Hi!
Przyszedł czas na to abym ja powitał was. Moja przygoda zaczęła się w 2014 roku, gdy ściągnął mnie na serwer kolega. Na samym początku swoją gierkę zaczynałem w organizacjach przestępczych, a później zawitałem do LSPD gdzie spędziłem ponad rok czasu z małymi przerwami. Trochę czasu minęło i nie żałuje tutaj spędzonych godzin, na serwerze czy na mumble.
Nie ma co tu się rozpisywać, let's go!
POZDROWIENIA!!
KAMISIA - Kobieta bez serca (chociaż ja tego nie odczuwam) podobno bardzo mnie lubi, a żeby nie była zła to musi być na pierwszym miejscu!
Boxidro - Ten ma dość ode mnie dostawania "muczek", nigdy nie potwierdził, ale tak na prawdę to on mnie kocha! :whistle:
Dzemblues - stary ale jary Parker Ward, wieczny mój partner w RCB. Chcesz z nim pograć? Nie polecam, bo jak zaczniesz to nie skończysz
Fil - mój kochany Deemiarz w Lordsach, zawsze go kochałem!
Kolba - pijak jakich mało, jego przyłapałem jak pił z Kadetami na służbie, nie ładnie! :whistle:
Speedu - Steve, którego ostatnio pobiłem. Lubię się z nim i z niego śmiać!
Bannanek - Bo to on dachował radiolki na prostej drodze. hue hue : D
Flap - znana mordka, bo wkurza się na mnie gdy mówię A zamiast U.
Vernon - O boshe, kogo ja tu wymieniam. Ale on spoko bo odwala.
Pudziek - Najlepszy driver w RCB (nie no żartuje oczywiście, jest znany, lubię go.)
Dziku - Z nim zaczynałem swoją przygodę w innych jednostkach LSPD, a przede wszystkim w DB. Troszkę się znamy, wciągał mnie do kolumbijczyków, ale ja 4ever LSPD.
Pjedro - Ten którego ostatnio wrzuciłem na przetrzymkę, z którym gram w CS'a, bo strasznie lami i muszę go wykerować.
Dominik - Patrole, Niktex i te inne sprawy. Wiadomo o co chodzi! Hehe.
Wercia - Ukochana Maddie, Zuzia zawsze będzie o tym pamiętać. Patrole żeby wywieźć brudasów uwiecznią się w pamięci na dłużej, heheszky.
Xentis - Dobry medyk, kochany Jordan z FBI - ogólnie polecam gracza, fajnie się z nim gra.
Bigos - Fajnie się grało, do czasu aż się Nina zaczęła dowiadywać o pewnych rzeczach.
Merkin - Kuba dobra mordka, wspólne patrole z Dianką, trochę gry w centrum. Ogólnie to go nie lubię.
Kogo nie ma to pisać! (widocznie nie ma w znajomych bądź przeoczyłem, wybaczcie! :whistle: )
A na koniec dwie muzyczki ode mnie, które kocham!
https://www.youtube.com/watch?v=3pdiFfor3nY
https://www.youtube.com/watch?v=wdiNK8_ShSk
GameMaster N4G - 30 Maj / 1 czerwiec 2015 - 24 lipiec 2015 r.
Użytkownik Truskawek# edytował ten post 02/05/2017 - 17:43

Temat jest zamknięty