Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[PROBLEM & PROPOZYCJA] Telefon: "Ktoś do ciebie dzwoni" i numer owej osoby, dodanie Imienia lub Nazwiska.

propozycja problem telefon numer nazwisko imie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 MustangPL — -3 15/01/2015 - 19:24

MustangPL
  • Gracz

Witam, nie będę się tu rozpisywał ani nic podobnego, napisze konkretnie o co chodzi i co proponuje zmienić/naprawić.

Zawsze jak ktoś do was dzwoni, pojawia się okienko po prawej stronie ekranu pod ilością pieniędzy, nie drażni was fakt, że dzwoni do was telefon i pojawia się numer owej osoby a nie na przykład imię lub nazwa jaką sobie sami ustawicie, a macie tą osobę zapisaną w telefonie wraz z np. 10 innymi osobami i za każdym razem jak dzwoni do was owa osoba to nie wiecie kto to dokładnie dzwoni, bo numery wydają się podobne.

1d77408d74960.png

I tu jest właśnie moja propozycja, by dodać np. pod/nad numerem Imienia i nazwiska osoby, która do was dzwoni?

Czy to by graczowi nie ułatwiło życia i rozgrywki, za każdym razem trzeba się pytać "Hallo kto mówi?" 

Nie wiem jak inni ale może znajdą się osoby, które poparłyby te propozycje?

Chyba rozpoznanie kto w danym momencie do ciebie dzwoni jest lepsze niż sam numer telefonu, hmm? :D

PS: Nie wiem w jakim dziale pisać propozycje bo owego działu nie znalazłem na forum lub źle szukałem - nie wiem, miało być krótko, lecz nie wyszło.

Pozdrawiam :D

• Do góry
    • 0

#2 ImALegend — 283 15/01/2015 - 20:07

ImALegend
  • Gracz

Jak dla mnie ? Zbędne. A co do działu... dział z propozycjami odblokowuje ci się dopiero jak masz 50 postów

• Do góry
    • 0

#3 MustangPL — -3 16/01/2015 - 08:52

MustangPL
  • Gracz
Temat do usuniecia.
  • Do góry
    • 0

#4 ^Sosna75^ — 16 17/01/2015 - 09:53

^Sosna75^
  • Gracz
Jestem za! Irytuje trochę to jak masz kontakt zapisany, a i tak musisz pytać " kto mówi "...
  • Do góry
    • 0

#5 Kaluch — 49 17/01/2015 - 11:31

Kaluch
  • Gracz
Jak najbardziej za wprowadzeniem, kiedy ktoś dał v-carda powinno pokazywać.
  • Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: propozycja, problem, telefon, numer, nazwisko, imie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych