https://www.youtube.com/watch?v=EoycaUbMMm0&feature=youtu.be

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=EoycaUbMMm0&feature=youtu.be
Będziemy robić częściej takie "wywiadowe dni"
Masz ładny głos

Popularny
Supcio Muzyczke można prosić szefowo?
Bardzo podoba mi się wasza inicjatywa na wywiady z gangami. Jednak powinniście poruszać tam bardziej sprawy "życia w gettcie". Coś w stylu gang Landu czy coś. Oby wam się to nie znudziło. Powodzonka.
Coś, czym powinny kierować się inne radiostację. Byleby to nie była taka chwilowa zajawka bo zajebiście to wychodzi.
Użytkownik Oezu edytował ten post 15/03/2015 - 23:41
Pamiętam to jak dziś, jak stwierdziłem, że idealnie pasowałabyś do radiostacji i przekonywałem Cię, żebyś dołączyła do San Andreas News, kiedy zajmowałem się tam rekrutacją. Twierdziłaś, że się w tym nie widzisz i nie ogarniesz, a teraz... wrzucasz takie fajne filmy dotyczące radiostacji.
Miło się ogląda. To, że masz przyjemny głos już Ci kiedyś mówiłem na TS'ie, więc niczym nowym Cię nie zaskoczę. Oby więcej filmów!
No i jest mój wywiad, super pomysł, oby pojawiało się więcej takich materiałów.
Fajnie, lecz textury wgrywające się po czasie mocno mnie drażnią
z filmiku:
XD
Co do filmu, spoczko się oglądało, oby więcej takich materiałów.
Riva (Restart the game). Nie jestem na komputerze, więc mam nadzieję, że yt znajdzieSupcio
Muzyczke można prosić szefowo?
Żyje, żyje. Ukrywam sie na razie po kątach z książkami do matury.Pati, Ty jeszcze żyjesz?
Spoczko film.
Dzięki! Dobry pomysł, zabieramy go ze sobą. Nadstawiajcie uszy!Bardzo podoba mi się wasza inicjatywa na wywiady z gangami. Jednak powinniście poruszać tam bardziej sprawy "życia w gettcie". Coś w stylu gang Landu czy coś.
Oby wam się to nie znudziło. Powodzonka.
Użytkownik Patrice edytował ten post 16/03/2015 - 07:47
No no, widzę że załapaliśmy się na filmie. Propsy za inicjatywę, oby tak dalej i zapraszamy ponownie.
O jak miło, nawet jesteśmy i my na motelu.
Fajnie, lecz textury wgrywające się po czasie mocno mnie drażnią
Niestety nie wiem jak temu zapobiec.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych