Co wybrać ? Chciałbym założyć swój biznes, lecz niewiem co . Słyszałem, że najbardziej dochodowymi, jest taxi oraz nauka jazdy.
Chciałbym założyć bardziej nauke jazdy, lecz sam niewiem.
Wogóle jaki biznes wybrać? Piszcie Pomożecie mi strasznie.
Co wybrać ? Chciałbym założyć swój biznes, lecz niewiem co . Słyszałem, że najbardziej dochodowymi, jest taxi oraz nauka jazdy.
Chciałbym założyć bardziej nauke jazdy, lecz sam niewiem.
Wogóle jaki biznes wybrać? Piszcie Pomożecie mi strasznie.
Właśnie że nie. Najbardziej dochodowy biznes to nauka jazdy lecz problem w tym, że jest ich sporo i musiałbyś nieźle się narobić by twój biznes był dobry. Taxi nie polecam, bo co to jest 10$ zarobku z przejazdu od Centrum na Idlewood.
Nauka Jazdy jest dobre, wieksze zyski, lecz naprawy jest duzo i hajsu sobie troche wydasz
Nauka jazdy, każdy z nauki jazdy skorzysta, a z taxi nie każdy.
W Taxi PayDay wynosi $250, a to duży plus dla pracowników, jeżeli załatwisz ogarnięte osoby, to zysk gwarantowany. Podobnie w nauce - wszystko zależy od pracowników, bo jeżeli będą uciekać przed PD itd. to stracisz dużo kasy. Chyba, że sam będziesz robił kursy, jakiś zarobek jest.
W Taxi PayDay wynosi $250, a to duży plus dla pracowników, jeżeli załatwisz ogarnięte osoby, to zysk gwarantowany. Podobnie w nauce - wszystko zależy od pracowników, bo jeżeli będą uciekać przed PD itd. to stracisz dużo kasy. Chyba, że sam będziesz robił kursy, jakiś zarobek jest.
Nie oszukujmy się że w centrum mało co znajdziesz ogarniętych ludzi co będą dla ciebie pracować bo wszyscy przenoszą się na South Central.
(Polecam nauke jazdy ale wydatki są spore)
Nie oszukujmy się że w centrum mało co znajdziesz ogarniętych ludzi co będą dla ciebie pracować bo wszyscy przenoszą się na South Central.
(Polecam nauke jazdy ale wydatki są spore)
Jak na naukę jazdy wydatki są spore? Przecież budyneczek i manany to nie jest tak drogo. Najgorzej jest z Taxi.
Oczywiście tak samo polecam naukę.
Jak na naukę jazdy wydatki są spore? Przecież budyneczek i manany to nie jest tak drogo. Najgorzej jest z Taxi.
Oczywiście tak samo polecam naukę.
Na dobrą firme nie kupuje się jednego auta i liczy się na cud.
Na dobrą firme nie kupuje się jednego auta i liczy się na cud.
Wiem, tylko po prostu budynku nie trzeba kupować aż z 210m2 bo to bezsensu.
Czy ja mówiłem o budynku?
aby była dobra firma minimum 4previony skuterki z dwa i rowerki (nauka jazdy) gwarantowany zysk od kafla do dwóch na dzień.
Nauka jazdy więcej osób skorzysta jak jesteś ogarnięty w tych sprawach i zbierzesz sztab odpowiedzialnych ludzi to będzie mega biznes <3
Oczywiście że Taxi, już tłumaczę po kilkuletniej obserwacji czemu.
Kiedyś przed wprowadzeniem aktualizacji o " kwocie zniszczeń " prowadzenie TAXI było GŁUPOTĄ w kwestii zarobków ponieważ 1/km = 4 dolary a biorąc pod uwagę ilość biznesów z tej dziedziny zarobek był masakrycznie niski i niekiedy osiągał 100/200$ dniówki. Po wprowadzeni aktualizacji " Koszt zniszczenia 10hp (USD) " ludzie zaczęli tworzyć firmy kurierskie pod obojętnym panelem i kupowano po 5 -10 skuterków by tylko ustawić maksymalną wartość $$ za uszkodzone 10hp. Gdy gracze śmigali po paczki jak to " paczkozordy " uszkodzenia były na pożytku dziennym, a OWNER wzbogacał się na pracownikach o grube pieniążki - Niestety system został zaktualizowany i teraz nie można bić służby jednocześnie jeżdżąc po paczki.
Te miejsce zajęła firma TAXI gdzie za nieumiejętną jazdę pracowników zdobywa się całkiem pokaźne kwoty za zniszczenia. I to dzięki temu na TAXI da się wzbogacić..
Polecam naukę, bo bez prawka nie ma Taxi ^^
Jeśli stawiasz na zarobek pokaźny to wybierz naukę - taxi miałem i nie polecam z tego względu.
Tu trzeba mocno uważać na szkodników i zależy jaki masz na to budżet. Jak masz więcej kasy i chcesz trochę ciekawej gry to TAXi, jak pod zarobek to nauka. Ale mimo wszystko trudno nie trafić na topiciela aut.
Troche racji masz ale nauka tez moze byc dobrym dochodem ale najlepiej prowadzic ja samemu lub ze znajomymi. Z kimś komu ufasz i nie będzie ci niszczyl aut. Gdybyś zainwestowal w trzy/cztery auta i znalazl rzetelnych pracowników, myślę ze bys na tym zarobił.Oczywiście że Taxi, już tłumaczę po kilkuletniej obserwacji czemu.
Kiedyś przed wprowadzeniem aktualizacji o " kwocie zniszczeń " prowadzenie TAXI było GŁUPOTĄ w kwestii zarobków ponieważ 1/km = 4 dolary a biorąc pod uwagę ilość biznesów z tej dziedziny zarobek był masakrycznie niski i niekiedy osiągał 100/200$ dniówki. Po wprowadzeni aktualizacji " Koszt zniszczenia 10hp (USD) " ludzie zaczęli tworzyć firmy kurierskie pod obojętnym panelem i kupowano po 5 -10 skuterków by tylko ustawić maksymalną wartość $$ za uszkodzone 10hp. Gdy gracze śmigali po paczki jak to " paczkozordy " uszkodzenia były na pożytku dziennym, a OWNER wzbogacał się na pracownikach o grube pieniążki - Niestety system został zaktualizowany i teraz nie można bić służby jednocześnie jeżdżąc po paczki.
Te miejsce zajęła firma TAXI gdzie za nieumiejętną jazdę pracowników zdobywa się całkiem pokaźne kwoty za zniszczenia. I to dzięki temu na TAXI da się wzbogacić..
Użytkownik SuszeKruszeJaramDusze edytował ten post 26/02/2015 - 00:23
Większość osób powiedziało nauka i chyba się z tym zgodze to znaczy w stu procentach bo porównując to do firmy taksówkarskiej możesz łatwo wywnioskować że zarobki są bardziej większe i w ogóle same zniszczenia aut rzadko się zdarza.
Ostatnio pod metrem miał mnie właściciel taxi zatrudnić, a tu nagle BĘC! w niego przywalił odwalacz z kursem, a instruktor zamiast /wyrzuc xxx to odjechał dalej...Naukę jazdy polecam, w centrum jakby taki odwalacz (mały parking) przywalił, to by całe centrum zmiotło, więc trzyma się dalej od centrum, i idzie pod metro.
Nauka ;D
Na naukę więcej wydasz pieniędzy na naprawę przed odwalaczy, widziałem ostatnio jak jakiś typek zdawał prawko i zwodował kolesiowi mananę, więc nauka nie, bo to co zarobisz wydasz na naprawę. Bardziej się opłaca Taxi, możesz sam pracować bądź możesz zatrudnić osoby, którym ufasz. Taxi bardziej się opłaca, bo to co zarobisz nie wydasz na naprawę. No chyba, że sam coś zepsujesz.
Co do nauki, może więcej się zarabia, ale też dużo wydasz na naprawę przez szkodników. Musisz uważać komu dajesz prawo jazdy, bo 99% procent graczy właśnie przez szkodników ma zwodowane auta czy co innego. Taxi, owszem mniej zarabia się, ale masz większe szansę, że auto nie będzie zwodowane itd. Musisz uważać, komu dajesz prawo, a komu dajesz inva do nauki.

Popularny
Ja bym na twoim miejscu zrobił TAXI, lepsza kasa- bo mało kto już robi Prawo jazdy
nauka - lepiej ogarnąć, większe zyski.
Myślę, że nauka. Taxi ogółem mało zarabia nawet dużymi kursami.
Oczywiście że Taxi, już tłumaczę po kilkuletniej obserwacji czemu.
Te miejsce zajęła firma TAXI gdzie za nieumiejętną jazdę pracowników zdobywa się całkiem pokaźne kwota za zn3iszczenia. I to dzięki temu na TAXI da się wzbogacić..
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych