Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Brothers Taxi! 250$ wypłaty!o

taxi brothers rekrutacja taksówka bracia

• Zamknięty Temat jest zamknięty
34 odpowiedzi w tym temacie

#1 Banan4don — 897 12/01/2015 - 21:57

Banan4don
  • Gracz
Witamy! Jesteśmy nową firmą na rynku! Szukamy doświadczonych kierowców!

Nasze wymagania wobec przyszłego pracownika:

- Brak aktywnych kar
- Doświadczenie na scenie RP
- Dbania o pojazdy
Co możemy zaoferować:
- Zgraną ekipe
- Pojazdy firmowe
- Wypłaty w wysokości 250$
- Komunikator radiowy

Wzór Podania:

IC:
Imię i nazwisko:
Nr Telefonu:

Doświadczenie (screen ze /stats):
Dlaczego mamy wybrać Ciebie:

OOC:
Imię:
Kilka słów o sobie:
Staż na serverze RP:

​

Użytkownik banan4don edytował ten post 17/01/2015 - 21:27

• Do góry
    • 0

#2 Meritt — 1807 12/01/2015 - 22:13

Meritt
  • Gracz

((Zapłaciłeś za użycie tego obrazka? Nie sądzę. Widzisz przecież, że jest on ze stocku, w którym płaci się za wykorzystanie tego zdjęcia. Nawet jest znak wodny. Usuń to i nie rób z siebie pośmiewiska.))

• Do góry
    • 0

#3 Urban_26 — 0 13/01/2015 - 07:37

Urban_26
  • Gracz

IC: 
Imię i nazwisko: Daisy Ortega

Nr Telefonu: [Podam pozniej]

Doświadczenie (screen ze /stats): Doświadczenie podesle na czasie.
Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Jestem sumiennnym graczem, potrafie dbac o pojazdy jak i o swoich podroznych pasazerow.

OOC:
Imię: Kamil
Czy będziesz dbał o pojazdy?:Tak będe
Kilka słów o sobie: Jestem Pracownikiem firmy Cofely AG w Szwajcari, gram naprawde tylko wieczorami w wolnych chwilach.
Staż na serverze RP: Gralem na roznych serwerach RP np: (rekama) i tutaj na net4game tak samo. Pare razy miałem zblokowane konto lub zhackowane. Po dlugiej przerwie wracam do gry, ale juz wszystkie zmiany sa mi znane :)

• Do góry
    • 0

#4 Banan4don — 897 13/01/2015 - 13:56

Banan4don
  • Gracz

IC: Imię i nazwisko: Daisy OrtegaNr Telefonu: [Podam pozniej]Doświadczenie (screen ze /stats): Doświadczenie podesle na czasie.Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Jestem sumiennnym graczem, potrafie dbac o pojazdy jak i o swoich podroznych pasazerow.OOC:Imię: KamilWiek:18Czy będziesz dbał o pojazdy?:Tak będeKilka słów o sobie: Jestem Pracownikiem firmy Cofely AG w Szwajcari, gram naprawde tylko wieczorami w wolnych chwilach.Staż na serverze RP: Gralem na roznych serwerach RP np: (rekama) i tutaj na net4game tak samo. Pare razy miałem zblokowane konto lub zhackowane. Po dlugiej przerwie wracam do gry, ale juz wszystkie zmiany sa mi znane :)

Odrzucam za mało godzin na Serv i pkt gs
  • Do góry
    • 0

#5 Banan4don — 897 13/01/2015 - 21:09

Banan4don
  • Gracz

Rekrutacja cały czas otwarta! Poszukujemy dwóch doświadczonych kierowców! W tym jednego kierownika!

• Do góry
    • 0

#6 Banan4don — 897 15/01/2015 - 21:04

Banan4don
  • Gracz

Rekrutacja cały czas otwarta! Poszukujemy dwóch doświadczonych kierowców! W tym jednego kierownika!

• Do góry
    • 0

#7 GoodGuy — 29 16/01/2015 - 13:35

GoodGuy
  • Gracz

//del

Użytkownik GoodGuy edytował ten post 16/01/2015 - 18:18

• Do góry
    • 0

#8 Banan4don — 897 16/01/2015 - 15:46

Banan4don
  • Gracz
B

IC:Imię i nazwisko: Martin Kross
Nr Telefonu: Podam później.
Doświadczenie (screen ze /stats): Duże. Możecie mi wierzyć. ;)
Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Duże doswiadczenie, zawsze po sobie naprawiam i tankuję, jeżdżę bez kolizyjnie, jestem bardzo dobrym kierowcom jak i kierownikiem. Aktualnie jestem kierasem w 3 firmach.
OOC:Imię:  Romek
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Ta
Kilka słów o sobie: Gram w piłkę nożną, na grę poswięcam dużo czasu. Lubię pomagać innym itp.
Staż na serverze RP: 3L.

Zgłoś sie w grze IC - tel 4301884 lub na /w Jaron Clark lub Oscar James
  • Do góry
    • 0

#9 Banan4don — 897 17/01/2015 - 09:17

Banan4don
  • Gracz

Rekrutacja cały czas otwarta! Poszukujemy dwóch doświadczonych kierowców! Bonusy dla najlepszych pracowników! Ogłaszam konkurs na najlepszego pracownika firmy BROTHERS TAXI! Więcej info w panelu!!

• Do góry
    • 0

#10 TenNowy — 11 17/01/2015 - 09:49

TenNowy
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Adrik Brillo
Nr Telefonu:4607948

Doświadczenie (screen ze /stats): http://i.imgur.com/wvO3Byr.png

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Ponieważ jestem dobrym kierowcą, dbałbym o pojazdy, tankował je, nigdy nie uciekał przed LSPD.
OOC:
Imię:  Mikołaj
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Naturalnie
Kilka słów o sobie: Mieszkam we Wrocławiu, interesuję się historią i militariami, na net4game gram od pół roku.
Staż na serverze RP: Nieduży, jakieś 6 miesięcy.

• Do góry
    • 0

#11 Banan4don — 897 17/01/2015 - 10:02

Banan4don
  • Gracz

IC:Imię i nazwisko: Adrik Brillo
Nr Telefonu:4607948
Doświadczenie (screen ze /stats): http://i.imgur.com/wvO3Byr.png

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Ponieważ jestem dobrym kierowcą, dbałbym o pojazdy, tankował je, nigdy nie uciekał przed LSPD.OOC:Imię:  Mikołaj
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Naturalnie
Kilka słów o sobie: Mieszkam we Wrocławiu, interesuję się historią i militariami, na net4game gram od pół roku.
Staż na serverze RP: Nieduży, jakieś 6 miesięcy.

Przyjmuje napisze w grze do Ciebie
  • Do góry
    • 0

#12 DanielQBruPy — 79 17/01/2015 - 10:19

DanielQBruPy
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Tyree Sanchez 
Nr Telefonu: 510 - 74 - 12

Doświadczenie (screen ze /stats):  Bardzo duże (czekam na prawko aż ktoś będzie w urzędzie.)..
Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Jestem bardzo uprzejmy oraz znam topografie miasta a także będe tankował i naprawiał auto po służbie.

OOC: 
Imię: Daniel
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Oczywiście że tak :).
Kilka słów o sobie: Bardzo dobrze potrafię jeździć pojazdem a także znam topografie miasta na pamięć.
Staż na serverze RP: 2 lata

• Do góry
    • 0

#13 Banan4don — 897 17/01/2015 - 10:57

Banan4don
  • Gracz

IC:Imię i nazwisko: Tyree Sanchez
Nr Telefonu: 510 - 74 - 12
Doświadczenie (screen ze /stats): Bardzo duże (czekam na prawko aż ktoś będzie w urzędzie.)..
Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Jestem bardzo uprzejmy oraz znam topografie miasta a także będe tankował i naprawiał auto po służbie.
OOC: Imię: Daniel
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Oczywiście że tak :).
Kilka słów o sobie: Bardzo dobrze potrafię jeździć pojazdem a także znam topografie miasta na pamięć.
Staż na serverze RP: 2 lata

Odrzucam niestety

Użytkownik banan4don edytował ten post 17/01/2015 - 10:58

• Do góry
    • 0

#14 Banan4don — 897 18/01/2015 - 08:58

Banan4don
  • Gracz
Rekrutacja cały czas otwarta! Poszukujemy dwóch doświadczonych kierowców!
  • Do góry
    • 0

#15 Ćwirek4don — 3 18/01/2015 - 16:18

Ćwirek4don
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Collin Powell
Nr Telefonu: 509 - 59 - 56

Doświadczenie (screen ze /stats): http://s5.ifotos.pl/...jpg_wraexre.jpg

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Jestem dobrym kierowcom. Nigdy nie spowodowałem żadnej kolizji, pojazd którym jeździłem zawsze po odstawieniu do garażu/na parking wygląda jak nowy.
OOC:
Imię: Marcin 
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Jak najbardziej.
Kilka słów o sobie: Mieszkam w Kórniku (Wlkp), Pochodzę z Poznania, interesuję się historią i oczywiście gamingiem. :D
Staż na serverze RP: Ponad pół roku.

odrzucam, za mało rozegranych godzin

• Do góry
    • 0

#16 Ćwirek4don — 3 19/01/2015 - 06:23

Ćwirek4don
  • Gracz

REKRUTACJA OTWARTA! POSZUKUJEMY KIEROWCÓW Z DOŚWIADZCZENIEM! NAPISZ PODANIE A ROZPATRZYMY!

Użytkownik Ćwirek4don edytował ten post 19/01/2015 - 06:24

• Do góry
    • 0

#17 Banan4don — 897 22/01/2015 - 16:39

Banan4don
  • Gracz

POSZUKUJEMY KOLEJNYCH 4 KIEROWCÓW! MAMY NOWY SAMOCHÓD! NAPISZ PODANIE!

• Do góry
    • 0

#18 LanoMachinima — 0 22/01/2015 - 22:25

LanoMachinima
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Lane Perez
Nr Telefonu:5127042

Doświadczenie (screen ze /stats):http://imgur.com/jLKTk6G

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Cóż, jestem sumienną jak i lojalną osobą, Sądzę również że jestem dobrym kierowcą który będzie w stanie pracować na stanowisku kierownik/kierowca. Jako kierowca moje umiejętności są typowe dla kierowcy samochodu, zaś jeśli chodzi o kierownictwo jestem po odpowiednich szkoleniach które odbywały się na terenie Las Ventruas.
OOC:
Imię:  Patryk
Czy będziesz dbał o pojazdy?: To jest chyba oczywiste że tak, gdybym miał ochotę poodwalać w taksówce chyba nie pisałbym podania, nie?
Kilka słów o sobie: No to jestem Patryk który ukrywa się w internetach pod nickiem Lano|LanoMachinima, na co dzień gram na serwerach role play, niedawno zmieniłem platformę z MTA na SAMPA, z powodów braku pomysłu na dalszy scenariusz, aktualnie zdanie o tym serwerze mam dobre, kiedyś tutaj wpadłem, ale najwyraźniej nie byłem jeszcze gotowy, interesuję się również grafikowaniem, wykonuje jakieś tam delikatne prace kiedy mam wolny czas. Jak wspomniałem w nicku mam "Machinima" to pochodzi od tego że kręcą mnie właśnie filmy typu Machinima, z np Garry's moda, lub Source film maker w których również tworzę swoje dzieła :P. Jak wspomniałem na serwerach RP mam baardzo duże doświadczenie, oraz trzymam wysoki poziom rozgrywki, na N4G jestem od dziś, dosłownie, dziś stworzyłem postać, dziś zacząłem poważną grę. Pozdrawiam Lano.
Staż na serverze RP:Tak więc na tym serwerze 1 dzień, ogólnie 3 lata, minęły chyba tydzień temu :)

Pozdrawiam|LanoMachinima|

• Do góry
    • 0

#19 Banan4don — 897 23/01/2015 - 17:20

Banan4don
  • Gracz

IC:Imię i nazwisko: Lane Perez
Nr Telefonu:5127042
Doświadczenie (screen ze /stats):http://imgur.com/jLKTk6G

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Cóż, jestem sumienną jak i lojalną osobą, Sądzę również że jestem dobrym kierowcą który będzie w stanie pracować na stanowisku kierownik/kierowca. Jako kierowca moje umiejętności są typowe dla kierowcy samochodu, zaś jeśli chodzi o kierownictwo jestem po odpowiednich szkoleniach które odbywały się na terenie Las Ventruas.OOC:Imię:  Patryk
Czy będziesz dbał o pojazdy?: To jest chyba oczywiste że tak, gdybym miał ochotę poodwalać w taksówce chyba nie pisałbym podania, nie?
Kilka słów o sobie: No to jestem Patryk który ukrywa się w internetach pod nickiem Lano|LanoMachinima, na co dzień gram na serwerach role play, niedawno zmieniłem platformę z MTA na SAMPA, z powodów braku pomysłu na dalszy scenariusz, aktualnie zdanie o tym serwerze mam dobre, kiedyś tutaj wpadłem, ale najwyraźniej nie byłem jeszcze gotowy, interesuję się również grafikowaniem, wykonuje jakieś tam delikatne prace kiedy mam wolny czas. Jak wspomniałem w nicku mam "Machinima" to pochodzi od tego że kręcą mnie właśnie filmy typu Machinima, z np Garry's moda, lub Source film maker w których również tworzę swoje dzieła :P. Jak wspomniałem na serwerach RP mam baardzo duże doświadczenie, oraz trzymam wysoki poziom rozgrywki, na N4G jestem od dziś, dosłownie, dziś stworzyłem postać, dziś zacząłem poważną grę. Pozdrawiam Lano.
Staż na serverze RP:Tak więc na tym serwerze 1 dzień, ogólnie 3 lata, minęły chyba tydzień temu :)

Pozdrawiam|LanoMachinima|

akceptuje zgłoś sie w grze.
  • Do góry
    • 0

#20 Banan4don — 897 25/01/2015 - 09:45

Banan4don
  • Gracz

• Do góry
    • 0

#21 Konrad Szkutnik — 1 25/01/2015 - 18:51

Konrad Szkutnik
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Irving Davis

Nr Telefonu: 5114978

Doświadczenie: rzadko co niszczę auto umiem jezdzić 
Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Jestem spokojnym graczem bardzo lubie jezdic jestem wyrozumialy dla wszystkich

OOC:
Imię: Konrad
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Oczywiscie jak by sie zdarzylo ze zniszcze cos w aucie naprawe biore na siebie
Kilka słów o sobie:Gram w sampa zawsze  gdy mam czas ucze sie jeszcze :)
Staż na serverze RP: duzo gram w roleplaye to nie moj pierwszyserwer nie odwalam jest spoko :D

• Do góry
    • 1

#22 Łowicz — 26 25/01/2015 - 19:38

Łowicz
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Paul_Toni
Nr Telefonu: 4367782

Doświadczenie (screen ze /stats): http://i.imgur.com/OpSaGlq.png

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Postaram się być idealnym pracownikiem, który będzie dbał o pojazdy oraz klientów korporacji i ich zadowolenie z usług.
OOC:
Imię: Michał
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Oczywiście.
Kilka słów o sobie: Mieszkam w Łodzi i interesuję się motoryzacją. Uczę się w technikum na profilu mechatronicznym.
Staż na serverze RP:  W czerwcu dwa lata.

• Do góry
    • 0

#23 Unlucky Shreep — 0 25/01/2015 - 22:04

Unlucky Shreep
  • Świeżak

IC:
Imię i nazwisko: Evan Bobrov

Nr Telefonu: 5135504
Doświadczenie (screen ze /stats):http://imgur.com/zM5kw89

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Nigdy nie miałem żadnego wypadku, jeżdżę bardzo dobrze odstawiam samochód na parking/do garażu.
OOC:
Imię: Damian
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Oczywiście
Kilka słów o sobie: 
Jestem miłym chłopakiem dla którego szacunek to podstawa dobrze kieruje autem oraz jestem kulturalny

Staż na serverze RP: Grałem kiedyś na kilku innych serwerach.

• Do góry
    • 0

#24 Banan4don — 897 26/01/2015 - 10:18

Banan4don
  • Gracz

Imię i nazwisko: Irving Davis

Nr Telefonu: 5114978

Doświadczenie: rzadko co niszczę auto umiem jezdzić 
Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Jestem spokojnym graczem bardzo lubie jezdic jestem wyrozumialy dla wszystkich

OOC:
Imię: Konrad
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Oczywiscie jak by sie zdarzylo ze zniszcze cos w aucie naprawe biore na siebie
Kilka słów o sobie:Gram w sampa zawsze  gdy mam czas ucze sie jeszcze :)
Staż na serverze RP: duzo gram w roleplaye to nie moj pierwszyserwer nie odwalam jest spoko :D

Odrzucam, za małe doświadczenie na n4g

IC:
Imię i nazwisko: Paul_Toni
Nr Telefonu: 4367782

Doświadczenie (screen ze /stats): http://i.imgur.com/OpSaGlq.png

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Postaram się być idealnym pracownikiem, który będzie dbał o pojazdy oraz klientów korporacji i ich zadowolenie z usług.
OOC:
Imię: Michał
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Oczywiście.
Kilka słów o sobie: Mieszkam w Łodzi i interesuję się motoryzacją. Uczę się w technikum na profilu mechatronicznym.
Staż na serverze RP:  W czerwcu dwa lata.

Przyjmuje, zgłoś się IG Jaron Clark lub Oscar James

IC:
Imię i nazwisko: Evan Bobrov

Nr Telefonu: 5135504
Doświadczenie (screen ze /stats):http://imgur.com/zM5kw89

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Nigdy nie miałem żadnego wypadku, jeżdżę bardzo dobrze odstawiam samochód na parking/do garażu.
OOC:
Kilka słów o sobie: 
Jestem miłym chłopakiem dla którego szacunek to podstawa dobrze kieruje autem oraz jestem kulturalny

Staż na serverze RP: Grałem kiedyś na kilku innych serwerach.

Odrzucam za mały staż na serwerze

• Do góry
    • 0

#25 X_Toretto_X — 0 26/01/2015 - 13:45

X_Toretto_X
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Dominik Tomaino 
Nr Telefonu: 3222950
Doświadczenie (screen ze /stats): http://imgur.com/edit

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Ponieważ taksówka to moja passa, uwielbiam jeździć samochodami, w szczególności gdy mogę kogoś podwozić, sprawia mi to ogromną frajdę. Jestem aktywny nawęd w nocy i w dzień, o każdej porze i godzinie. 

OOC:
Imię:  Eryk
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Tak !!!
Kilka słów o sobie: Technikum handlowe, woj. Dolnośląskie, okolice Trzebnicy lubię serwer RP, dobra zabawa, kocham siłownie 
Staż na serverze RP:2 lata 

• Do góry
    • 0

#26 Banan4don — 897 26/01/2015 - 14:35

Banan4don
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Dominik Tomaino 
Nr Telefonu: 3222950
Doświadczenie (screen ze /stats): http://imgur.com/edit

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Ponieważ taksówka to moja passa, uwielbiam jeździć samochodami, w szczególności gdy mogę kogoś podwozić, sprawia mi to ogromną frajdę. Jestem aktywny nawęd w nocy i w dzień, o każdej porze i godzinie. 

OOC:
Imię:  Eryk
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Tak !!!
Kilka słów o sobie: Technikum handlowe, woj. Dolnośląskie, okolice Trzebnicy lubię serwer RP, dobra zabawa, kocham siłownie 
Staż na serverze RP:2 lata 

Akceptuje zgłos się w grze. ;)

• Do góry
    • 0

#27 Kisiel Śmierci — 0 26/01/2015 - 15:48

Kisiel Śmierci
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Levi Davis
Nr Telefonu: 5095719

http://i.imgur.com/wIdaxpO.png

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Myślę że jestem doświadczonym kierowcom dlatego pisze właśnie tu podanie. Od lat szukam roboty w taxi i mam nadzieję że uda mi się u was. Dbam o pojazdy, gdy coś się stanie to pomogę z chęcią.
OOC:
Imię: Piotrek
Kilka słów o sobie: Nazywam się Piotrek. Interesuję się grami komputerowymi oraz militarią.
Staż na serverze RP:
Większość czasu grałem na serwerach RP na MTA ale jeżeli chodzi o SAMP to grałem tak z 4 lata na "RP" serwerze który podchodził bardziej pod DM więc zmieniłem na Net4Game.

• Do góry
    • 0

#28 Banan4don — 897 26/01/2015 - 17:59

Banan4don
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Levi Davis
Nr Telefonu: 5095719

http://i.imgur.com/wIdaxpO.png

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Myślę że jestem doświadczonym kierowcom dlatego pisze właśnie tu podanie. Od lat szukam roboty w taxi i mam nadzieję że uda mi się u was. Dbam o pojazdy, gdy coś się stanie to pomogę z chęcią.
OOC:
Imię: Piotrek
Kilka słów o sobie: Nazywam się Piotrek. Interesuję się grami komputerowymi oraz militarią.
Staż na serverze RP:
Większość czasu grałem na serwerach RP na MTA ale jeżeli chodzi o SAMP to grałem tak z 4 lata na "RP" serwerze który podchodził bardziej pod DM więc zmieniłem na Net4Game.

Odrzucam za mało punktów GS

• Do góry
    • 0

#29 AzotoN — 42 26/01/2015 - 21:15

AzotoN
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko: Russell Cooper
Nr Telefonu: 512-95-14

Doświadczenie (screen ze /stats): http://i.imgur.com/ZmOPpEl.jpg?1

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Jestem zaangażowany i ambitny, staram się być zawsze kulturalny i bardzo otwarty dla innych ludzi. Jestem pełen dobrego humoru i chęci do rozwoju swojego jak i firmy.

OOC:
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Oczywiście, taki jest obowiązek 
Kilka słów o sobie: Tak jak wspomniałem w IC jestem osobą otwartą i zaangażowaną. Ambicja i chęć pracy to moje najważniejsze cechy które dominują i pomagają mi sprostać z najbardziej wygórowanymi wymaganiami klientów jak i pracodawcy.
Staż na serverze RP: Ponad Rok

Użytkownik Gold Beyond edytował ten post 26/01/2015 - 21:17

• Do góry
    • 0

#30 Banan4don — 897 26/01/2015 - 21:39

Banan4don
  • Gracz

IC:Imię i nazwisko: Russell Cooper
Nr Telefonu: 512-95-14
Doświadczenie (screen ze /stats): http://i.imgur.com/ZmOPpEl.jpg?1
Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Jestem zaangażowany i ambitny, staram się być zawsze kulturalny i bardzo otwarty dla innych ludzi. Jestem pełen dobrego humoru i chęci do rozwoju swojego jak i firmy.

OOC:Imię: DamianWiek: 19Czy będziesz dbał o pojazdy?: Oczywiście, taki jest obowiązek Kilka słów o sobie: Tak jak wspomniałem w IC jestem osobą otwartą i zaangażowaną. Ambicja i chęć pracy to moje najważniejsze cechy które dominują i pomagają mi sprostać z najbardziej wygórowanymi wymaganiami klientów jak i pracodawcy.Staż na serverze RP: Ponad Rok

Akceptuje! Zgłoś sie w grze!
  • Do góry
    • 0

#31 Puszek4Ever — 0 27/01/2015 - 16:27

Puszek4Ever
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko:Mike Clementi
Nr Telefonu:5139306

Doświadczenie (screen ze /stats):http://imgur.com/yFynD7J

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Ponieważ Jestem miłym dobrym człowiekiem Prowadzę Szkołę nauki jazdy, znam się dobrze na znakach jak i na przepisach drogowych, interesuję się motoryzacją lubię pracę w taxi ponieważ można pogadać z ludźmi jak i z pracownikami.

OOC:
Imię: Szymon
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Będę dbał jak o swoje.
Kilka słów o sobie: cześć mam na imię szymon, jestem dość spokojnym i dobrym człowiekiem o mocnych nerwach interesuję się motoryzacją ze strony Motocykli.
Staż na serverze RP: gram na serwerach jakieś 3-4lata grałem na wiele trudniejszym serwie RP dośc sporo więc wiem dość dużo o rp.

Ps: mam Gs'y na - ponieważ dostałem 200 minut AJ za stanie w miejscu i powiedzenie jeden raz JP na czacie IC przez pomyłkę.

Użytkownik Puszek4Ever edytował ten post 27/01/2015 - 16:29

• Do góry
    • 0

#32 Banan4don — 897 27/01/2015 - 21:41

Banan4don
  • Gracz

IC:
Imię i nazwisko:Mike Clementi
Nr Telefonu:5139306

Doświadczenie (screen ze /stats):http://imgur.com/yFynD7J

Dlaczego mamy wybrać Ciebie: Ponieważ Jestem miłym dobrym człowiekiem Prowadzę Szkołę nauki jazdy, znam się dobrze na znakach jak i na przepisach drogowych, interesuję się motoryzacją lubię pracę w taxi ponieważ można pogadać z ludźmi jak i z pracownikami.

OOC:
Imię: Szymon
Czy będziesz dbał o pojazdy?: Będę dbał jak o swoje.
Kilka słów o sobie: cześć mam na imię szymon, jestem dość spokojnym i dobrym człowiekiem o mocnych nerwach interesuję się motoryzacją ze strony Motocykli.
Staż na serverze RP: gram na serwerach jakieś 3-4lata grałem na wiele trudniejszym serwie RP dośc sporo więc wiem dość dużo o rp.

Ps: mam Gs'y na - ponieważ dostałem 200 minut AJ za stanie w miejscu i powiedzenie jeden raz JP na czacie IC przez pomyłkę.

Niestety odrzucam ze względu na te logi. 

• Do góry
    • 0

#33 Banan4don — 897 29/01/2015 - 19:36

Banan4don
  • Gracz
//ref
  • Do góry
    • 0

#34 Banan4don — 897 31/01/2015 - 13:52

Banan4don
  • Gracz

Poszukujemy jeszcze dwóch kierowców! Niedługo 3 samochód! 

• Do góry
    • 0

#35 Banan4don — 897 02/02/2015 - 15:14

Banan4don
  • Gracz

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: taxi, brothers, rekrutacja, taksówka, bracia

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych