Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

**Przeglądając internet, lub czytając gazety można natknąć się na ogłoszenie**

• Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 RudyPolak — 131 16/01/2015 - 16:00

RudyPolak
  • Gracz

**Można natrafić na ogłoszenie o zbiórce datków na kościół**

Szczęść boże! Z dniem dzisiejszym ruszyła zbiórka na kościół pod wezwaniem Najświętszej Maryi Panny.

Dla nas każdy pieniądz się liczy!

Jeśli chcesz przekazać datek napisz do nas E-Mail.

Adres: [email protected] ((Moje PW))

Za wszystkie datki bóg zapłać.

Użytkownik Wiktor Górnicz edytował ten post 16/01/2015 - 16:01

• Do góry
    • 0

#2 NPWM X3 — 67 16/01/2015 - 16:23

NPWM X3
  • Gracz

** Marquis czytając wpis zauważa ów artykłu śmiejąc się mówi do siebie: **

Kurwa na tace dawać ale od siebie nic nie dają, mało tego pedofilia znowu rośnie...

• Do góry
    • 2

#3 Mickeey — 118 16/01/2015 - 16:29

Mickeey
  • Gracz

**Dustin przeglądając internet zauważa owe ogłoszenie wybuchając śmiechem mówi do siebie:**

Dam im dolara, co mi szkodzi.

• Do góry
    • 0

#4 Trusii — 588 17/01/2015 - 03:12

Trusii
  • Gracz

** Daniel zaczął przeglądać internet, po czym natknął się na to ogłoszenie, siedzi chwile w bezruchu po czym ze łzami w oczach ze śmiechu dodaje post: **

Znów jacyś krętacze, zapewne hajsy idą tylko dla nich i nic takowego nie powstanie, idioci!

** następnie wyszedł z owego ogłoszenia i zaczął słuchać dalej muzyki na YT **

• Do góry
    • 0

#5 Porucznik Góral — 0 17/01/2015 - 22:52

Porucznik Góral
  • Gracz

** Jonatan wchodzi do pokoju, kładzie teczkę na stole, następnie zdejmuje swój kapelusz oraz okulary i rzuca nimi na biurko siadając szybko na kanapie, która znajduje się koło stoliku. Na stoliku leży teczka oraz zamknięty laptop, Jenkins szybko otwiera laptopa, loguje się i puszcza spokojną i kulturalną muzykę, po czym otwiera teczkę wyciąga swój markowy długopis oraz segregator z podaniami i zaczyna się nimi zajmować. Po jakimś czasie sprawdzania zatrzymuje się i odkłada długopis, zaczyna przeglądać internet, natrafiając na owe ogłoszenie czyta je trzy razy i mówi do siebie: **

Wątpię w to że jest to prawdziwa zbiórka na datki, ale nie jestem Sherlockiem Holmesem że mam czas na sprawdzanie autentyczności tej wiadomości, chociaż jeśli to prawda, zresztą... Wyślę im jakąś symboliczną sumkę, w końcu tak powinien zrobić prawdziwy chrześcijan.

** Po tych słowach, zamknął przeglądarkę internetową i wstał, udając się w stronę kuchni **

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych