Mój pierwszy wykonany interior. Jak Wam się podoba?

Chętnie przyjmę jakieś uwagi czy też pochwały.
Użytkownik Bionicle98 edytował ten post 10/01/2015 - 14:04

Popularny
Mój pierwszy wykonany interior. Jak Wam się podoba?

Chętnie przyjmę jakieś uwagi czy też pochwały.
Użytkownik Bionicle98 edytował ten post 10/01/2015 - 14:04
Tu jest 250m2? Jak dla mnie to jakieś 100, bądź 150. Ale tak mi się tylko wydaje, możliwe że ssy tak mało pokazują.
mi się podoba
Tu jest 250m2? Jak dla mnie to jakieś 100, bądź 150. Ale tak mi się tylko wydaje, możliwe że ssy tak mało pokazują.
Budynek może mieć max 250m2 niestety metraż można wymierzyć tylko na 240m2 bądź 256(czyli już przekracza 250m2). Co do SS'ów to możliwe, że tak to wygląda.

Popularny
FAJNY EWENT!!!!!!!!!!@@!@!@!
Budynek może mieć max 250m2 niestety metraż można wymierzyć tylko na 240m2 bądź 256(czyli już przekracza 250m2). Co do SS'ów to możliwe, że tak to wygląda.
Zawsze są sposoby by zrobić równe 250m/2.
Te kolumny koło regału lipnie trochę wyglądają.
Zawsze są sposoby by zrobić równe 250m/2.
Te kolumny koło regału lipnie trochę wyglądają.
Pytałem o metraż Graczy, którzy grają tutaj już ponad 2lata i budują intki. Mówili, że się nie da "bo takie GTA". Ale dzięki za info.
Wiem, że wyglądają jak wyglądają, ale innego zastępczego obiektu nie znalazłem bądź nie pasował.
Pytałem o metraż Graczy, którzy grają tutaj już ponad 2lata i budują intki. Mówili, że się nie da "bo takie GTA". Ale dzięki za info.
Wiem, że wyglądają jak wyglądają, ale innego zastępczego obiektu nie znalazłem bądź nie pasował.
Wiesz że metraż nie musisz robić od ściany do ściany idealnie nie? Ja zawsze metr,półtora od każdej i nie wywala bo łapie normalnie.
Pokombinuj z ustawieniem kolumn i będzie git, bo widzisz jak się rzucają w oczy.
O, to następnym razem wykorzystam tą informacje,dzięki!Wiesz że metraż nie musisz robić od ściany do ściany idealnie nie? Ja zawsze metr,półtora od każdej i nie wywala bo łapie normalnie.
Pokombinuj z ustawieniem kolumn i będzie git, bo widzisz jak się rzucają w oczy.
O, to następnym razem wykorzystam tą informacje,dzięki!
Tylko, że ten obiekt jest taki, że z jednej strony tekstura jest ciemniejsza, a z drugiej normalna,jasna. No i z jeden strony jest taka dziura z boku, którą było by widać gdybym obrócił ten obiekt. :/
To jest 18762, tak?
Wydarzenia(eventy) i zrzuty ekranów.FAJNY EWENT!!!!!!!!!!@@!@!@!
Robiłem taki temat tylko że w Biznesach i było okey, więc tutaj też nie powinno być problemów bo nie ma odpowiedniego działu do tworzenia intków chyba.
To jest 18762, tak?
Nie, jest to obiekt 9131.
To spróbuj z 18762, też kolumny.
Fajne pomysły, skrycie wierzę, że twoje. Natomiast popracuj z teksturami, lepiej je dobieraj. Uwierz, czasem trzeba poszukać jednej tekstury kilka godzin żeby miało to ręce i nogi. Powodzenia w dalszych pracach, jeśli będą lepsze (a mam taką nadzieję) to masz szansę być jednym z lepszych, pozdrawiam.
Fajne pomysły, skrycie wierzę, że twoje.
Natomiast popracuj z teksturami, lepiej je dobieraj. Uwierz, czasem trzeba poszukać jednej tekstury kilka godzin żeby miało to ręce i nogi. Powodzenia w dalszych pracach, jeśli będą lepsze (a mam taką nadzieję) to masz szansę być jednym z lepszych, pozdrawiam.
To spróbuj z 18762, też kolumny.
I jak, lepiej? Znalazłem (moim zdaniem) nawet ładniejszy od poprzedniego mmat kamienia.
Dziękuje i również pozdrawiam!
I jak, lepiej?
Znalazłem (moim zdaniem) nawet ładniejszy od poprzedniego mmat kamienia.
O wiele!
Ta ścianka przy kuchni trochę feralnie wygląda. Gdyby jeszcze stykała się z sufitem to byłoby wiele lepiej. Ciekawy interior, ale mogłeś zrzucić go do innego działu - jak wszyscy.
Ta ścianka przy kuchni trochę feralnie wygląda. Gdyby jeszcze stykała się z sufitem to byłoby wiele lepiej. Ciekawy interior, ale mogłeś zrzucić go do innego działu - jak wszyscy.
Użytkownik Bionicle98 edytował ten post 10/01/2015 - 14:56

Popularny
Jak na pierwszy interior wyszło ci to zajebiście, łap lajka.
Jak na pierwszy interior wyszło ci to zajebiście, łap lajka.
Jak na swój pierwszy raz ładnie ci to wyszło, mój pierwszy interior wyglądał jakby był z taśmy. Ogólnie to bardzo ładnie wykonane, powodzenia w tworzeniu kolejnych.
![]() |
Bug z InterioramiNapisany przez CejotzGtaSanAndreas, 05/01/2019 |
|
|
|
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Szukam gracza / Zagram →
[SZUKAM] Projektanta wnętrz od ręki.Napisany przez Macius98, 23/12/2018 |
|
|
||