https://www.youtube.com/watch?v=GMk9p5VlWHA
Oczywiście nagrywał Selinov, a jako pasażer siedział Apsiek.

Popularny
https://www.youtube.com/watch?v=GMk9p5VlWHA
Oczywiście nagrywał Selinov, a jako pasażer siedział Apsiek.
first
Szkoda, że nie nagraliście jak Was gonił Mike Lewis i jak jechałem Freeway'em i w Nas ostro przypierdolił.
Użytkownik Martin edytował ten post 26/12/2014 - 17:46
2:00 xD dobre to
Nuda.
Nie tylko ty.
Oglądam.
Przez Ciebie we mnie I martina w(cenzura)ło się LSPD.
Użytkownik Prezes244 edytował ten post 26/12/2014 - 17:46
Za audio: 9
Za ucieczkę: 6
Za faill LSPD: 8
Za obróbkę: 2
Za tytuł filmiku: 1
Użytkownik ReMes edytował ten post 26/12/2014 - 17:47
Nie tylko ty.
Oglądam.
Przez Ciebie we mnie I martina w(cenzura)ło się LSPD.
Nie trzeba było za nami jeździć, a wasze zderzenie było zaplanowane .
Nie trzeba było za nami jeździć, a wasze zderzenie było zaplanowane
.
Ja nie kierowałem Tylko Martin

Popularny
Nudno
2/10 + odległość rysowania sobie zwiększ jak nagrywasz bo obiekty ci sie tworzą dopiero przed maską
Jedyne co było ciekawe to przypomnienie wspaniałego skoczka narciarskiego Janne Ahonena. Lubiłem go zaraz po Małyszu
Szkoda, że nie nagraliście jak Was gonił Mike Lewis i jak jechałem Freeway'em i w Nas ostro przy(cenzura)ił.
No niestety szkoda, że akurat wtedy tak nie fartownie wyjechaliście ;(
No niestety szkoda, że akurat wtedy tak nie fartownie wyjechaliście ;(
Najlepsze jest to, że ten skuter był podpisany pod firmę i za uszkodzenia poszło -$500. :/
Jedyne co było ciekawe to przypomnienie wspaniałego skoczka narciarskiego Janne Ahonena. Lubiłem go zaraz po Małyszu
https://www.youtube.com/watch?v=QjXJrUOHwlo
Użytkownik Zagubiony edytował ten post 28/12/2014 - 01:12
Najsik 2/10
Tak sobie.
Rozumiem, że tylko mnie to nie śmieszy, ani nie jara?
Pewnie dlatego bo to ty chyba tak pofrunąłeś
Fajna ucieczka
Pewnie dlatego bo to ty chyba tak pofrunąłeś
Fajna ucieczka
Kolba siedział na RTO.
Hahahaha - ale poleciał na Jefferson Ale Ładny Telemark
Nie to nie on, jak nie wiesz to nie gadaj, pozdro pisiont.Pewnie dlatego bo to ty chyba tak pofrunąłeś
Fajna ucieczka
Nie to nie on, jak nie wiesz to nie gadaj, pozdro pisiont.
A ty zacznij czytać ze zrozumieniem, Czy ja napisałem, że to on prowadził? Takie były moje domyślenia i napisałem ''Pewnie'' :fp:
ładnie ladnie
Spokojnie mi tu!!A ty zacznij czytać ze zrozumieniem, Czy ja napisałem, że to on prowadził? Takie były moje domyślenia i napisałem ''Pewnie'' :fp:
Ucieczka może być, ale wyskok; bez przesady. Czy w Realu byś tak skoczył? Całe podwozie by było naderwane.
Ucieczka może być, ale wyskok; bez przesady. Czy w Realu byś tak skoczył? Całe podwozie by było naderwane.
mi sie podoba
Na następny raz polecam F10 i wtedy mniejsze black bary, do tego jakiś ładny efekt, delikatnie przyspieszyć materiał i wtedy dużo lepiej ogląda się ucieczki. Bardzo dużo machania kamerą przez co nie zawsze widziałem to co chciałem widzieć i najważniejsze - podkład muzyczny. Na następny raz weź daj jakąś fajną nutę. Co do samej ucieczki - mimo kilku "puknięć" było czysto i ładnie. Zostawiam wam lajkacza na zachętę i czekam na kolejną produkcję, mam nadzieję poprawioną i dużo lepszą.
Spoko jeździsz .
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych