Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Błąd]Spawn pojazdów.

błąd spawn pojazdow

• Please log in to reply
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pan Bakuś — 670 15/11/2014 - 12:46

Pan Bakuś
  • Gracz

Witam, krótko i na temat - Już któryś raz z kolei mam problem z zespawnowaniem pojazdu, nie wiem czym to jest spowodowane bo zdarzyło mi się to na prostej drodze i gdy zaparkowałem na górce. Nie widzę sensu w resetowaniu pojazdu, bo to spowoduje kolejną część męczarni - mówię tutaj o czekaniu na LSPD, które wiecznie olewa zdejmowanie blokad - Co do ogółu tematu, proszę by ktoś sprawdził w czym leży problem, może komuś się podobna sytuacja przytrafiła, a może to tylko ja mam taki problem - Jeśli nie, proszę o administrację o sprawdzenie zaistniałego problemu.

Pozdro, 5!

• Do góry
    • 0

#2 mPodZ8 — 279 15/11/2014 - 12:56

mPodZ8
  • Gracz

dokładnie

• Do góry
    • 0

#3 Oezu — 2426 15/11/2014 - 12:57

Oezu
  • Gracz

Ja miałem podobny problem gdy spadłem z motoru gdzieś w powietrzu i właśnie tam on się respawnował. To może ma coś wspólnego. Generalnie wtedy musisz szybko zespawnować i odspawnować, a potem kolejny raz zespawnować pojazd - mi taki sposób działał.

• Do góry
    • 0

#4 Pan Bakuś — 670 15/11/2014 - 12:59

Pan Bakuś
  • Gracz

Ja miałem podobny problem gdy spadłem z motoru gdzieś w powietrzu i właśnie tam on się respawnował. To może ma coś wspólnego. Generalnie wtedy musisz szybko zespawnować i odspawnować, a potem kolejny raz zespawnować pojazd - mi taki sposób działał.

No dobra, może i taki sposób zadziałał. Ale jak dla mnie administracja powinna jakoś na to zaradzić, bo zauważyłem, że w tym przypadku nawet /v reset nie jest w stanie pomóc.

• Do góry
    • 1

#5 Broyenka — 2 15/11/2014 - 13:00

Broyenka
  • Gracz

Co do LSPD to masz racje, to jest tragedia.. Wczoraj z kimś czekałem ponad 20 minut na reakcje i mimo kilkunastu zgłoszeń nikt się nie odzywał. Dopiero przypadkowy policjant który przyleciał śmigłowcem nam je zdjął. Gdyby nie on to nie wiem ile byśmy czekali ;x

• Do góry
    • 0

#6 ReMes — 1444 15/11/2014 - 13:18

ReMes
  • Gracz

Z tym samym problemem się borykałem i z podobnego wniosku wychodziłem dotycząc LSPD. Kiedyś spadając z górki motocyklem odspawnoał mi się pojazd a przy jego kolejnym spawnie pion nie pozwalał mi na to gdyż po chwili motor znikał. Męczyłem się z 30min nad /v spawn, lecz postanowiłem zaczekać dzień i wszystko było jak należy.

Nie wiem czy to po prostu fart, bądź rzeczywiście tak jest. Postanowiłem podzielić się z Tobą moimi przeżyciami mając nadzieje że coś pomogłem :)

• Do góry
    • 0

#7 Pan Bakuś — 670 15/11/2014 - 13:27

Pan Bakuś
  • Gracz

Problem już rozwiązałem, ale liczę na to, że administracja coś z tym zrobi.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: błąd, spawn, pojazdow

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych