr Gumiś
  • Gracz

Próbowałes Brazylie tam, co nie?

Miałem próbować, ale od razu się poddałem i kumpel na siłę chyba zrobił to szybko padło. 
A ja może kiedyś zrobię dobrą Brazylię z dobrą ekipą. ;)

• Do góry
    • 0

#22 DrNotra272 13/04/2015 - 18:29

DrNotra
  • Gracz

Powodzonka :)

• Do góry
    • 0

#23 Azzu127 13/04/2015 - 18:50

Azzu
  • Gracz

Norte moje i Ziela por vida! A tak poważnie, to powodzenia :) Grajcie sobie.

• Do góry
    • 1

#24 Wello 29 14/04/2015 - 16:35

Wello
  • Gracz
O kuźwa, Kubin szalejesz ;D powodzonka mordeczko ;p
  • Do góry
    • 1

#25 emuno ddl594 14/04/2015 - 18:04

emuno ddl
  • Gracz

*
Popularny

Powo Kubin :wub:

• Do góry
    • 3

#26 Mitis2265 14/04/2015 - 18:56

Mitis
  • Gracz
Moze wpadne, obgadamy w piatek. Dawno w norte nie grałem.
/pisze z telefonu
  • Do góry
    • 2

#27 KarolesX3 312 14/04/2015 - 19:15

KarolesX3
  • Ofiara włamania(włamanie)

Lecimy!

• Do góry
    • 0

#28 Marhley316 14/04/2015 - 19:26

Marhley
  • Gracz

Jak widzę tą aplikację to mnie krew zalewa :D

• Do góry
    • 1

#29 MaRio45555 14/04/2015 - 19:27

MaRio45
  • Gracz

Powodzenia wpadnę do was na pewno :)

• Do góry
    • 0

#30 Velo873 14/04/2015 - 19:27

Velo
  • Gracz

Kubin? Pamiętasz starego kumpla, kumplu? Mieliśmy grać na (reklama) u Ozijara i tej Marchewy (czy jakoś tak) w Norteńos. Powo. ;)

Tylko estetyka tematu mi nie odpowiada. Poprawcie to, bo to, że grać potraficie - to ja wiem.

Użytkownik NNB edytował ten post 14/04/2015 - 19:28

• Do góry
    • 0

#31 IceSurprise 36 14/04/2015 - 20:02

IceSurprise
  • Gracz

Powodzenia ;)

• Do góry
    • 0

#32 Alan Szoker3058 14/04/2015 - 20:22

Alan Szoker
  • Gracz

*
Popularny

Powodzenia, stary! W tych klimatach czujesz się niczym ryba w wodzie. 

W sumie, to "powodzenia" nie będzie konieczne, bo wiem że uciągniesz to; z klimatem! ;) 

• Do góry
    • 3

#33 Bóg Kamil 282 14/04/2015 - 20:35

Bóg Kamil
  • Zbanowani
Kubin morda nie do rozbicia. :3
  • Do góry
    • 1

#34 7Neo7 1568 14/04/2015 - 21:09

7Neo7
  • Gracz

Powo Kubin :wub:

Powodzenia, stary! W tych klimatach czujesz się niczym ryba w wodzie. 

W sumie, to "powodzenia" nie będzie konieczne, bo wiem że uciągniesz to; z klimatem! ;) 

Kubin morda nie do rozbicia. :3

O kuźwa, Kubin szalejesz ;D powodzonka mordeczko ;p

Miło to od was słyszeć, jak narazie wg. mnie przynajmniej gra się świetnie - HG jest MEGA!
Z deemem trzeba popracować. XDD

Kubin? Pamiętasz starego kumpla, kumplu? Mieliśmy grać na (reklama) u Ozijara i tej Marchewy (czy jakoś tak) w Norteńos. Powo. ;)

Tylko estetyka tematu mi nie odpowiada. Poprawcie to, bo to, że grać potraficie - to ja wiem.

Jak widzę tą aplikację to mnie krew zalewa :D

Wiem, nie zbyt piękna notka - ale będzie zmieniana. Najpierw chce się zająć organizacją w grze, potem forum.

• Do góry
    • 0

#35 Cienio276 14/04/2015 - 21:14

Cienio
  • Gracz
Powo ;)
  • Do góry
    • 2

#36 SOJAG753 14/04/2015 - 21:17

SOJAG
  • Gracz
Kogoś od Ziela z ekipy masz?
  • Do góry
    • 0

#37 7Neo7 1568 14/04/2015 - 21:32

7Neo7
  • Gracz

Kogoś od Ziela z ekipy masz?

Nikogo nie ma z jego ekipy, prócz mnie. Zawsze mogą podbić ic i pokazać się ;)

• Do góry
    • 0

#38 Creatywny536 14/04/2015 - 21:42

Creatywny
  • Gracz

Ten sam Bobcat przez 3 organizacje Gumisia się przewija. :)

• Do góry
    • 0

#39 7Neo7 1568 14/04/2015 - 21:43

7Neo7
  • Gracz

*
Popularny

Żeby nie było, że nie ma ss'ów - to pyknąłem pare z gry.

Spoiler

Użytkownik 7Neo7 edytował ten post 14/04/2015 - 21:45

• Do góry
    • 8

#40 RolluTwoimPanemSuko 1973 14/04/2015 - 21:50

RolluTwoimPanemSuko
  • Gracz

Będzie tak jak z Brazylijczykami?

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: gang, nuestra, loco, warriors, nortenos

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1