Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Normando Famillia - Call All My Shooters

normando familia beng beng

• Please log in to reply
53 odpowiedzi w tym temacie

#1 olo4549 29/03/2015 - 01:10

olo454
  • Świeżak

tkjwjuD.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=2lBiG62fxsk&feature=youtu.be

Celownik troche poprawiony, postrzelane. Niestety nie udało mi się nagrać wymiany ognia, w której nasz wóz wpierdolu ucierpiał, lecz ładnie się wzbogaciliśmy. :) LECIMY NA PEŁNEJ.

• Do góry
    • -4

#2 Leito624 29/03/2015 - 01:16

Leito
  • Gracz

Olek ssij kule :)

Użytkownik Leito edytował ten post 08/02/2016 - 16:03

• Do góry
    • 2

#3 olo4549 29/03/2015 - 01:19

olo454
  • Świeżak

Zajebiście! Lecisz Oluś, lecisz!

<3

• Do góry
    • 0

#4 PrzyjacielDzieci 246 29/03/2015 - 01:27

PrzyjacielDzieci
  • Gracz

cele nie masz ale ujdzie.

• Do góry
    • 0

#5 dzik_ 1913 29/03/2015 - 01:34

dzik_
  • Gracz
Em... ta cala organizacja co ma w ogóle reprezentować? Na filmie niby ten DM widać ale taki ze ledwo strzelacie do tego co się rusza. Jako najbardziej znienawidzona org na serwerze lepiej nie dawać filmów bo wiadomo ze zostaniesz zminusowany bo raczej nikt nie lubi osób które urwaly się z centrum i przeszkadzają w grze, nie?
  • Do góry
    • 2

#6 olo4549 29/03/2015 - 01:37

olo454
  • Świeżak

Em... ta cala organizacja co ma w ogóle reprezentować? Na filmie niby ten DM widać ale taki ze ledwo strzelacie do tego co się rusza. Jako najbardziej znienawidzona org na serwerze lepiej nie dawać filmów bo wiadomo ze zostaniesz zminusowany bo raczej nikt nie lubi osób które urwaly się z centrum i przeszkadzają w grze, nie?

Przykro mi kolego, ale gram na "S'Central" od roku 2012. Grałem w różnych organizacjach. Wszyscy mają nas za organizacje z centrum, a w historii grup swoich postaci macie "PLATINUM GYM, CASKAY.., ROYAL GYM czy też tytan workshop" Więc przemyślcie co piszecie, bo wbijamy w to.

• Do góry
    • 0

#7 RolluTwoimPanemSuko 1973 29/03/2015 - 01:43

RolluTwoimPanemSuko
  • Gracz

cele nie masz ale ujdzie.

Oj nie ma, coś o tym wiem. :>

Przykro mi kolego, ale gram na "S'Central" od roku 2012. Grałem w różnych organizacjach. Wszyscy mają nas za organizacje z centrum, a w historii grup swoich postaci macie "PLATINUM GYM, CASKAY.., ROYAL GYM czy też tytan workshop" Więc przemyślcie co piszecie, bo wbijamy w to.

Nie dziwcie się że ludzie mają o was taką opinie skoro każdemu rzucacie się do gardła i nie można z wami nic ugrać. IC zachowujecie się jak ludzie z centrum, podskakujecie, kozaczycie - zero klimatu podczas gry z innymi grupami przestępczymi.

• Do góry
    • 1

#8 PrzyjacielDzieci 246 29/03/2015 - 01:45

PrzyjacielDzieci
  • Gracz

Nie dziwcie się że ludzie mają o was taką opinie skoro każdemu rzucacie się do gardła i nie można z wami nic ugrać. IC zachowujecie się jak ludzie z centrum, podskakujecie, kozaczycie - zero klimatu podczas gry z innymi grupami przestępczymi.

mc dobrze gra i mają cela o czym sie przekonałem dwie godziny temu jak mi zmasakrowali staliiona.

Użytkownik PrzyjacielDzieci edytował ten post 29/03/2015 - 01:45

• Do góry
    • 0

#9 RolluTwoimPanemSuko 1973 29/03/2015 - 01:46

RolluTwoimPanemSuko
  • Gracz

mc dobrze gra i mają cela o czym sie przekonałem dwie godziny temu jak mi zmasakrowali staliiona.

A no zdarza się, ale to tylko gra! ;) Z tematu znikam, swoją opinie zostawiłem.

• Do góry
    • 1

#10 Hexu1375 29/03/2015 - 01:48

Hexu
  • Gracz
Co to za organizacja dla dmu?
  • Do góry
    • 0

#11 PrzyjacielDzieci 246 29/03/2015 - 01:57

PrzyjacielDzieci
  • Gracz

*
Popularny

A no zdarza się, ale to tylko gra! ;) Z tematu znikam, swoją opinie zostawiłem.

Przecież się nie gniewam bo nie mam za co Co do tej org jakoś grają trzeba im dać czasu.

Użytkownik PrzyjacielDzieci edytował ten post 29/03/2015 - 01:57

• Do góry
    • 7

#12 Jednooka Czirliderka 446 29/03/2015 - 02:02

Jednooka Czirliderka
  • Gracz

Ta organizuje marny poziom, meldowanie na słuchawce "czarnuch przejechał", 24 na dobe granie w lokalu zamknięci od środka, sprint, płacz, odwalanie, DAWANIE /q OD RAZU PO STRZELANIU mimo, że was śledziliśmy :) ((szkoda że nie nagraliście tego że o mało tahoma nie buchła i że daliście /q chwilę potem mimo, że za wami jechaliśmy :) ))

• Do góry
    • 1

#13 Pokój Z Widokiem Na Wojnę 644 29/03/2015 - 02:09

Pokój Z Widokiem Na Wojnę
  • Gracz

Powodzenia, grajcie oby zgodnie z regulaminem, :)

• Do góry
    • 0

#14 olo4549 29/03/2015 - 02:31

olo454
  • Świeżak

Ta organizuje marny poziom, meldowanie na słuchawce "czarnuch przejechał", 24 na dobe granie w lokalu zamknięci od środka, sprint, płacz, odwalanie, DAWANIE /q OD RAZU PO STRZELANIU mimo, że was śledziliśmy :) ((szkoda że nie nagraliście tego że o mało tahoma nie buchła i że daliście /q chwilę potem mimo, że za wami jechaliśmy :) ))

Ja dostałem crasha, a potem wziąłem się za obróbkę filmu, bo nie widziałem sensu wbicia ponownie do gry. Jeden z naszych został, okradliście go potem :)

Powodzenia, grajcie oby zgodnie z regulaminem, :)

Ta, dzieki.

Co to za organizacja dla dmu?

Dm na groszków, już nie pamiętasz? :)

Niestety, lecz niejaki Marcelo Sargaldo czy coś takiego, przyjechał w imieniu Kolumbii załatwiać z nami sojusz, dzień lub dwa dni później wpada nam na parking, zaczyna strzelać do naszych, gdy go złapaliśmy tłumaczył się, że nie możemy go okradać bo jest cywilem. Czy to jest ten wasz poziom? To tak mają grać organizacje? Lub płakać na /w bo muszą stracić broń?

• Do góry
    • 1

#15 Milioner Various 2021 29/03/2015 - 02:32

Milioner Various
  • Gracz
dno i wodorosty + okazja do zarobienia, tak jak mówiłem.
  • Do góry
    • 2

#16 olo4549 29/03/2015 - 02:34

olo454
  • Świeżak

Nie rzucamy się do gardeł, tylko mamy taki styl gry. Gramy we własnej grupce i nie przyjmujemy nikogo z zewnątrz, proste. Ale mówienie, że gdy damy wam m4 to przestaniecie nas atakować, gdy my atakujemy was, jest śmieszne, pozdrawiam.

dno i wodorosty + okazja do zarobienia, tak jak mówiłem.

Kim ty w ogóle jesteś?

• Do góry
    • 0

#17 Milioner Various 2021 29/03/2015 - 02:39

Milioner Various
  • Gracz

*
Popularny

Kim ty w ogóle jesteś?

Ja? Od jutra zarządzam waszą bronią, robię wszystko żeby administracja was usunęła no a ic to wiadomo, robie z wami to co każdy.

//edit: sorki, od dzisiaj.

Użytkownik various_ edytował ten post 29/03/2015 - 02:40

• Do góry
    • 8

#18 olo4549 29/03/2015 - 02:40

olo454
  • Świeżak

Ja? Od jutra zarządzam waszą bronią, robię wszystko żeby administracja was usunęła no a ic to wiadomo, robie z wami to co każdy.

To co każdy? Czekam, czekam. Willo ostrzelane, Bloods ostrzelane, motorki ostrzelane, zapraszam!

• Do góry
    • -1

#19 Konrad`4078 29/03/2015 - 02:53

Konrad`
  • Gracz

To co każdy? Czekam, czekam. Willo ostrzelane, Bloods ostrzelane, motorki ostrzelane, zapraszam!

I to "ostrzelanie", jest sukcesem? Chyba nie widziałeś co Blods, CC, BR i Yakuza robią razem. Myślę, że się przekonasz!
Tak nawiasem... moje jedno BW, za BW waszych hm... 5 ludzi? xd Opłacalne!

Macie, próbkę sobie zobaczcie... Ah... wy macie cztery gnaty razem i tahome, oni ponad 50 gnatów i o wiele, wiele więcej aut. Jestem ciekaw wyniku.

https://www.youtube.com/watch?v=uI8qW4A9voY

https://www.youtube.com/watch?t=54&v=lzWZz9QGXj8

Użytkownik Miguś edytował ten post 29/03/2015 - 03:04

• Do góry
    • 0

#20 Patton1268 29/03/2015 - 02:59

Patton
  • Gracz

Dobre strzelanie, nie wiem o co Wam zupełnie chodzi, chłopaki są nowi na mieście i chcą się pokazać, a Wy zamiast rozegrać to IC to prujecie się przez forum, bosz.

XD

• Do góry
    • 2

#21 Konrad`4078 29/03/2015 - 03:01

Konrad`
  • Gracz

*
Popularny

Dobre strzelanie, nie wiem o co Wam zupełnie chodzi, chłopaki są nowi na mieście i chcą się pokazać, a Wy zamiast rozegrać to IC to prujecie się przez forum, bosz.

XD

Nie da się IC xd Podbijasz, to dzida /zamknij do lokalu i znowu /zamknij. Albo stoją rozstawieni na rogach strefy i meldują na słuchawce: "Czarnuch na torach!". Podjedziesz zagadać, to lecą z tekstem: Czego na nasz teren? Co Tu robisz? Wypad!  :lol:  Ogólnie beka straszliwa... 

• Do góry
    • 5

#22 olo4549 29/03/2015 - 03:10

olo454
  • Świeżak

Nie da się IC xd Podbijasz, to dzida /zamknij do lokalu i znowu /zamknij. Albo stoją rozstawieni na rogach strefy i meldują na słuchawce: "Czarnuch na torach!". Podjedziesz zagadać, to lecą z tekstem: Czego na nasz teren? Co Tu robisz? Wypad!  :lol:  Ogólnie beka straszliwa... 

Taka gra IC :) Poprawka, 16 osób z gnatem :)

I to "ostrzelanie", jest sukcesem? Chyba nie widziałeś co Blods, CC, BR i Yakuza robią razem. Myślę, że się przekonasz!

Macie, próbkę sobie zobaczcie... Ah... wy macie cztery gnaty razem i tahome, oni ponad 50 gnatów i o wiele, wiele więcej aut. Jestem ciekaw wyniku.

Byłem tam z wami :)

• Do góry
    • 0

#23 RolluTwoimPanemSuko 1973 29/03/2015 - 03:34

RolluTwoimPanemSuko
  • Gracz

Nie rzucamy się do gardeł, tylko mamy taki styl gry. Gramy we własnej grupce i nie przyjmujemy nikogo z zewnątrz, proste. Ale mówienie, że gdy damy wam m4 to przestaniecie nas atakować, gdy my atakujemy was, jest śmieszne, pozdrawiam.

Nikt z moich ludzi nie prosił Cię o M4 więc przestań pieprzyć głupoty, sami nawet nie wiecie co gracie, strzelacie słabo a o poziomie waszych ludzi nawet się nie wypowiadam. Nie będę z Tobą dyskutował bo nie warto, wolę wam dokopać IC.

:grin: Good.

• Do góry
    • 2

#24 olo4549 29/03/2015 - 04:38

olo454
  • Świeżak

Nikt z moich ludzi nie prosił Cię o M4 więc przestań pieprzyć głupoty, sami nawet nie wiecie co gracie, strzelacie słabo a o poziomie waszych ludzi nawet się nie wypowiadam. Nie będę z Tobą dyskutował bo nie warto, wolę wam dokopać IC.

Odpowiem stanowczym - nie zesraj się, pozdrawiam. Kup leki swoim ludziom. ^_^

• Do góry
    • 0

#25 LA Capone112 29/03/2015 - 07:52

LA Capone
  • Gracz
Zamiast płakać na forum to rozpierdzielce ich IC, nie rozumiem sensu tej kłótni. Filmik słaby, nie wiem czy to slowmotion czy lagi. Zero efektów.
  • Do góry
    • 0

#26 Katsurarz47 29/03/2015 - 08:22

Katsurarz
  • Gracz

Zamiast płakać na forum to rozpierdzielce ich IC, nie rozumiem sensu tej kłótni. Filmik słaby, nie wiem czy to slowmotion czy lagi. Zero efektów.

Ależ przyjacielu, oramy ich od dobrych kilku dni - Jeżeli już zaczęliśmy shitstorm na forum, pochwalę organizacje za to, że oprócz marnej gry promują również styl gry "na terminatora"

md7pdjp.jpg

Jeżeli ktoś ma wątpliwości o co chodzi - Gość został porwany, związany, postrzelony, wbiłem mu BW w wodzie - 5 minut później przejeżdżając przez ich "ośke" spotykam moją ofiarę biegnącą w stronę budynku org, żeby nie zostać znowu porwanym.  >.<

PS: Linijkę wyżej gość pisze o tym, jak to puchowa kurtka unosiła go na wodzie, podczas gdy był nieprzytomny.

Użytkownik Katsurarz edytował ten post 29/03/2015 - 08:25

• Do góry
    • 1

#27 Jednooka Czirliderka 446 29/03/2015 - 08:43

Jednooka Czirliderka
  • Gracz

Ja dostałem crasha, a potem wziąłem się za obróbkę filmu, bo nie widziałem sensu wbicia ponownie do gry. Jeden z naszych został, okradliście go potem :)

Co nie zmienia faktu, że pasażerowie obu aut ((tylko kierowcy zostali)) Wyszli z gry podczas cały czas trwającej akcji dynamicznej :) po prostu wyszliście z gry jak wjeżdżaliśmy na piętrowy :)

gdy my atakujemy was, jest śmieszne, pozdrawiam.

HAHAHAH To mnie rozbawiłeś :) Cale dnie stoję u Was porywam Wam ludzi, po czym on odgrywają dryfowanie na delfinka ze związanymi rękoma i jedną postrzeloną nogą, a wy kampicie się w lokalu 24 na dobę :) Ale spoko :) teraz tak namieszaliście, że nie zdąrzycie wpisać nawet /zamknij :)

• Do góry
    • 1

#28 Yockerr146 29/03/2015 - 10:07

Yockerr
  • Gracz

Ależ przyjacielu, oramy ich od dobrych kilku dni - Jeżeli już zaczęliśmy shitstorm na forum, pochwalę organizacje za to, że oprócz marnej gry promują również styl gry "na terminatora"

md7pdjp.jpg

Jeżeli ktoś ma wątpliwości o co chodzi - Gość został porwany, związany, postrzelony, wbiłem mu BW w wodzie - 5 minut później przejeżdżając przez ich "ośke" spotykam moją ofiarę biegnącą w stronę budynku org, żeby nie zostać znowu porwanym.  >.<

PS: Linijkę wyżej gość pisze o tym, jak to puchowa kurtka unosiła go na wodzie, podczas gdy był nieprzytomny.

Według czasu ustalonego na serwerze, to mineło już parę godzinek. Nie mieliście z tego co mi wiadomo prawa wbijać Character Kill, to co miałem zrobić phę ? Większy śmiech na sali jak dla mnie, to nie opłacanie melin .. Po dwóch minutach wywaliło mi serwer, wchodzę patrze a tu pod melinką jestem.

Użytkownik Daisuke edytował ten post 29/03/2015 - 10:08

• Do góry
    • 0

#29 Zły I Czarny Goryl37 29/03/2015 - 10:26

Zły I Czarny Goryl
  • Gracz

Co to pierwszego filmiku. Czy ta gra polega na specjalnym pitowaniu, wjeżdżaniu na ESC ? I jeszcze Ten Marcello udaje Kolumbian, LSPD czy raczej motocykliste ?

• Do góry
    • 2

#30 Katsurarz47 29/03/2015 - 10:45

Katsurarz
  • Gracz

Według czasu ustalonego na serwerze, to mineło już parę godzinek. Nie mieliście z tego co mi wiadomo prawa wbijać Character Kill, to co miałem zrobić phę ? Większy śmiech na sali jak dla mnie, to nie opłacanie melin .. Po dwóch minutach wywaliło mi serwer, wchodzę patrze a tu pod melinką jestem.

To, że system wymaga opłacenia meliny, nie znaczy, że IC przychodzi komornik i Cię wypuszcza. Powinieneś siedzieć tam cały czas, albo czekać aż opłacimy budynek. Oprócz tego, zamiast odgrywać nadludzkie umiejętności pływackie, mogłeś zwyczajnie napisać, że ktoś Cie znalazł i zabrał do szpitala.

• Do góry
    • 0

#31 Yockerr146 29/03/2015 - 10:54

Yockerr
  • Gracz

To, że system wymaga opłacenia meliny, nie znaczy, że IC przychodzi komornik i Cię wypuszcza. Powinieneś siedzieć tam cały czas, albo czekać aż opłacimy budynek. Oprócz tego, zamiast odgrywać nadludzkie umiejętności pływackie, mogłeś zwyczajnie napisać, że ktoś Cie znalazł i zabrał do szpitala.

Wiem, teraz o tym myślałem i stwierdzam Ci rację. Nie będę się wykucał, chociaż jedną nogę miałem sprawną gdyż nie była zawiązana więc mógłbym coś zdziałać .. Ale co do CK, to i tak nie mogliście mi wbijać ;)

• Do góry
    • 0

#32 Pani Karmel23 29/03/2015 - 11:10

Pani Karmel
  • Gracz

Jesteś chyba największym płaczkiem jakim widziałam. Skończ bojować na forum i zajmij się grą IC, bo to ma być zabawa, a nie jakieś pierdolenie. Skoro ich organizacja nie ma żadnego członka z jakąkolwiek karą, to chyba dobrze świadczy, nie? Bo skoro by mieli, to nie grali by według reguł. A widząc tu twój profil to nie dość, że klątwa, to pewnie jeszcze jakiś noobski odpadek z BMF ^^

• Do góry
    • 0

#33 Lokalny Patriota X32024 29/03/2015 - 11:19

Lokalny Patriota X3
  • Gracz

Mają z kimś kose to do nich walą. Powiedzcie że wy tak nie robiliście :P

• Do góry
    • 2

#34 Pani Karmel23 29/03/2015 - 11:20

Pani Karmel
  • Gracz

według nich to powinni jak w zegarku wszystko robić i tylko dawać się im porywać, rzucać im bronie do auto - bo tylko stats /stats /stats się liczy ^^

• Do góry
    • 0

#35 Lokalny Patriota X32024 29/03/2015 - 11:41

Lokalny Patriota X3
  • Gracz

według nich to powinni jak w zegarku wszystko robić i tylko dawać się im porywać, rzucać im bronie do auto - bo tylko stats /stats /stats się liczy ^^

A tego to ja już nie wiem, oceniam filmik tylko.

• Do góry
    • 0

#36 Maciej To Ziomal502 29/03/2015 - 11:43

Maciej To Ziomal
  • Gracz

w sumie może pogram z wami kiedys

• Do góry
    • 0

#37 olo4549 29/03/2015 - 12:46

olo454
  • Świeżak

Motorki wypowiedziały nam wojne, to robimy wojne, a że oni wolą się spłakać, niż grać dalej to ich problem. Po co grać dalej, jak można pisać swoje sukcesy w porwaniach :)

• Do góry
    • -1

#38 Fullclip1041 29/03/2015 - 12:50

Fullclip
  • Gracz

Grajcie sobie, grajcie, konflikty załatwimy w grze. Mam tylko nadzieje, że Wy wtedy nie przeniesiecie gry na forum i w dział skargi na graczy. . Filmik fajny, zostawiam lajka, ot co. :rolleyes:

Użytkownik DEJWuŚ edytował ten post 29/03/2015 - 12:59

• Do góry
    • 1

#39 Milioner Various 2021 29/03/2015 - 12:52

Milioner Various
  • Gracz

*
Popularny

Jesteś chyba największym płaczkiem jakim widziałam. Skończ bojować na forum i zajmij się grą IC, bo to ma być zabawa, a nie jakieś (cenzura)enie. Skoro ich organizacja nie ma żadnego członka z jakąkolwiek karą, to chyba dobrze świadczy, nie? Bo skoro by mieli, to nie grali by według reguł. A widząc tu twój profil to nie dość, że klątwa, to pewnie jeszcze jakiś noobski odpadek z BMF ^^

Noobski co? xDDD

Jeśli chodzi Ci o BMF, to patrz co my zawsze z Pixoskiem robimy, jak widzimy takie gównomafie z centrum:

https://www.youtube.com/watch?v=-0dTwVxkJBk

No, a teraz wracaj tam klepać duty bo 30 minut stania w jednym miejscu za $200 to zajebista sprawa i jedyna opcja zarobku jak dla Ciebie.

Jeśli chodzi o mnie, to nie masz pojęcia o tym co ja gram, nie znasz mnie więc sklej - co do klątwy, otrzymałem ją za obraze GM'a podszywacza (Promise Me), kara jak najbardziej nie była słuszna, wkrótce wygasa.

/topic: filmik gówniany jak organizacja

• Do góry
    • 5

#40 Casual 270 29/03/2015 - 13:04

Casual
  • Gracz

Noobski co? xDDD

Jeśli chodzi Ci o BMF, to patrz co my zawsze z Pixoskiem robimy, jak widzimy takie gównomafie z centrum:

https://www.youtube.com/watch?v=-0dTwVxkJBk

No, a teraz wracaj tam klepać duty bo 30 minut stania w jednym miejscu za $200 to zajebista sprawa i jedyna opcja zarobku jak dla Ciebie.

Jeśli chodzi o mnie, to nie masz pojęcia o tym co ja gram, nie znasz mnie więc sklej - co do klątwy, otrzymałem ją za obraze GM'a podszywacza (Promise Me), kara jak najbardziej nie była słuszna, wkrótce wygasa.

/topic: filmik gówniany jak organizacja

Ja widzę tylko jak robicie zwykłe db i jak strzelacie z mostu, więc nie wiem co w tym specyficznego jest. Co do filmu to ładnie, każdy ma prawo nagrywać co chce, a co do organizacji nie wiem jak gracie więc nie ocenie, ale tak jak napisał Bartek, takie zakładanie organizacji jest po to, by każdy mógł spróbować. A Ty various, ledwo co się zarejestrowałeś a uważasz się za Boga - nie tędy droga.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych