Dżihad II - Odcinek 2 - Let's Play by Mahonek
Podoba się? Zostaw łąpkę i komentarz. To mnie motywuje
https://www.youtube.com/watch?v=CyeybWGIYrc

Popularny
Dżihad II - Odcinek 2 - Let's Play by Mahonek
Podoba się? Zostaw łąpkę i komentarz. To mnie motywuje
https://www.youtube.com/watch?v=CyeybWGIYrc

Popularny
Beka z policjanta co spamił F i dał ESC, ale oglądam dalej.
Pierszy
Edit: ktoś się wbił w momencie wysyłania i drugi
Użytkownik AbdullahDelGrippo edytował ten post 07/03/2015 - 20:34

Popularny
Dobry policjant props; dostaje tyle pestek wsiada do auta i code 0 XDDDDDDDDDD
O kurwa, nieźle.
Dobry policjant props; dostaje tyle pestek wsiada do auta i code 0 XDDDDDDDDDD
A jak, przecie pestkami jeszcze nikt nikogo nie zabił
CODE 0 XD

Popularny
Aż żal tego policjanta, 0 rp, wbijasz w niego tyle pestek a on daje code 0, wsiada do samochodu i jeszcze esc naciska
Mi się podoba
Kiedy planujesz kolejny odcinek wrzucić Mahon?
Nie wiem jakich centrumów do tego PiDi przyjmują. Trzeba być kretynem, aby dać ESC i spamować F, w sumie to jest kretynem...
//Dostał kilka kulek, ale co tam! Jeszcze jebnie CODE 0 na słuchawce i zadowolony.
Użytkownik Mikellek edytował ten post 07/03/2015 - 20:45
Dobry filmik do skargi
Omg ten typek pd;ik bugował animke. Propsiki za filmik , daje like.
Rzeczywiście dżihad ostrzelanie jednego radiowozu. Dodatkowo ten policjant. Weźcie spalcie te serwery. xD
Rzeczywiście dżihad ostrzelanie jednego radiowozu. Dodatkowo ten policjant. Weźcie spalcie te serwery. xD
Tak wybrali gracze w głosowaniu
Dostaje kulki w ciało i Code 0 i esc, jebłem XD.
Powinni zrobić z nim porządek.
filmik zajebisty, czekamy na więcej!
pidika powinni wyjebać z lspd, fajne masz dźwięki broni
Śmieszna sytuacja.
Ten film jedynie udowadnia jak niski poziom ma funkcjonariusz, który włączył ESC.
Sam filmik spoko, tylko ten napis ,,Wchodzisz na służbę Bel Visto Restaurant" - mógł się nie pojawiać. xdd
I mogłeś dać /tog @1, @2, @3, @4, @5. ;pp
Niezłą masz baze xd.
Użytkownik Willem edytował ten post 07/03/2015 - 21:07
Poziom policji widze dalej wysoki
Odcinek zajebisty!
Propsy Mahon, fajnie się ogląda- a PD pokazało, że nie potrafi grać. Powinny być wyciągnięte konsekwencje za ten ESC.
Nie no, ja pierdole. Nie dość, że ESC, to kurwa dostaje dwie serie z MP5 I na radio CODE 0 VERONA. - Nie mam więcej pytań... ![]()
ale to lspd ma poziom, o kurde
Puaczki up:
1. Żadnego ESC'a nie dawałem, jakby ktos był mądry, to by zauważył, że jakbym dał ESC, to chyba nie pisałbym nic.
2. U mnie on strzelal malymi seriami i w momencie gdy przestał, to wezwałem CODE 0.
3. Chciałem schować się w radiowozie i byłem pewny, że nie mam animki. (btw - tylko raz nacisnąłem F, a nie jak ktoś tam wyżej napisał 'spamił F'.)
4. Mogłem odegrać co chcę, więc odegrałem, że dostałem po rękach i w kamizelke.
Tyle, bez pozdrowień.
Użytkownik eXtreme15 edytował ten post 07/03/2015 - 21:02
Zarąbiste, ale pidik dał esc ogólnie chciał zbugować animke czy ciul wie co. Mahonek zawsze na propsie, hehe. Trzymaj lajkacza.
Puaczki up:
1. Żadnego ESC'a nie dawałem, jakby ktos był mądry, to by zauważył, że jakbym dał ESC, to chyba nie pisałbym nic.
2. U mnie on strzelal malymi seriami i w momencie gdy przestał, to wezwałem CODE 0.
3. Chciałem schować się w radiowozie i byłem pewny, że nie mam animki. (btw - tylko raz nacisnąłem F, a nie jak ktoś tam wyżej napisał 'spamił F'.)
Tyle, bez pozdrowień.
Stary, ale nawet jak strzelał tymi seriami. To ty JEDNĄ na pewno dostałeś, więc IC byłeś ranny, ale co tam! - Code 0 zawsze na propsie.
@Edit; Tylko jakbyś nie miał ESC'a to by ci normalnie HP spadało jak podszedł mahonek do ciebie z bliska i zaczął strzelać.
Ale ja cie pozdrawiam.
Użytkownik KlimaT edytował ten post 07/03/2015 - 21:26
Pedek wszystko popsuł.. :/

Popularny
Puaczki up:
Tyle, bez pozdrowień.
Najlepiej będzie jeżeli odejdziesz z LSPD, bo tym filmikiem popsułeś swoją reputacje..
Jeżeli chodzi o film to brak mi słów, rewelka! Czekam na następny odcinek z niecierpliwością
Użytkownik PROponujek edytował ten post 07/03/2015 - 21:34
Puaczki up:
Tyle, bez pozdrowień.
Z tego co widzę w powyższych komentarzach to nie ma żadnych puaczków.
Może i strzelał do Ciebie małymi seriami ale Ty na pewno musiałeś jakąś dostać ale i tak CODE 0 i tyle x]
Mogłeś już przyjąć te bw na klatę tym bardziej, że mahonek to normalnie odegrał ale musiałeś zacząć tworzyć jakieś różne kombinacje które na filmiku wyglądają jak wyglądają.
Z pozdrowieniami.
Co do filmiku to props, czekam na dalsze odcinki.
żałosny poziom policjanta, w sumie jak i całe lspd (z wyjatkami)
Dobry dzihad naprawdę Mahon, czekałem na ten odcinek i nie żałuje, bo się pośmiałem z tego pi dika he he he.
Mi tam się filmik podoba, ciekawa akcja. - Ludzi i tak się do niczego przekonać nie da, bo jeden powie jedno, a wszyscy jak małpy to powtarzają. - ESC nie było, to mogę zapewnić + jak wyżej napisałem: Odegrałem, że dostałem po rękach i w kamizelkę, nadal bez pozdrowień.
Mi tam się filmik podoba, ciekawa akcja. - Ludzi i tak się do niczego przekonać nie da, bo jeden powie jedno, a wszyscy jak małpy to powtarzają. - ESC nie było, to mogę zapewnić + jak wyżej napisałem: Odegrałem, że dostałem po rękach i w kamizelkę, nadal bez pozdrowień.
Ty się lepiej martw czy inva nie stracisz
Strzelaniny są akcją dynamiczną póki nie miał bw mógł wzywać co chciał. Swoją drogą ciekawe czy wy odgrywacie każdy postrzał banda hipokrytów.
Ty się lepiej martw czy inva nie stracisz
Oj ziomuś, ja sie nie mam o co martwic. ;p
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych