Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Pizza Hut Express - Niepowtarzalna atmosfera. Dostawy na całym terenie San Andreas. Innowacyjne kształty pizzy. Wynagrodzenia do $5,000 Kurier/Kucharz

pizza hut express atmosfera kurier dostawa jedzenie restauracja urząd ślimak kewin

• Please log in to reply
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mów Mi Kewin — 12 21/12/2014 - 17:33

Mów Mi Kewin
  • Gracz

*
Popularny

LFaXH1G.jpg

Pizza Hut jest największą na terenie San Andreas siecią restauracji serwujących pizzę. 
Dzięki niepowtarzalnej atmosferze gościnności, wyjątkowemu menu zawierającemu autorskie receptury przygotowywane i serwowane przez pełnych pozytywnej energii, celebrujących każdy dzień pracowników. Pragniemy, aby każda wizyta w naszych restauracjach, zarówno w gronie rodziny jak i przyjaciół, była okazją do dzielenia się posiłkami i wspólnej zabawy, stąd zaczynamy każdy rok od spotkań przy wspólnym stole w ramach Festiwalu Pizzy, który cieszy się ogromną popularnością. Pizza Hut jest znana z unikalnych i innowacyjnych kształtów pizzy z dużą ilością sera, który jest ulubionym dodatkiem naszych gości. Pizze takie jak Cheesy Bites, Pizza Korona czy Cheesy Lava, a także pozostałe dania, między innymi nasz sztandarowy Bar Sałatkowy czy wyjątkowa pizza na puszystym cieście Pan, smakują wszystkim, ponieważ mają w sobie sekretny składnik – miłość do jedzenia.

Jakich osób szukamy?

Otaczamy się ludźmi, którzy tak jak my, ponad wszystko cenią sobie relacje międzyludzkie. Dzięki uśmiechowi, pozytywnej energii, zaangażowaniu i propagowaniu kultury gościnności tworzymy wyjątkową atmosferę pracy i klimat naszych restauracji. Jeśli odnajdujesz się w dynamicznym środowisku pracy, jesteś otwarty na ciągły rozwój, kochasz celebrować każdy dzień swojego życia, potrafisz uczynić z pracy swoją pasję i szukasz miejsca gdzie to wszystko będzie możliwe dobrze trafiłeś – czekamy właśnie na Ciebie!

Co oferujemy?

- Możliwość wpływu na rozwój swojej kariery. Bycie częścią międzynarodowej, dynamicznie rozwijającej się firmy daje Ci możliwości rozwoju, z których mamy nadzieję, że zechcesz skorzystać. Twoja przyszłość jest w Twoich rękach – chętnie Ci pomożemy. Wykorzystaj szansę dołączając do nas!

- Elastyczne godziny pracy i przejrzyste zasady. Cenimy Twoje pasje oraz chwile, które celebrujesz po pracy bo to one sprawiają, że tak chętnie dzielisz się pozytywną energią i uśmiechem pracując w Pizza Hut, dlatego oferujemy Ci elastyczne godziny zatrudnienia, abyś miał wystarczająco czasu no to co dla Ciebie ważne. Jednocześnie oferujemy przejrzyste zasady współpracy, dzięki czemu możesz poczuć się w pełni komfortowo decydując się na współpracę.

- Możliwość zasmakowania w naszych specjałach w atrakcyjnych cenach. Będąc członkiem zespołu Pizza Hut otrzymujesz atrakcyjną zniżkę w wysokości 25%

PizzaHutUK_banner.jpg

Kurier: [0/25]

((IC))

Imie i Nazwisko:
Numer Telefonu:
Miejsce Zamieszkania:
Kategoria prawo-jazdy:

((OOC))

Czy posiadasz komunikator skype?:
Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?:
Parę zdań o sobie:
Czy posiadasz dwa wolne sloty?:
Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?:
W jakich frakcjach miałeś przyjemność grac?:

*odegraj zwykłą akcje dostarczenia pizzy na /me:

Kucharz/Kelner: [0/45]

((IC))

Imie i Nazwisko:
Numer Telefonu:
Miejsce Zamieszkania:

((OOC))

Parę zdań o sobie:

*odegraj zwykłe powitanie i początek przygotowania pizzy:

Manager - wymagany staż minimalnie piec dni: [0/15]

((IC))

Imie i Nazwisko:
Numer Telefonu:
Miejsce Zamieszkania:

((OOC))

Parę zdań o sobie:
Ile czasu jesteś w stanie poświecić firmie?
Czy jesteś w stanie podnieść na duchu finansowo?:
Jak wygląda twoje doświadczenie marketingu, rozdawanie wypłat, panel itd?: 

pf8wYqr.png

((Po przyjęciu twojego podania zadzwoni twój telefon i zostaną ci przedstawione następne kroki))

• Do góry
    • 4

#2 MrKuba280 — 1 21/12/2014 - 19:35

MrKuba280
  • Gracz

((IC))

Imie i Nazwisko: Jeremy Miller
Numer Telefonu: 4967927
Miejsce Zamieszkania: Hotel w centrum
Kategoria prawo-jazdy: kat. B

((OOC))

Czy posiadasz komunikator skype?: Posiadam
Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?: Posiadam
Parę zdań o sobie: Mam na imię Kuba, mieszkam w Gdańsku. Jestem miły, spokojny, pracowity, obowiązkowy, mam dobry kontakt z ludźmi. Mój tata jest kucharzem, codziennie w domu gotujemy.
Czy posiadasz dwa wolne sloty?: Posiadam.
Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?: Ponieważ jestem stworzony do pracy. Jeżeli nie umiem, w mgnieniu oka nauczę się wykonywać każdą czynność która jest potrzebna do pełnienia służby. Jestem ogarnięty, nie piszę emotikonów na chacie IC, nie mam żadnych warnów.
W jakich frakcjach miałeś przyjemność grac?: Pracowałem w Radio Zet, VoX FM, Royal Gym. Pracuje aktualnie tylko w NJU Mobile.

/me parkuje na chodniku przed domem, gasi silnik, schodzi ze skutera i wyjmuje z bagażnika gorącą pizze. Trzyma ją w jednym ręku a drugim zamyka bagażnik.

/me podchodzi do drzwi, dzwoni dzwonkiem i wita się z klientem.

Dzień dobry! Pizza Hut, Pan zamawiał pizze?

Razem będzie $10.

Dziękuje, życzę miłego dnia i wesołych świąt. Polecamy się na przyszłość.

/me wsiada na skuter, odpala silnik i jedzie do lokalu po kolejne zamówienia.

• Do góry
    • 1

#3 Mów Mi Kewin — 12 21/12/2014 - 19:38

Mów Mi Kewin
  • Gracz

((IC))

Imie i Nazwisko: Jeremy Miller
Numer Telefonu: 4967927
Miejsce Zamieszkania: Hotel w centrum
Kategoria prawo-jazdy: kat. B

((OOC))

Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?: Posiadam
Parę zdań o sobie: Mam na imię Kuba, mieszkam w Gdańsku. Jestem miły, spokojny, pracowity, obowiązkowy, mam dobry kontakt z ludźmi. Mój tata jest kucharzem, codziennie w domu gotujemy.
Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?: Ponieważ jestem stworzony do pracy. Jeżeli nie umiem, w mgnieniu oka nauczę się wykonywać każdą czynność która jest potrzebna do pełnienia służby. Jestem ogarnięty, nie piszę emotikonów na chacie IC, nie mam żadnych warnów.
W jakich frakcjach miałeś przyjemność grac?: Pracowałem w Radio Zet, VoX FM, Royal Gym. Pracuje aktualnie tylko w NJU Mobile.

/me parkuje na chodniku przed domem, gasi silnik, schodzi ze skutera i wyjmuje z bagażnika gorącą pizze. Trzyma ją w jednym ręku a drugim zamyka bagażnik.

/me podchodzi do drzwi, dzwoni dzwonkiem i wita się z klientem.

Dzień dobry! Pizza Hut, Pan zamawiał pizze?

Razem będzie $10.

Dziękuje, życzę miłego dnia i wesołych świąt. Polecamy się na przyszłość.

/me wsiada na skuter, odpala silnik i jedzie do lokalu po kolejne zamówienia.

Przekonałeś mnie, większość twoich podpunktów przypasowały mi do gustu. Czekaj na kontakt IC :)

• Do góry
    • 1

#4 xXxMIXERxXx — 14 21/12/2014 - 20:08

xXxMIXERxXx
  • Gracz

((IC))

Imie i Nazwisko: Rurik Price
Numer Telefonu: 4758801
Miejsce Zamieszkania: ******************

((OOC))

Czy posiadasz komunikator skype?: Yeeep!
Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?: Nom było się jadło. Wiem na czym to polega.
Parę zdań o sobie: Młody, miły, przyjacielski, mający trochę wolnego czasu. Coś tam umiem pograć, ale mistrzem to ja nie jestem. 
Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?: No wiesz pomagałem Ci troszkę przed chwilą. (do 4 w nocy ;/), sam wiesz co mogę dać firmie bo poprosiłeś o coś no to już wysłałem tego sms. :) Chciałbym ją z Tobą poprowadzić. Wydaje mi się, że staż już mam wypełniony, z pewnego powodu.
Ile czasu jesteś w stanie poświecić firmie? ojj dużo, sam wiesz po tej nocce. :) godzinka-dwie dziennie. 
Czy jesteś w stanie podnieść na duchu finansowo?: Sam to wiesz. :)
Jak wygląda twoje doświadczenie marketingu, rozdawanie wypłat, panel itd?: Mam własną firmę, przestrzegam w niej typowej jednej godziny do wypłat. Nie biore wtedy pod uwagę płaczu innych zbytnio.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby K. :)

• Do góry
    • 2

#5 HiFi_ — 58 21/12/2014 - 22:50

HiFi_
  • Gracz

((IC))

Imie i Nazwisko: Jack Walsh
Numer Telefonu: 4572785
Miejsce Zamieszkania: Marina 22

((OOC))

Czy posiadasz komunikator skype?: Oczywiście. - skypeid: avipolska

Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?: No pewnie!  :rolleyes: 

Parę zdań o sobie: Jestem osobą samodzielną, kreatywną oraz otwartą na nowe doświadczeniach. Nie jestem osobą konfliktową, mam pogodne usposobienie co jednak nie przeszkadza mi być osobą wymagającą i konsekwentną.

Łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi a powierzone mi zadania wykonuję rzetelnie i z zaangażowaniem.   ;) 

Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?: Dlaczego mnie? To trudne pytanie, ponieważ nie ja sam będę kandydował na to stanowisko. Myślę, że nadam się i wniosę coś swoją osobą do Waszej firmy.  Oferuję pomoc w rozwoju firmy. Po jakimś czasie, będę ubiegał się o stanowisko Menagera, o ile będą wolne miejsca.  :P 

Jack Walsh: Dzień dobry! Mógłbym przyjąć zamówienie? **uśmiechając się trzyma notesik w lewej dłoni**

Pan X: ....

Jack Walsh: /me wyrywa karteczkę z notesika przypinając ją do szafeczki. Nucąc sobie jakąś melodię pod nosem, włącza piec i chwyta za ciasto, które zaczyna rozgniatać. [...]

Jack Walsh: /me [...] następnie rozciąga je i zaczyna kręcić na palcu, po chwili rzuca na blat i zaczyna je formować, na wybrany przez klienta kształt [...]

Jack Walsh: /me [...] chwytając za krańce ciasta [...]

• Do góry
    • 1

#6 Mów Mi Kewin — 12 21/12/2014 - 22:54

Mów Mi Kewin
  • Gracz

((IC))

Imie i Nazwisko: Rurik Price
Numer Telefonu: 4758801
Miejsce Zamieszkania: ******************

((OOC))

Czy posiadasz komunikator skype?: Yeeep!
Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?: Nom było się jadło. Wiem na czym to polega.
Parę zdań o sobie: Młody, miły, przyjacielski, mający trochę wolnego czasu. Coś tam umiem pograć, ale mistrzem to ja nie jestem. 
Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?: No wiesz pomagałem Ci troszkę przed chwilą. (do 4 w nocy ;/), sam wiesz co mogę dać firmie bo poprosiłeś o coś no to już wysłałem tego sms. :) Chciałbym ją z Tobą poprowadzić. Wydaje mi się, że staż już mam wypełniony, z pewnego powodu.
Ile czasu jesteś w stanie poświecić firmie? ojj dużo, sam wiesz po tej nocce. :) godzinka-dwie dziennie. 
Czy jesteś w stanie podnieść na duchu finansowo?: Sam to wiesz. :)
Jak wygląda twoje doświadczenie marketingu, rozdawanie wypłat, panel itd?: Mam własną firmę, przestrzegam w niej typowej jednej godziny do wypłat. Nie biore wtedy pod uwagę płaczu innych zbytnio.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby K. :)

Pomyśle, trudna decyzja.

((IC))

Imie i Nazwisko: Jack Walsh
Numer Telefonu: 4572785
Miejsce Zamieszkania: Marina 22

((OOC))

Czy posiadasz komunikator skype?: Oczywiście. - skypeid: avipolska

Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?: No pewnie!  :rolleyes: 

Parę zdań o sobie: Jestem osobą samodzielną, kreatywną oraz otwartą na nowe doświadczeniach. Nie jestem osobą konfliktową, mam pogodne usposobienie co jednak nie przeszkadza mi być osobą wymagającą i konsekwentną.

Łatwo nawiązuję kontakty z ludźmi a powierzone mi zadania wykonuję rzetelnie i z zaangażowaniem.   ;) 

Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?: Dlaczego mnie? To trudne pytanie, ponieważ nie ja sam będę kandydował na to stanowisko. Myślę, że nadam się i wniosę coś swoją osobą do Waszej firmy.  Oferuję pomoc w rozwoju firmy. Po jakimś czasie, będę ubiegał się o stanowisko Menagera, o ile będą wolne miejsca.  :P 

Jack Walsh: Dzień dobry! Mógłbym przyjąć zamówienie? **uśmiechając się trzyma notesik w lewej dłoni**

Pan X: ....

Jack Walsh: /me wyrywa karteczkę z notesika przypinając ją do szafeczki. Nucąc sobie jakąś melodię pod nosem, włącza piec i chwyta za ciasto, które zaczyna rozgniatać. [...]

Jack Walsh: /me [...] następnie rozciąga je i zaczyna kręcić na palcu, po chwili rzuca na blat i zaczyna je formować, na wybrany przez klienta kształt [...]

Jack Walsh: /me [...] chwytając za krańce ciasta [...]

Akceptuje bez żadnych wątpliwości. Kwestia dziesięciu minut i telefon zadzwoni ;)

• Do góry
    • 1

#7 RudyPolak — 131 22/12/2014 - 09:28

RudyPolak
  • Gracz

((IC))

Imie i Nazwisko: Kendal Hill
Numer Telefonu: 495-81-07
Miejsce Zamieszkania: Colinas 2A

((OOC))

Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?: Posiadam.
Parę zdań o sobie: No cóż. Jestem ogarniętą osobą. Mam dwa biznesy, które prowadzę z kolegami. Lubię spędzać każdą chwilę przy komputerze. ((nolif)). Ogólnie jestem kulturalny OOC.
Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?: Mam doświadczenie.
Ile czasu jesteś w stanie poświecić firmie? 2-3, ewenualnie 4h
Czy jesteś w stanie podnieść na duchu finansowo?: Jestem w stanie.

Mam dostęp do panelu AdMar Workshop i Nauka Jazdy. Wypłaty umiem rozdawać. Znam także większość cen usług. Oraz znam wujka Rurika który wszystko załatwi. :D

• Do góry
    • 2

#8 M i e s z k o — 22 22/12/2014 - 10:25

M i e s z k o
  • Zbanowani

Imie i Nazwisko: Joan DeMarco
Numer Telefonu: 458-73-22
Miejsce Zamieszkania: Centrum Handlowe 625
Kategoria prawo-jazdy: Posiadam Kat.B

((OOC))

Czy posiadasz komunikator skype?: Posiadam.
Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?: Tak często tam bywam i znam trochę osób które tam pracują.
Parę zdań o sobie: Jestem Miły, nie gram dla /staty tylko dla przyjemności odgrywania RP z innymi i sprawia mi to wielką frajdę.
Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?: Lubię odgrywać RP i jeździć po San Andreas. Pracowałem w Taxi i Nauce Jazdy ale upadały szybko bo właściciele olewali firmę.
W jakich frakcjach miałeś przyjemność grac?: Rząd, GrN Cars, Maison Taxi, Joker Taxi i Platinium Gym.

Joan: /me dzwoni do drzwi.

XYZ: Dzień Dobry.

Joan: Dzień Dobry przywiozłem pizzę którą pan zamówił. Pan XYZ zadza się?

XYZ: Tak, już płacę ile tam wyszło?

Joan: 20$.

XYZ: Proszę /me wtem podaje pieniądze dla Joan

Joan: /me odbiera pieniądze i przekazuje pizzę dodając:

Joan: Dziękuję bardzo Miłego Dnia/Wieczoru.

XYZ: Dziękuję wzajemnie.

• Do góry
    • 0

#9 Vicente Wilson — 0 22/12/2014 - 14:27

Vicente Wilson
  • Świeżak

(IC))

Imie i Nazwisko: Domin Mason
Numer Telefonu:4976517
Miejsce Zamieszkania:Centrum, obok Victima
Kategoria prawo-jazdy:A,B

((OOC))

Czy posiadasz komunikator skype?:Tak Nieznajomy Stranger
Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?:Jedynie że mają dobrą pizze
Parę zdań o sobie:Spokojny, narwany kiedy trzeba. Nie pakuje sie w konflikty, i jestem punktualny
Czy posiadasz dwa wolne sloty?:będe miał jak juz wszystko się okaże
Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?:dlatego że się nadam i nie będę się opiperniczał
W jakich frakcjach miałeś przyjemność grac?:większości

*odegraj zwykłą akcje dostarczenia pizzy na /me: /me wyciąga pizze ze schowka skuterka po czym podchodzi do odbiorcy, następnie wystawia kwitek do podpisania. po wszystkim kieruje się na pojazd.

• Do góry
    • 0

#10 Mów Mi Kewin — 12 22/12/2014 - 14:33

Mów Mi Kewin
  • Gracz

(IC))

Imie i Nazwisko: Domin Mason
Numer Telefonu:4976517
Miejsce Zamieszkania:Centrum, obok Victima
Kategoria prawo-jazdy:A,B

((OOC))

Czy posiadasz komunikator skype?:Tak Nieznajomy Stranger
Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?:Jedynie że mają dobrą pizze
Parę zdań o sobie:Spokojny, narwany kiedy trzeba. Nie pakuje sie w konflikty, i jestem punktualny
Czy posiadasz dwa wolne sloty?:będe miał jak juz wszystko się okaże
Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?:dlatego że się nadam i nie będę się opiperniczał
W jakich frakcjach miałeś przyjemność grac?:większości

*odegraj zwykłą akcje dostarczenia pizzy na /me: /me wyciąga pizze ze schowka skuterka po czym podchodzi do odbiorcy, następnie wystawia kwitek do podpisania. po wszystkim kieruje się na pojazd.

Imie i Nazwisko: Joan DeMarco
Numer Telefonu: 458-73-22
Miejsce Zamieszkania: Centrum Handlowe 625
Kategoria prawo-jazdy: Posiadam Kat.B

((OOC))

Czy posiadasz komunikator skype?: Posiadam.
Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?: Tak często tam bywam i znam trochę osób które tam pracują.
Parę zdań o sobie: Jestem Miły, nie gram dla /staty tylko dla przyjemności odgrywania RP z innymi i sprawia mi to wielką frajdę.
Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?: Lubię odgrywać RP i jeździć po San Andreas. Pracowałem w Taxi i Nauce Jazdy ale upadały szybko bo właściciele olewali firmę.
W jakich frakcjach miałeś przyjemność grac?: Rząd, GrN Cars, Maison Taxi, Joker Taxi i Platinium Gym.

Joan: /me dzwoni do drzwi.

XYZ: Dzień Dobry.

Joan: Dzień Dobry przywiozłem pizzę którą pan zamówił. Pan XYZ zadza się?

XYZ: Tak, już płacę ile tam wyszło?

Joan: 20$.

XYZ: Proszę /me wtem podaje pieniądze dla Joan

Joan: /me odbiera pieniądze i przekazuje pizzę dodając:

Joan: Dziękuję bardzo Miłego Dnia/Wieczoru.

XYZ: Dziękuję wzajemnie.

Akceptuję, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. Czekaj na telefon IC.

((IC))

Imie i Nazwisko: Kendal Hill
Numer Telefonu: 495-81-07
Miejsce Zamieszkania: Colinas 2A

((OOC))

Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?: Posiadam.
Parę zdań o sobie: No cóż. Jestem ogarniętą osobą. Mam dwa biznesy, które prowadzę z kolegami. Lubię spędzać każdą chwilę przy komputerze. ((nolif)). Ogólnie jestem kulturalny OOC.
Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?: Mam doświadczenie.
Ile czasu jesteś w stanie poświecić firmie? 2-3, ewenualnie 4h
Czy jesteś w stanie podnieść na duchu finansowo?: Jestem w stanie.

Mam dostęp do panelu AdMar Workshop i Nauka Jazdy. Wypłaty umiem rozdawać. Znam także większość cen usług. Oraz znam wujka Rurika który wszystko załatwi. :D

Staż musi być minimalnie tydzień, więc na te chwile mogę Ci zaoferować posadę kucharz/kelner i zobaczymy co dalej  ;)

Użytkownik Mów Mi Kewin edytował ten post 22/12/2014 - 14:32

• Do góry
    • 0

#11 RudyPolak — 131 22/12/2014 - 14:36

RudyPolak
  • Gracz

Akceptuję, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. Czekaj na telefon IC.

Staż musi być minimalnie tydzień, więc na te chwile mogę Ci zaoferować posadę kucharz/kelner i zobaczymy co dalej  ;)

Mogę zostać kurierem, ewentualnie kucharzem xd
  • Do góry
    • 0

#12 Mów Mi Kewin — 12 22/12/2014 - 14:38

Mów Mi Kewin
  • Gracz

Mogę zostać kurierem, ewentualnie kucharzem xd

W takim razie przyjmę cię na kuriera, czekaj na telefon IC.

• Do góry
    • 0

#13 maciekas — 127 22/12/2014 - 21:10

maciekas
  • GameMaster SA-MP

((IC))

Imie i Nazwisko: Alexander Sacco.
Numer Telefonu: 3542068
Miejsce Zamieszkania: Mieszkanie nieopodal East Vinewood.

((OOC))

Czy posiadasz komunikator skype?: Tak.
Czy posiadasz ogólną wiedzę na temat Pizza Hut?: Tak.
Parę zdań o sobie:  Mam na imię Maciej. Mam 14 lat i mieszkam w Olsztynie. Trenuję piłkę ręczną. Dużo czasu spędzam grając na komputerze i przeważnie jest to SAMP. Kocham RolePlay. Na serwerze N4G gram już rok i kilkanaście dni ( od jakoś 27.11.2013r. ).

Dlaczego to właśnie ciebie powinniśmy wybrać?: Jestem osobą miłą, bezkonfliktową i posiadającą na wysokim poziomie kulturę osobistą. Potrafię grać w Grupie. Dbam o pojazdy firmowe.

** po dojechaniu na miejsce dostarczenia zamówienia **

/me wyłącza silnik pojazdu a następnie zsiada z niego. Chwyta pod ramię torbę i kieruje się w stronę drzwi. Gdy już tam dotarł zadzwonił na dzwonek.

Witam, to Pan/i zamawiał/a pizzę?

- Tak

W takim razie będzie 14$.

- Proszę bardzo.

/me po otrzymaniu pieniędzy od klienta wyciągnął z torby pizzę a następnie dodał:

Smacznego! Dowidzenia!

/me po tych słowach odwrócił się, odłożył torbę a następnie wsiadł na skuter, odpalił go i pojechał do Bazy po kolejne zamówienia.

• Do góry
    • 2

Tematy o podobnych tagach: pizza hut, express, atmosfera, kurier, dostawa, jedzenie, restauracja, urząd, ślimak, kewin

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych